• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első próbálkozásra felvette, ritka alkalmak egyike hogy személyesen a kiszemelt hölggyel tudtam egyeztetni, a déli órákra beszéltük meg a randit.
  • Megközelítés:

    II. Kerület széna tértől pár perces séta hegymenet. Útközben betérhetünk a Fény utcai piacra ha kedvünk támad gyümölcsöt venni ajándék gyanánt.
  • Helyszín:

    Nem jártam még itt, többen dolgoznak de a logisztika gördülékenyen ment ezért csak jázminnal találkoztam. Masszázsszoba és fürdő teljesen rendben, tükrök és lágy zene, illetve minden fürdő használat után Jázmin kiment rendbe rakni a fürdőt, ez is mutatja a hely igényességét.
  • Lány külseje:

    Amikor ajtót nyitott kellemes meglepetés ért, az arca 5/5 a teste pedig, ahogy a képeken is látszik az az igazi ott kerekedik ahol kell típus. Egy két apró tetkó és tetovált szemöldök jellemzi, az összkép láttán egyből hosszabbítani akartam, de sajnos már be volt táblázva aznapra. Feneke markolni való, mellei testéhez arányosak és folyamatos mosolygás és kedvesség jellemzi a hölgyet. Csalódás kizárva.
  • Erotikus masszázs:

    Megmondom őszintén nem ez volt a látogatásom célja így nem is igazán koncentráltam rá, inkább beszélgetés és finom lágy mozdulatok jellemezték. Az 1 órában végig haladt az egész testen, de szerencsére nem csak szép hanem jó beszélgető partnernek is bizonyult, ezért hamar elröppent ez a rész is. Mindenesetre kellemes volt és tényleg szeret masszírozni.
  • Levezetés:

    A program vége fele felajánlottam, hogy mi lenne ha én is megmasszíroznám. Egyből igent mondott, és végre megszabadíthattam a body-tól a kerek fenekét és kezdetét vette egy pár perces popsi gyurmázás mindkettőnk legnagyobb örömére. Nem fukarkodtam a krémmel, de a kezem hamar elkalandozott a belső combok irányába, ahol is finom besimításokkal jeleztem, hogy nekem itt bizony komolyabb szándékaim is vannak. Egy két finom puszi a a fenekére és az arcom máris a combjai között voltak, ahol is a nyelvemmel kerestem a punciját az ő legnagyobb örömére. Finoman felpucsított jelezve az igényt, hogy szeretné, hogy jobban kinyaljam há2rule, pár percig így szórakoztunk majd szemből is megmutattam mit tudok, hatalmasat élvezett aminek hangot is adott, valamint kipirult arca és szemei is jelezték, hogy igen csak hálás lesz nekem a következő percekben, ezért is szeretek elsőnek én kényeztetni, egyfajta befektetés is ami mindig kamatostul megtérül.

    Ilyen felvezetés után tudtam, hogy a hála nem maradhat el masszőzöm részéről sem, ezért hanyat dotam magam, hogy bemutassa francia tudását. Nem kellett csalódnom itt sem, finom körbenyalások és golyószívások után máris igen kellemes mélységekig vette be a farkam, pár másodpercig lent-lent tartva nem volt kétség, hogy ezt a csatát hamarosan elbukom. Az utolsó pillanatig kértem, hogy teljes hosszában cumizza a farkam, de ilyen fajta ajakos farokmasszázst még Rocco SIfferedi sem tolerálna sokáig. A vég előtti utolsó pillanatokban a farkamat kicsusszantotta a szájából és a kezei között lett végem.
  • Elszámolás:

    Szokásos kerületi átlag az 1 órás programért. Érték arány csillagos ötös.
  • Összkép:

    Jázmin nemrég kezdte a masszázst, de nagy sikereket jósolok neki, őszinte barátnős feeling amit az ember várhat, remélem sokáig elérhető lesz még, a számát megtartottam a telefonomban, vissza fogok még menni.
Happy Massage