• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Koszonom a kedves szavakat, es remelem nem ez volt az utolso alkalom, hogy elvezhettuk egymast ;) puszii

  • Egyeztetés:

    Már egy pár üzenetet váltottunk,majd pár napra rá hívtam,felvette,egyeztettünk
  • Megközelítés:

    d.u.-i órákban mentem és mint ilyenkor a város bedugul rendesen,épp csak odaértem. Parkolóhely mindig akad,ha nem is pont a ház előtt,de a környékbeli utcákban biztos.
    Tömegközlekedés is jó,földalatti,troli,villamos Nyugati p.u.a közelben (metro,busz,vonat)
  • Helyszín:

    Első emelet,szép tágas lakás, előszoba,nappali(ami a tetthely),konyha egybe nyitva. Fürdő is tágas,tusfürdő is van jó pár darab,szájvíz,kis pohárkával. (vigyázni kell,nehogy kutyasamponnal tusoljon az ember :) )
  • Lány külseje:

    A képeken ő van,egy hálóing szerűségben nyitott ajtót. Nekem nagyon bejött;alacsony,van mit fogni rajta,szép arc,szép szem,csókolni való száj
  • Action:

    Amikor beléptem,bemutatkoztunk,majd megkérdezte kérek e inni,kaptam egy pohár vizet,leültünk a kanapéágyra,beszélgettünk,kaptam még egy pohár vizet,majd elmentem zuhanyozni.
    Amikor kijöttem,már meztelenül várt rám,odafeküdtem mellé,majd csókolózni kezdtünk,nagyon bejött ahogy csókol. Majd hátra feküdt ,csókoltam tovább és elkezdtem a gyönyörű cicikkel foglalatoskodni. ahogy észrevettem,bejött neki. Majd eztán lefelé vettem az irányt,ahol elidőztem. Jól reagált,élvezte,ahogy én is. Közben a ciciket markoltam,izgattam. Később helyet cseréltünk,majd ő mutatta be a francia tudományát.
    Nagyon nagyon jól csinálja,majdnem elélveztem olyan jó volt. Ezután feltérdelt és én a ciciket vettem szájba,kézbe ismét,közben a punciját izgattam a kezemmel amit látszólag élvezett is.
    Majd hátra feküdtem,a gumit felhúzta,ismét a szájába vett majd kértem,hogy üljön bele. Nagyon jó érzés volt benne lenni,rég volt már,hogy sexeltem ezért le is kellett állítanom,hogy nehogy hamar elélvezzek. Közben benne maradtam,de nem mozogtunk. Csókoltuk egymást folyamatosan és én a ciciket is fogtam szinte egyfolytában. Majd újra elkezdett,mozogni és én is. De már leszállt a lila köd és hatalmasat élveztem a gumiba. Mentegetőzött,hogy pont rosszkor hagyta abba a mozgást,de ez nem így van,már végem lett volna amúgy is.
    Leszállt rólam,letörölgetett,majd hozzám bújt és az idő,hátralevő részében beszélgettünk. Nem tudom,hogy lehetett e volna kétszeri lehetőségem,nem is erőltettem,de kb az óra végéhez közeledve éreztem,hogy akár képes lennék még egyre. De nem kérdeztem,lassan időnk végéhez közeledtünk;szerintem;mert ő egyszer sem nézte az órát.
    Még egyszer letusoltam,felöltöztem és eljöttem.
  • Elszámolás:

    Amikor már felöltöztem,rákérdeztem,mennyit is írt üzenetben,mert már elfelejtettem. Majd szekrényre tettem.
    Mivel rég voltam már így lánynál ezért nem is tudom mik az átlagok,(utóbbi időben masszázs oldalról voltam)így erről nem tudok nyilatkozni
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam,azt kaptam amiért mentem,dögös,sexy,nagyon jól csókol,finom punci,szép cicik az arca is nagyon szép és jól el is lehet beszélgetni vele
Happy Massage