• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt, szerencsém volt mert azonnal felvette és délutánra kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a hosszúhétvén, a ház előtt azonnal tudtam parkolni. Hétköznap ugyanakkor elég nehéz itt helyet találni, de pár utcán belül biztos h van.
  • Helyszín:

    Ismert szalon a colosseum közelében Óbudán, erre a célra kialakítva. Szerintem tökéletes a lakás, sejtelmes fények, szép fürdőszoba, szép berendezés.
  • Lány külseje:

    Igazi kis tündér, mondtam is neki. Nagyon pici, ez fel se tűnt az adatlapján, egy igazi pici tündér, tényleg. Hosszabb a haja mint a képeken, a pillantása huncut, szexi. Bugyiban és egy áttetsző szexi kis ruhadarabban fogadott, tetszett nagyon. Mindig mosolyog, nagyon jó a kisugárzása Panninak.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázshoz egy bugyiban fogott hozzá és már láthattam a szépséges ciciket, természetes, formás, fiatalos, izgató. A masszázst a hátamnál kezdte, erős kis kezei vannak, a lapockámat, nyakamat erősen átgyúrta. Aztán a lábaimmal is foglalatoskodott, az erotika itt kezdett megjelenni, ahogy a combomat masszírozta, ott már kezdtem izgalomba jönni. Közben végig beszélgettünk, azt hiszem, sikerült egy hullámhosszra kerülni viszonylag gyorsan. A masszázs mintegy 40 percig tartott, utána megkaptam a várva várt varázsszót: fordulhatsz
  • Levezetés:

    Ooohhhh, hát nem is tudom hogy írjam ezt a részt... fantasztikus volt. Ez a pici mosolygós lány ott áll mellettem ahogy fekszem a masszázspadon és simogatom az eszméletlenül formás és kemény popóját... krémmel elkezdi masszírozni a velem egykorú környékét, közelít hozzá a finom kezeivel, én pedig egyre jobban izgalomba jövök... simogatja már a zacsit, a gátat, ez brutál jó volt, majd kezébe veszi az ezredest is, nagyon finoman, nagyon izgatóan... simogatja, majd puszilgatja, nyalogatja... az én kezem meg az ő tökéletes popóját gyurmázza. Ahogy ránézek huncutul mosolyog, érzi hogy iszonyat jó amit csinál. Egyre mélyebben veszi a szájába a velem egykorút, közben keze finoman dolgozik a zacsin, a gáton és a fenekem környékén, kb 2 perc után szóltam h picit lassítsunk mert elélvezek. Mosolyog, felmászik a masszázspadra a lábaim közé és onnan folytatja ugyanúgy, tökéletes technikával, kézzel, kéz nélkül, mélyebben, vagy a makkot nyalogatva, én pedig táncolok az orgazmus határán, tartom ameddig bírom... de nem sokáig. A szájában lesz végem, még picit tartja, aztán nem tudom h mi történik az utódokkal mert még mindig magamon kívül vagyok és próbálok lenyugodni. Közben odajön hozzam, picit simogatjuk egymást, majd gyors zuhany és mivel időm kitelt, ölelés és puszi búcsúzóul.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az asztalra, szerintem átlag alatt, az élmény viszont messze átlag feletti.
  • Összkép:

    Ahogy írtam, egy igazi kis tündér. Végigbeszélgettük a randit mindenféléről, sztem nagyon egy hullámhosszon voltunk. Azt hiszem h ő az első olyan lány az oldalról akivel ez tényleg sikerült és aki szellemileg is fel tudott izgatni. Értelmes, kedves, jól masszíroz és eszméletlenül finom a franciája, erősen ajánlott, én egész biztos h jövök még!
Happy Massage