• Sári

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyedén sikerült elérnem, egyből felvette a telefont, majd gyorsan megegyeztünk az 1 órával későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem, és mivel telefonon megadta a pontos címet, nem volt nehéz a házhoz találnom, ami kb. fél úton van az MTK stadion és a Puskás között. Habár a épület belseje egy kisebb fajta labirintus, Sári végig segített telefonon a bejutásban, úgyhogy ezzel sem volt gond.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű, nagy házblokk egy földszinti lakásában találkoztunk. Szépen karban van tartva, 1 szobás, a célnak teljesen megfelelő felépítéssel. A fürdőben sokféle tusfürdő található, szóval ezzel sem lesz baja senkinek.
  • Lány külseje:

    Ami elsőre feltűnt, hogy Sári hihetetlenül vékony, élőben ez sokkal jobban szembeötlik, mint ahogy a képeken látszódik. Alkatához mérten viszont meglepően formás keblei vannak. Az arckitakarástól nem kell félni, kedves szomszédlány típusú arca van. Mivel számomra az arc az egyik fontos dolog, amikor lánnyal találkozok, elsőre egy kicsit csalódott voltam, de a mosolyával nagyon gyorsan megvett. Már nem is emlékszem miben fogadott, a találkánk többi része jobban megragadt az emlékezetemben.
  • Action:

    Megérkezésemkor két puszival köszöntött, majd bentebb invitált, és megmutatta hova tehetem majd a ruháimat. Gyorsan neki is estem a vetkőzésnek, és irány gyorsan zuhanyozni. Mire visszatértem, ő már ruha nélkül várt az ágyon, és ekkor tűnt csak fel igazán a vékonysága.
    Kezdetnek álva kezdtünk el csókolózni, amit nagyon jól csinál. Nem tolakodóan, viszont, ha az ember kicsit belelendül, ő is válaszol hasonló hévvel. Simogatásokkal, puszikkal folytattuk nyakra, vállra, majd leheveredtünk az ágyra, ahol franciázni kezdett.
    Ebben is profi volt, változatosan kényeztetett, néha egész mélyre engedve a velem egykorút, közben kézzel én is puhatolóztam nála. Nem sokkal később éreztem, hogy, ha ez így folytatódik, annak bizony vulkánkitörés lesz a vége, úgyhogy cserét javasoltam, és én kezdtem szájjal kényeztetni. Sári szeméremajkai nagyon bejöttek, imádnivalóak. Itt ténykedtem néhány percig, kicsit rápihenve az aktusra.
    Amikor már úgy éreztem, nem fogok egyből felrobbanni, abbahagytam a nyalakodást, és kaptam egy gumit, amit Sári a kezembe adott, hogy a körme biztos ne szakítsa ki. Misszionárius pózban kezdtünk, és hiába pihentem rá a nyalakodással, a vékony lányka alattam így is megtette a hatását, igen hamar véget ért az első menet.
    Ezután beszélgettünk egy kicsit, nagyon jó beszélgetőpartner, végig csicsergett és ennek külön örültem, mert én általában csendesebb vagyok. Pár perc után kértem, hogy masszírozza meg a hátamat, aminek örömmel nekikezdett, és közben folytattuk a beszélgetést. Alkatából kiindulva nem vártam erős szorításokat, nyomásokat, és igazam is lett, viszont így is jól esett amit csinált.
    Amikor megfordultam, ő ismét franciázni kezdett, ami gyorsan megkeményített, majd újból gumit húztunk, és a kedvenc pózában, kutyában kezdtünk szexelni. Először el sem akartam hinni, hogy tényleg az egész ezredes befért egy ilyen pici lánynál, de ő csak tolatott hátra, úgyhogy megvolt a bátorítás. Itt már azért egy fokkal tovább bírtam a dolgot, viszont a látvány ismét valami félelmetes volt, ebben a pózban ért a vég.
    Kicsit cseverésztünk még, majd mivel a randink vége fele jártunk a tv feletti digitális óra alapján, ezért elmentem zuhanyozni. Öltözködés közben folytattuk a beszélgetést, majd egy búcsúpuszival elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam nála, ezért az elején odaadtam a telefonon megbeszélt összeget, és ez a találkozónk végéig a kis dohányzóasztalon is maradt.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes találkozóban volt részem Sárival, belevaló kis lányka. Most, így élményleírás közben pont azon gondolkozom, hogy milyen jó lenne jelenleg is vele lenni, úgyhogy valószínűleg visszatérek még hozzá.
Happy Massage