• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquila :)

  Köszönöm szépen ismét a beszamolot amit rólam irtal :) Öröm volt olvasni :) Szokás szerint gyorsan elillant a röpke oracskank , de tudom hamarosan úgyis látlak megint :)

  Csokollak :)

 • Egyeztetés:

  Már a múlt heti talinkkor fixáltuk a mai dátumot. Így hétfőn ment egy VTR megerősítés a rend kedvéért, mit rögvest vissza is igazolt.Közben priviben is váltottunk üzenetet, mi más jellegű volt. Részletek egyeztetése már nem szükséges.
 • Megközelítés:

  A cím számomra ismert. Gps ismeri oda vezet. Parkoló hely bőven és ingyenes a XIV.- ker ezen része. Tömeg közlekedni is lehet. A közelben Troli, Hév sincs messze, szóval egy kis sétával megoldható.
 • Helyszín:

  Tiszta rendezett, nem rég fölújított panel,nem magas emeleti lakása. A lakás viszon friisen fölújított, ízlésesen berendezett. Hófehér az egész lakás, miben minden berendezési tárgy jól mutat. Szoba tágas, nagy francia ágy,fésülködő asztal, gyertyákkal, plüss állatkákkal, hova a személyes cuccok kerülhetnek.Ruha kis szófa szerű tüneményre. Fürdő fullos és ragyogóan tiszta. Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Lehet,sőt biztos, hogy elfogult vagyok, de egy természet csodája.Semmi igazítás, semmi botox és arca sminket sem igényel.Alakja arányos és formás.Nem először látom,de mindég az újdonság erejével hat rám.Csillogó smaragd zöld szemében az öröm és kívánás keveréke csillog. Gödröcskés arca, mikor mosolyog kislányossá teszi.Csodás melleinek nem kell támasz,a bimbók szúrják a levegőt.Bőre selymes, nap barnította és az illata a friss tavaszi rété.Imádom nyakába, hajába fúrni orrom és élvezni üdeségét. Combja hosszú és formás. Feneke kemény és csodálatos.Meg is jegyzem, jó a feneked. Tudom, jött a válasz.Végre egy jó válasz és nem egy köszönöm! Ha még nem jött volna le egy bomba nőt próbáltam leírni, megjeleníteni, ki mellett privátban is hetykén totyognék.
 • Action:

  Belépek és ajtó becsukódik és szánk össze forr. Karja nyakamban én ölelem derekát és markolom fenekét. Valahogy cipő le és a szobába sodródunk.
  Csóókolom veszettül, persze nem egyoldalúan és ahogy vagyunk az ágyra döntöm. Megfeledkeztél, van rajtad cicifix, na majd legközelebb nem, szükségtelen.Csóók és ruha alá nyúlok.Markolom simogatom fenekét. Egy simítás a puncira, mi már nyiladozva nedvesedett. Ahh és már hányom le gúnyámat, kezembe nyomja a törcsit és gyors tisztálkodás.
  Leszegett fejjel nyomulok a szoba felé. Az ajtóban fölnézek és újra áramütés szerűen ér meztelen látványa. Gerjesztőbben nem hat rám nő.Mosolyog és hozzám simul. Nyelve nem tolakvóan pörög nyelvem körül. Imádom ezt az egyedi csóókot. Kezeink járják útjukat.Minden rendben. Mikor punciját simítom veszem észre Ő már lompival játszadozik. Szívdobogás erősödik és az ágyra dőlünk.
  Szinte azonnal keresztbe fordul és mint kígyóbűvölő kezdi meredező lomposom nyalni.Keze a golyókat masszírozza, majd makkom kezdi nyelvelni, mi szép lassan eltűnik mohó szájában. Mindenét elérve, simogattam, gyúrtam, hergeltem, mit lompi egyre intenzívebb kényeztetésével honorált. Változatos bólogatások közepette tövig tűntem el szájában, hogy pihenés képen makkom körül pörögjön nyelve.Élveztem,de nagyon és tán egyik leghosszabb szopását abszolválta.Ha nem lennének füleim, biztos körbe nevetem fejem. Csak szuszogtam mint kövér disznó evés után.
  Nagyon kívántam már,hogy én is adhassak neki és hanyett döntöttem.Élvezetes csóókjától nehezen szabadulva melleit vettem birtokba. Úgy éreztem nagyon élvezi, vagy lehet jól csináltam, mert meg meg remegett.Fölpillantok, behúnyt szeme rebeg, arcán sóvár várakozás, csípeje megmozdul.Csóókolva testét indultam kelyhe felé. Combjai szétnyílnak és egy csillogó, nedves, rózsa szín csoda néz szembe velem.
  Finoman nyalok bele. Egy hullám szalad végig testén. Azt kell mondjam könnyű dolgom volt,mert csípejét mozgatva mindég a megfelelő helyen ügyködtem, Nyelvem hüvelyébe is beköszönt. További részletezés tán nem szükséges, csak annyit. Egy idő után, mi nem volt rövid, teste ívbe feszült és mindene remegett. Pianóba váltottam és hosszan elnyújtottam élvezetét.
  Már megint keresztben és lompit nyűvi. Már ki sem akadok, hogy mint sajátját kezeli. Tudom vigyáz rá. Szájában az indulatok robbanás közeli helyzetben így kérem a védelmet.Kis síkosító,/szerintem ez is megszokásból,mint a mell tertó/ egy kenés és szemből hatolok be, de nagyon lassan. Érzem ahogy puncija fokozatosan tágul és veszi be lompit. Végül tövig benne. Forró és lüktető. Imádom, no nem csak ezt és ezért, hanem az egészet úgy egyben. Csodálatos,hogy átadja magát. Lábai szét. Ezt nevezem tiéd vagyok póznak. Nincs határolás,fék és szeretkezünk. Egy re hevesebben. Tia hangosan nyög minden lökésemre. Nem bírok magammal és robbanok.Ha kitartóbb tudtam volna lenni, tán Ő is újra célba ér. Ettől függetlenül fölpillantva arcán elégedett mosoly látok szétterülni.
  Megtakarít és hozzám bújik. Imádom az őszinte, kötetlen beszélgetést vele. Olyan érzés,hogy valóban a barátnőd.
  Idő lejárt, zuhi, öltözés és még egy kis csókos trécs az előszobában és el.
 • Elszámolás:

  Itt van egy kis változás fölfelé, de az élmény kárpótol mindenért és már nem is lényeges.
  Nem kétséges,hogy megérte.
 • Összkép:

  Nem kétséges, szerencsés fickó vagyok, hogy jó sorsom hozzá vezérelt és rátaláltam. Ha elfoglalt is,de érzi szükségem van rá mindég szakít időt számomra. Igazi barátnőként viselkedik és feledem a valót, csak a pillanat a lényeg, mi igazán fönséges. Odaadása a mennyekbe röpít és még el sem mentem, már újra vágyom rá. Egy megjegyzés, nem minden talit örökítek meg, sok volna. Lehet így is?
  Végül, köszönöm,hogy vagy nekem.Csóókollak.
Happy Massage