• ERIKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legutóbbi fergeteges hármas hancúr közben beszéltem rá Erikát egy szóló randira.
    VTR-en jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    A közeli Plázában hagytam az automat.Sétálva mentem a randira. Van villamos megálló a közelben.
  • Helyszín:

    Fullos kéjkuckó,minnél többet megyek a lányokhoz annál jobban élvezem a vendéglátást.
    Tisztaság és rend minden szinten minden adott hogy maximálisan jól érezd magad.
  • Lány külseje:

    Erika egy nagyon csinos érett nő.
    Számomra tökéletes asottságokkal.
    A cickói simán VB-t nyernének
  • Erotikus masszázs:

    Az ajtóban puszival fogadott,amint a szobába értünk rögtön egymásnak estünk.A csókja külön kategória...nem tudok betelni vele.
    Zuhany után hasra vertem magam,a kedvesema hátamra feküdt csókolgatva a tarkóm kérdezte mi az elképzelésed? Mivel még nem volt szerencsém átélni a masszázsát megkértem mielőtt egymásnak esnénk szeretném ha bemutatná a tudását.
    A testi adottságágának megfelelően erősebben sport masszázs jellegüen gyúrt át.A talpamnál kezdte a fejtetőmig alaposan ,minden egyes porcikám teljes profizmussal masszirozott,a beált izmokra több figyelmet szánva.Közben beszélgettünk ami sértődötségbe fajult részemről, Erika oda bújva hozzám hizelegve és csókolva engesztelt ki...imádom ahogyan csókol simán el lennék egész nap is csak csókjaival!
  • Levezetés:

    A hátamon fekszik a cickóival hátamnak feszülve én kitekeredve csókolom.Krémet nyom a hátamra és melleit neki feszitve hátamnak csúszik a hátsómig.Kényelembe helyezi magát,nyelvét ajkát használva tövig a hátsómban falja mindenem.Zacsi,ánusz full kényeztetve.
    Mikor mér kellő képpen kinyalakodta magát megfordit.
    Kézbe veszi a kőlemény farkam és kezdésnek tövig nyeli,farkam feszíti a torkát ő szivja de nagyon durván.Szopja,falja,csókolgatja olyan szinten ráizgulva hogy nem hittem a szememnek.Úgy elhelyezkedve hogy a tükörben gyönyörködhessek a popsijában,kezemmel simogatom a puncit,az ujjaimmal kezdem kicsomagolni a bugyijából.Segitőkészen eggyütt húzzuk le.
    Hátára fektettem végig csókolgattam a testét,gyönyörű melleit majd felfaltam,bebújtam a lábai közé burtokba véve punciját nyalni kezdtem,át ölelve belé bújva kényeztettem.Eddigi életemben még ennyire nem kivántam puncit,megvoltam zavarodva.Erika is érezte hogy teljesen oda vagyok,teljesen átadta magát az érzésnek és szépen finoman elélvezett.Ott térdeltem előtte ő magához térve a fenekembe markolt a szemembe nézett és csak annyit mondott hogy ezt most vissza kapod.A seggembe markolva húzta magát a farkamba,kőkeményen szopta a farkam.Úgy helyeztettem hogy a tükörben csodálhassam a gyönyörű punciját.A gondolatok amik a fejemben kavarogtak félelmetesek voltak.Olyan intenzitással csinálta a farkam hogy tudtam nincs menekvés,magamhoz húztam és megkértem csókoljon meg mielőtt torkon lövöm.Nagyon durván szoptuk egymás száját Vissza tért a farkamhoz belemarkolt a seggembe és kőkeményen szopta dugta a száját a farkammal,esélyem se volt ellen állni.Orditva élveztem tele a száját.Legörnyedve a matracra pró áltam magamhoz térni.
    Gyönyörű házi gazdám kávét csinált nekem,rendbe szedtem magam... érzelmes búcsut vettem és távoztam.
  • Elszámolás:

    A szokásos felső kategóriás kényeztetésben volt részem.Nagyon jól éreztem magam
  • Összkép:

    Az elvártakat és az elképzelésem is túlszárnyalt hancúrban volt részem.Erika újfent bizonyitotta a luxus kategóriás szolgáltatást.
Happy Massage