• Lia Relax

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam elsőre nem, de másodjára felvette. Nagyon korrektül elmondott mindent, helyszínt, ajándékot, találtunk is időpontot, annyit kért, hogy fél órával érkezés előtt, mindenképpen erősítsem meg még egyszer. Ezt természetesen megtettem, minden sima ügy volt.
  • Megközelítés:

    XI. kerület volt ipari részén kinőtt újépítéső lakótelepek egyikén székel, ez elég jól megközelíthető autóval is, tömegközlekedéssel is. Mivel nem belváros, parkolni sem lehetetlen.
  • Helyszín:

    Ugye ezek a házak mind nagyok mint a panelek, tehát szinte esélytelen észrevétlenül bejutni/felmenni, (és ugyanez volt kifelé is), cserébe nyilván senkinek fogalma nincs a szomszédokról sem. Maga lakás jó állapotú, nagyon tiszta, célnak megfelelő szép nagy ággyal. Telefonról kellemes zenét szolgáltat, ami remek választás, mert jól aláfesti az actiont, cserébe nem olyan, mint a rádiós zenék, hogy azt akarja, hogy figyelj rá.
  • Lány külseje:

    A lakásba belépve egy fürdőköpenyben fogadott, alatta gyanítom nem volt semmi, mert mire visszajöttem a fürdésből, már nem volt rajta.

    A képek "picikét" csalókák. Egyrészt jópár éve készülhettek, azóta picit szedett is fel (amivel speciel nincs bajom), megcsináltatta a száját és a mellét is (vagy inkább továbbcsináltatta) plusz lett tetkó is rajta egy pár, ettől nem nagyon hasonlít a képen lévő lányra. Csinos, dögös negyvenes nő, szexi még mindig, de szerintem egyáltalán nem az a kategória (már?), mint aki a képen van, és pláne nem az aki a duplagázsit megérné nekem, főleg, mert semmi különleges nincs az étlapon.
  • Action:

    Az elején kedvesen elbeszélgetve tisztáztunk pár részletet, közte szinte nevetve azt, hogy mivel én sem vagyok már 20 éves, inkább a változatos egy aktusra, mind két rövidebbet célozzuk be, mondtam, hogy remek ötlet, idejét sem tudom már, hogy egy óra alatt, mikor tudtam én kettőt. :D

    Fürdés után egy lehelletnyi masszázzsal kezdte, amivel fel-felkapott a szerszám felé, egyre többet, míg végül kikötött annak simogatásánál. Ez megtette a hatását, állt is mereven, ekkor a szájába is vette. Ezt igen hatrozottan, de nagyon jól csinálja, nekem nagyon bejött aznap, de nem ajánlom, ha mondjuk valakinek a "fagyis" érzéki finomság jön be.

    Ekkor kértem, hogy cseréljünk, hadd kóstoljam meg én is a punciját. Ez nem tartott sokáig, mert valahogy nem éreztem, hogy bejönne neki, amit csinálok, így kértem, hogy térjünk a főfogásra.

    Először meglovagolt, ami látványra is borzasztó izgató volt, nem hogy érzésre. Kezdtem Túlságosan is jó volt, ezért a teljesség kedvéért ez után rövid ideig misszionáriusra tértünk át, ami kicsit lassította a célba érést, majd a kutyapózra váltottunk volna. Ez utóbbi is nagyon bejött nekem, remekül pozicionált hozzám a popsija, ami bámulatosan izgató látvány hátulról.

    Amikor éreztem, hogy a vége felé közelítek, megkértem, hogy térjünk vissza a franciára, és úgy lett nagyon hamar végem.

    Mi tagadás, mindentől függetlenül érti a dolgát. :D
  • Elszámolás:

    A telefonban említett összeget a helyszínen is megerősítette és fürdés előtt kérte, hogy tegyem a kómodra. Így is tettem, erről több szó nem is esett így.
  • Összkép:

    Az egy picit levont a kaland értékéből, hogy nem pont az volt, mint amire számítottam, de maga az "esemény" ettől függetlenül kellemes volt.
Happy Massage