• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lotti nélkül nem könnyű az élet ! Másfél hónapig relaxált , már alig bírtam, pedig még csak egyszer voltam nála ! Na mindegy, ez szubjektív, de rögtön próbáltam elérni, ahogy lehetett ! Telón elérni könnyű volt, innen már gyerekjáték volt , vtr , kész !
  • Megközelítés:

    Lotti most hosszabb szünetet tartott, közben át is költözködött az Allee túl oldalára, a széles út mentén ,ahol a fonódó villamos is jár. Parkolni itt is szinte lehetetlen, ezért még mindíg a legjobb az Alleeben hagyni a verdát. Onnan 5 perc séta, metrótól kicsit távolabb esik, de az sem vészes. A villamos a ház előtt tesz le.
  • Helyszín:

    Régi, de jó állapotban lévő sarokház.Kaputelefon zűrös, de Lotti megoldotta, a liftezéssel sem kell bajlódni.Tágas, újonnan felújított, egyterű lakás. A hatalmas ágy a szoba közepén pöffeszkedik, amerikai konyha, hangulat világítás, a fürdőben zuhany, és WC is van, tisztálkodáshoz széles választék, szájvíz kétféle. A lakás nagyon fiatalos, hangulatos, pont illik Lotti egyéniségéhez.
  • Lány külseje:

    Lotti képei pontosan mutatják formás testét, nyúlánk, de nem gebe, pont ahogy szeretem, formás kemény popsi, amely a videon is megcsodálható, nem árul zsákbamacskát, ami nem látható, szép arca van,kék szeme, nagyon tetszik a szája, imád csókolózni, hosszú szőke haja van, bőre selymes feszes, enyhén szolizott, pont jó. Lotti imád mesélni, vihogni, nagyon szórakoztató. Ha csendet akarok, csókolom, vagy Mirrmurkát tolom a szájába.
  • Action:

    Az ajtó mögött várt kiváncsi képpel.Észrevettem, hogy kicsit fogyott? Hogy tetszik a lakás? Még csak ez a második talink, de úgy kezelt, mintha törzsvendég lennék ! /Persze, az leszek!/ Mindenre türelmesen válaszoltam, és leraktam az ebédlő asztalra az ajeszt. Gyümölcsös tortát rendelt, málnás sütit hoztam a Daubnertől, mert ott teniszeztem reggel.Lotti hálásan hozzámbújt és hosszas csókolózásba kezdtünk, magamhoz húztam a popsijánál fogva, egy fekete csipkés bodyban , amin keresztül a mellei is rögtön teszteltem, hogy fogyott-e ezen a kényes helyen, de szerencsémre nem. Gyorsan levetkőztem, és megmutatta az új fürdőszobát, ami nem nagy, de nekem pont jó , a WC-ét is rögtön kipróbáltam nyitott ajtó mellett , hogy közben beszélgethessünk. Siettem a zuhanyozással, mert már nagyon vártam egy Lottiféle kényeztetésre. Az ágyon csókolózással indítottunk, de már nagyon be voltam zsongva, szerettem volna ha a nyelvemtől , elélvez. Nem sajnáltam a nyali-falit, már zsibbadt a nyelvem, mikor feladtam. 69-ben voltunk , úgyhogy nem sajnáltam az időt, de cefetül sajnáltam a dolgot ,mikor Lotti felvilágosított, hogy ő franciától nem szokott elélvezni , különben is megtartja magának az élményt, ha netán sikerül. Na bummmm ! Most már gumit kértem és Lottit lóháton, a ló én leszek ,persze ! Lotti nem használ sikosítót, ezért szép lassan vezette be Mirrmurrkát a Lotti-hasadékba de mindketten élveztük a hangeffektusokból. Aztán beindult a dugattyúeffektus, csókolóztunk is egy sort Lotti örömére, én meg markoltam a popsiját , hogy könnyebb legyen neki. Egy idő után megkegyelmeztem és kutyusba mentünk át , amit én is szeretek, ha egy karcsú derekú lány kéjtől vonaglik alattam.Aztán visszatértünk az eredeti játékhoz, Lotti mint egy béka szétterült felettem, Összezárta a lábait és csak lassan mozgott a svéd módszer szerint. Ezt már 30 éve kedvelem, nem beszélve arról, hogy hímtagom pont befeszült Lotti hüvelyébe úgyhogy pár apró mozdulat után már vonyítottam, ahogy a torkomból kifért , mert egyedül voltunk szerencsére. Lotti vette a lapot és úgy maradt befeszítve , amíg a gyerekek ki nem nyomultak a csőből.
    Ezek után őssze kalapáltuk magunkat és jöhetett a málnás süti ! Én ittem volna egy kis Rosét , de ez ki van csukva Lottinál , úgyhogy szájvíz és vissza az ágyikóba !
    Megint csókolóztunk, 69-es össznyalakodás , majd prosztatamasszázst kértem. A hátamra fektetett , fölém mászott és csókolóztunk megint , aztán egyik ujját a combjaim közé csempészte. Rutinosan bevezette az ánuszomba, közben nyelves csókmax volt. Ez nagyon kéjes volt, aztán körbecsókolta a testem, miközben ujja meg mocorgott. Aztán bekente a hímtagomat és a két mozgást összehangolta, úgyhogy úsztam a kéjben ! Egy idő után kézzel is lassan rásegített nem tudjátok, csak hörögni tudtam ! Hagyott rendesen pihegni, aztán usgyi , times is over ! Hány óra szükséges Lottihoz ?! A lényeg, hogy jönnöm kell megint , mert csudijó volt !
  • Elszámolás:

    Közelít az új pesti átlaghoz , de a szolgáltatás messze az átlagon felüli, el voltam ragadtatva, még vissza is tudott adni a rózsaszálakból pontosan, gratula érte !
  • Összkép:

    Még csak másodszor voltam nála, de mindent megtett , hogy jól sikerüljön a randink. Lotti nagyon vonzó teremtés, a szemével is magáévá tud tenni , úgy tud rám nézni tutajos szemével , főleg ha nevetgél is közben. Megint felejthetetlen talit kaptam, várom a folytatást !
Happy Massage