• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ki volt írva, hogy elérhető. Ezt biztatásnak vettem és bátran felhívtam. Ő bátran felvette és megegyeztünk egy nem túl távoli időpontban.
  • Megközelítés:

    Nem veszélyes távolságra van villamos és metró is, sőt buszemgállót is láttam, ha valaki a 111-essel menne. Az utcán való parkolás problémás és drága lehet.
  • Helyszín:

    A Margit krt - Csalogány u. - Fazekas u. aranyháromszög talán legnagyobb, nem túl régi sarokházában egy felsőbb emelet, ami függőfolyosón érhető el. Régebben már jártam ott, de másik hölgyeménynél.
  • Lány külseje:

    Laurához biztos nem mentem volna el a fotói alapján. A képeken egy vastagabb kiadású néni van valami fehérneműbe beleszorítva. Mi sincsen azonban távolabb a valóságtól! Idáig a valóságtól való eltérést - főleg a III. kerületi photoshop varászló esetében - a másik irányba tapasztaltam. Persze a kedves és barátságos MT-k sokszor írják, hogy valaki sokkal szebb a valóságban, mint a képeken, de ez sem szokott igaz lenni, legfelejbb az, hogy kellemesebb személyes benyomást tesz az emberre a drága hölgy, mint ahogy azt a fotók alapján elképzeltük. Vissza a tárgyra: Szóval QQri lelkendező beszámolója (hála neki érte) és nem a képek alapján választottam, és milyen jól tettem! Laura magas, és a valóságban a képeknél vékonyabb (azért nem filigrán), a méretes mellekhez képest falatnyi popsival. Bőre egészségesen barna, illatos és puha. Szeme keskeny. Bimbója ágaskodó. Puncija fazonra igazított, jól ment a borostámhoz.
  • Erotikus masszázs:

    Egy fekete cherlston miniszoknyában és vörös felsőben fogadott, majd bevezetett a masszázs-szobába. Csak úgy táncolt a sok fodor a szoknyáján. Elhúztam tusolni és ügyesen meg is oldottam a feladatot. Visszatértem után tisztáztuk, hogy a másfél órában egy fel- majd egy levezetést szeretnék. A hasrafekvés előtt levetköztettem Laurát, amitől olyan merevedésem lett, hogy a lefekvés egy kínszenvedéssel ért fel. Laura szépen elkezdett a lábamnál masszírozni. Állj! Hol a felvezetésem? követelőzött a farkincám. Masszőzöm megnyugtatott, hogy jön az, csak egy kicsit lazuljak el előtte. Megnyugodtam. Ellazultam. Jót beszélgettünk. Laura gyorsan eljutott a vállamig és jelezte, hogy eljött a fordulás várva várt pillanata.
  • Levezetés:

    Megfordultam és élvezettel szemléltem a méretes ciciket és még jobban élveztem Laura kezeit a kedvenc erogén zónámon. Ekkora mellek nem képesek teljeskörűen dacolni a gravitációval, jutalmul azonban csodálatosan harangoznak. Laura nem fél használni őket és én sem féltem elrejteni köztük a farkamat, majd újra előbukkantani. Elrejt, előbukkant, elrejt, előbukkant, elrejt, előbukkant és hamm bekap. Bekap, nyalogat, szopogat, szívogat, de nagyon ügyesen ám! Szerettem volna, ha ő is megtudja, hogy milyen csodálatos érzés a nyelvvel való ingerlés, ezért először a bimbóit puszilgattam és nyalogattam, majd a lába közé húzodtam le. Ekkor megláttam a legszebb puncit, amivel mostanában (emlékezőtehetségem korlátai között) találkoztam. Persze ez szubjektív, de tessék elmenni és megnézni. Mindenből annyi van és ott van, ahol kell. Lassan, lágyan és sokáig nyaltam. Laura visszajelzést ad és elmondja, hogy neki mi a jó és hogy a legjobb. Még azt követően is sokáig simiztem és puszilgattam, miután sikeresen elélvezett. Utána váltokozó sorrendben újra mellel kézzel és szájjal kényeztetett. A kezei közt élveztem el. Tisztogatás után összebújva átbeszéltük az oktatáspolitika legújabb trendjeit majd rádöbbentem, hogy a kölcsönös nyalás-falás közben elrohant valahova az idő és elvitte magával a levezetésemet, úgy hogy jobb, ha összeszedem magam és visszamegyek az irodába. Stresszmentesítve és farkaséhesen, de nem örökre távoztam Laurától.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem. Nem volt gond, hogy nem pontosan adom a környékbeli átlagnál egy lehelettel nagyobb csokrot.
  • Összkép:

    Talán az oldal új rendszere miatt van, de az új lányokról mostanában gyorsan kerülnek ki beszámolók. Márpedig a dícsérő beszámoló nélkül nem jutottam volna el Laurához, ami nagyon szomorú lett volna. (Persze akkor nem tudnám, hogy szomorúnak kellene lennem.) Szóval ne higgyetek a képeknek, menjetek el, bámuljatok és élvezzetek! Milf rajongóknak és mell fetisisztáknak egyenesen kötelező. (Azóta megtapasztaltam, hogy van egy titkárnős szemüvege is. Ha valakit ez izgat, akkor menjen ő is.)
Happy Massage