• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy csütörtöki ünnepi napon történt, amikor megláttam, hogy Pamela hívható a másik szexpartnerkereső oldal felületén. Terveztem már régóta, újra meglátogatnám, mert volt hozzá szerencsém régebben két alkalommal is. Tárcsáztam számát, Ő pedig azonnal felkapta telefonját, majd kedves és közvetlen stílusával tájékoztatott egy-két apró részletről. Aztán megbeszéltük, pontban délben tud engem fogadni. A címet ismerem nagyon jól, nem csak nála fordultam meg arra, így rákérdezett tudom-e merre van és még mindig nem csal az emlékezetem, ugyanabban az újpesti panelben szolgáltat.
  • Megközelítés:

    A tömegközlekedés mellett döntöttem. Újpest központi részéhez közel dolgozik Pamela. Metró pótló (3-as), 104-es, 196-os buszok és még jó néhány buszjárat állnak rendelkezésre, valamint a 14-es és 12-es villamosok is. Akik autóznak, azoknak csak annyit, hogy a parkolás ingyenes a 4.kerületben. Mivel Pamela napközben rendel leginkább, valószínűleg találni egy-két szabad helyet az épület közelében.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panel ház, amelyet még nem újítottak fel, de ennek nincs jelentősége, mert ugye nem azért mentem, hogy abban gyönyörködjek, hanem egyértelműen Pamelában, akihez lifttel kell felmenni az épület x-edik emeletére, aki megrögzött, akár lépcsőzhet is. Odaértem a címre, majd hívtam Pamit, aki elárulta a kapucsengő számát és bejuttatott a házba, aztán irány a célállomás a felvonóval. Kiszálltam, balra fordultam és kinyitottam a folyosón lévő fekete rácsot. Utána nyílt az ajtó is, ami mögött Pamela állt. De a találkozásunk pillanatára visszakanyarodok még, csak a lakásról kellene ide írni egy-egy információt. A baszoba, ahol Pami rendel, a lakás kisebb szobája, amiben franciaágy, TV, komód, valamint hangulatfényeket szolgáltató gyertyák. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, három féle tusfürdővel és persze szájvízzel. A konyhát nem láttam, az előszobában nem égett a villany, de nem is volt rá szükség.
  • Lány külseje:

    Pamela, miután becsuktam a rácsot a folyosón kinyitotta a lakás ajtaját. Előbújt onnan és köszöntünk egymásnak és kaptam mellé két puszit. A 17. képen szereplő tarka egybe ruhát viselte éppen, mikor fogadott, lábára pedig egy fehér, magassarkú cipellőt húzott. Pamela még mindig vadító külsővel hódít(hat). Azt hiszem, eredetileg göndör hajtípus jellemzi (régebbről), de akkor kiegyenesítette azt és szőkésbarna színben pompázott, melírcsíkokkal. Természetesen mondanom sem kell, ez is jól áll neki. Arcát mindezek mellett még gyönyörű, csillogó kék szempárja emeli ki és teszi még vonzóbbá. Bőre sima, feszes, mellei pedig csodálatosak, köldökének környékét egy kisebb tetoválás övezi körül mindezek mellett. Pamela egy nagyon jól karbantartott Milf, ha szabad ezt a kifejezést használni, azokhoz a nőkhöz képest, akik vele egykorban vannak, lélegzetelállító külsővel rendelkezik. Levettem cipőmet az előszobában és Pami beinvitált a szobájába ahol ledobtam magamról néhány ruhadarabot. Beszélgettünk egy sort, kaptam egy törölközőt és kisurrantam a fürdőbe, de előtte feltérképezte Pamela a terepet. Eltartott egy kis ideig, mire be tudtam kalibrálni a víz hőmérsékletét a zuhanyzóban, de sikerült. Igénybe vettem a szájvizet is, persze tudtam, hogy csók az nem lesz.
  • Action:

