• Dr Szöszi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk először,adott egy viber elérhetőseget is.VTR jelentkeztem be.
    Nagyon kedves és alkalmazkodó!
  • Megközelítés:

    Autóval GPS sesitségével érkeztem.A járgányt az utcában lévő parkolóházban hagytam.A hölgyike lakása az utca másik oldalán található.
  • Helyszín:

    Liftet használva érkeztem a sokadik emeletre.A lakásba egyedül fogadott rend és tisztaság.Fürdőkád zuhany függönyel.
    Az ágy abszolút nem nyerte el a tettszésem,kényelmes volt de nem ideális masszázshoz.A tükör nagyon hiányzik, nekem legalábbis semmi masszázs filingje nincs a helységnek...De ez az én személyes véleményem!!!
  • Lány külseje:

    Egy nagyon csinos tip top hölgyike nyitott ajtót.
    A cickóiért nagyon oda voltam. Helyes arc,csinos fenék.
    A szemeit kihúzta fekete ceruzával elnyomva ezzel a szép szemeit...nagyon nem tetszett!
  • Erotikus masszázs:

    Először megkérdezte mit is szeretnék,kezdetnek egy finom erotikus jellegü masszázst kértem bemelegitésnek.
    Hasra vágtam magam,Szöszi nyeregbe pattant a fenekemre, finoman simogatott.Olajat nyomott a hátamra amit a kezeivel a bőrömbe masszirozott,lejjebb csúszott beolajozta a hátsófelem és azokkal a gyönyörű melleivel masszirozta.Szép lassan izgatva cickóival csúszott felfelé a hátamon a tarkómhoz érve elhelyezett egy nyelves puszit, bele harapott a fülcimpámba és kéjesen bele lihegett a fülembe....nagyon izgatóan hatott rám.Vissza lecsúszott a popsimhoz megpuszilgatta finoman megharapdálta és benyalt a kis bestia.
  • Levezetés:

    Megkért hogy forduljak meg,befészkelte magát a lábaim közé,a tövében megmarkolta a farkam és elkezdett szopni.Nem vette torokra de nagyon ügyesen csinálta.Lejjebb csúszott nyalni kezdte a golyóim a gátat és az ánuszt sem kimélve,közben egyhuzamban a szemeimbe nézett,remekül éreztem magam! Végig csókolta a felsőtestem a mellbimbóim finoman harapdálva csókolgatta,magamhoz húztam és megcsókoltam istenien csókol kellemesen hosszan,nyelveink összefonódva faltuk egymás száját.Beleültettem az ölembe hogy a punciját használva masszirozza a farkam,közben markolva szoptam a melleit,igazi élmény volt a cickókkal a számban élvezkedni.
    Mivel igencsak kiváncsi voltam a puncijára,hanyatt fektettem végig csókolgattam a testét kispárnát nyomtam a popsija alá és elkezdtem nyalni.Szépen lassan kiélvezve minden pillanatát nyaltam.
    Szöszi egy kispárnát ölelve feküdt egy apró jelét sem mutatva hogy élvezné a ténykedésem,fokozva tempót nyaltam mint a gép,már elég hosszú ideje kényeztettem a nyelvem olyan tempóban falta Szöszi csiklóját én is csak lestem hogy mire vagyok képes.Már kezdtem beletörődni hogy vendéglátóm nem élvezi a dolgot amikor egy halk nyögést követően össze rezzent,a lábait felhúzta és az egész teste megfeszülve élvezett el.Huhhh nem volt egyszerű mutarvány.Kilihegte magát megdicsért és ujból nyeregbe pattant,a puncival kényeztette a farkam közben csókolóztunk.Kiült mellém félig ráfeküdt a combomra keze a lábam közt izgatta a zacsit és az ánuszom
    .Szopta a farkam,tenyeremmel simogattam a puncit a hüvelyk ujjammal a csiklóját izgattam,élveztük mind a ketten.Megkértem üljön a lábaim közé jó bőven locsolja meg a farkam és végezzen ki.
    Megmarkolta az olajban tocsogó farkam és a tökéletes ütemben elkezdte verni,nagyon érti a dolgát semmi megszakítás nélkül verte,vezetett a csúcsra. Élveztem egy óóriásit ami nagyon jól esett.
    Letisztogatott.Beszélgettünk egy keveset ,érzelem mentes búcsú és távoztam.
  • Elszámolás:

    Semmi extrát nem vettem igénybe,a megbeszéltet helyeztem utólag az asztalra.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam ,Szöszi mindent megtett hogy maximálisan érezzem magam.
    Végülis a környezet nem tetszett,de Szöszire nincs panasz.
Happy Massage