    Végeztem a tisztálkodással, majd ahogy elhúztam a harmonika ajtót Pamela már totál mezítelenül várt engem az előszobában. Visszatértünk a baszobába és szépen lassan elkezdtünk ráhangolódni találkánk lényeges pontjára az együttlétre. Lehajítottam a törölközőt magamról, közben társalogtunk egy kicsit. Pami lefeküdt oldalfekvésben az ágyra, én pedig odabújtam hozzá, mert csodálni akartam gyönyörű testét. Simogattam csodálatos szilikon cickóit, eközben még mindig beszélgettünk, majd miután jól megtapogattam mindenhol, ahol akartam szóltam neki, kezdjünk el bemelegíteni, azaz feküdjön a hanyatt, mert meg szeretném kóstolni odalent a kelyhét. Pamela elhelyezkedett kérésemnek megfelelően, aztán rácuppantam puncijára és nyaltam azt és közben fogdostam melleit. Így ment ez néhány percen át. Felpattantunk, Pami az ágy szélén ült, én álltam s kértem tőle hadd érezzem újra orális tudását, több mint fél év után. Mondanom se kell, nem kellett sok a szerszámomnak, hogy azonnal
    szilárd legyen, még Ő is megjegyezte, milyen hamar bekeményedett, aminek az a dolga ilyen helyzetben.
    Sokáig nem engedhettem neki, hogy játszadozzon vele, mert képes még akaratlanul is hamarabb kivégezni, hiszen francia tudása kiemelkedő . Szóltam is neki még egy kicsit álljunk fel, mert simogatni akarom Őt még, amennyire csak lehet. Addigra már teljesen sikerült ráhangolódni Pamelára. Kértem tőle, hozzon óvszert. Elővette a gumit és ügyesen, rutinosan rávarázsolta a velem egykorúra. Misszionárius pózban kezdtük a testjátékot. Szépen lassan helyeztem belé az ezredest, nem akartam egyből gyors tempóban, mert Pameláról tudjuk jól, hogy elég csak a látványa és ha nem koncentrálok a feladatra ügyesen, bármikor véget érhet a játék. Misszionáriusban folytattuk annyi változással, Pamitól kértem emelje lábait a vállamra. Ő csak az egyik lábát (a jobbat) akasztotta a vállamra, mert a balt már nem is emlékszem pontosan, de talán izomláz miatt nem nagyon akarta. Ilyen helyzetben tologattam neki, Pami pedig szemeit csukva tartva engedte, éljem ki kisebb vágyaimat rajta, száját ezalatt kéjes nyögések hagyták el, eközben melleit is megmarkolásztam. Még mindig missziben maradtunk, lábát levettem vállamról s hozzábújtam, ennél is közelebbről akartam testének finom illatát érezni és közben tovább hallgatni kéjes hangját. Addigra már egy kissé folyt a verejték rólam. Látni és érezni szerettem volna Pamelát alulról is, ahogyan meglovagol és persze eleget tett ezen kérésemnek. Tudhattam volna, hiszen már régebbről emlékszem erre a tapasztalatra, nem biztos, hogy lesz folytatása a menetnek, mert Pamela vérprofi módon űzi a lovaglást és kivégzés esélye áll fenn, ha bevállalom, de tilos kihagyni! Pami belém ült, nekiállt a lovaglásnak. Maximum egy percig bírtam ezt a pozitúrát, sajnos nem voltam képes az agyammal kontrollálni a középső hajlatom működését. Szóltam neki szálljon le, gondoltam akkor még talán folytathatjuk valahogy a szexcsatát, csak amikor leugrott, abban a pillanatban már nem tudtam megálljt parancsolni a fegyvernek és a vegyvédelmibe el is sült az kisebb bánatomra. Úgy kellett nekem!
    Sovány vigasz ugyan, de a régebbi találkákat idéztem fel magamban, ott azért sikeresebb kört nyomtam. Nem akartam több menetet, nem is fért volna bele és amúgy is úgynevezett maszatolás lett volna kapkodással. Aminek még örültem, Pamela felajánlott egy masszázst és ezalatt ismét jókat dumáltunk.
    Kiválóan masszíroz, de ma nem ezt kell osztályozni. Közben még egy fél literes mentes vízzel is megkínált. Miután már a végére járt a randi, fogtam magam és elmentem tusolni újra, azután vissza baktattam a szobába még levezetésképp társalogtunk egy sort, felöltöztem és elbúcsúztunk egymástól két puszival, utána ki a rácsos ajtón, le a lifttel és az utcán voltam.
  • Elszámolás:

    Mai budapesti átlag. Öltözködés közben, a legvégén tettem ki a TV mellé. Ezért a Nőért megéri!
  • Összkép:

    Még ha nem is ez volt életem egyik legnagyobb élménye, panaszra semmi okom sem lehet, mielőtt bárki félreértené. Én bénáztam el egy pontnál, de Pameláról csak is csupa jó jelzőkkel lehet áradozni, mert Ő egy igazi Szextündér, aki a vendég kedvébe jár, tudja és érzi mire van szükségem. Harmadik alkalommal találkoztam vele, tudtam, csalódásmentes hölgyhöz vettem az irányt és mindezt még a róla írt értékelések is megerősítik. Köszönöm Pamela ezt a csütörtök déli röpke randit, amit együtt töltöttünk.
Happy Massage