• Rubi Swallow

  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Köszönöm szépen édes Zolikám a reagálásom rövid de a lényeg hogy imádlak és várom, hogy újra a számba ad a farkad :) Millió csók neked a következő kéjes óráig :)

  • Egyeztetés:

    Szokás szerint előre üzenetben, illetve VTR-en egyeztettünk, csak a helyszínen hívtam.
  • Megközelítés:

    Estefelé voltam, és ezért az összes közeli parkolóhely foglalt volt, így egy közeli mellékutcában tettem le az autót. Aki tömegközlekedéssel menne, szinte a bejáratnál van buszmegálló, kicsivel messzebb jár a villamos, de a metró végállomás is csak pár perc séta lehet.
  • Helyszín:

    A lakás Rubihoz illő színvonalú, tiszta, kultúrált. Egy hatalmas franciaágyon tornáztunk, mellette egy kis asztalon többféle innóvaló, illetve pohár. A fürdőben ezúttal is volt rengeteg tusfürdő, szájvíz műanyag poharakkal, és természetesen friss, tiszta törölköző.
  • Lány külseje:

    Kérésem szerint ezúttal is a kedvenc, a képeken is látható fekete, csipkés miniruhában fogadott, amiből minden fontos részlet kilátszott.
    Az alkata pont mint a képeken, arányosan telt, fiatal, napbarnított hölgy, formás popsival, kézbeillő cicikkel, szűk puncival, és még szűkebb hátsó bejárattal.
  • Action:

    Mivel szokás szerint egy kicsivel korábban érkeztem, egy keveset várnom kellett a soromra, Rubi mikor elkészűlt egy sms-el jelezte, hogy mehetek. Miután bejutottam, öleléssel üdvözöltük egymást, majd elejét véve a további beszélgetésnek, elkezdtem vetkőzni, Rubi pedig vette a lapot, és a kezembe adta a már előre odakészített tiszta törölközőt, és a fürdőszobába kísért.
    Miután végeztem, visszatérve a szobába, állva kezdtünk csókolózni, közben Rubiról lekerült a miniruha, és nem maradt más, csak a mesztelen valóság, és én természetesen éltem a kínálkozó lehetőséggel, simogattam, ahol értem a selymes, meleg bőrét, Rubi pedig lejjebb vette az irányt, és ismét átélhettem a megunhatatlan, tökéletesen mélytorkos franciáját. Ez a lány tényleg csodákat tud művelni a szájával, és a torkával. Rövidesen kértem, hogy a fenekem se maradjon ki a jóból, így Rubi még lejjebb ment, és lentebb is alaposan elkényeztetett, én pedig ennyi élvezkedés után úgy láttam jónak, ha gumit kérek, és némi nyalakodást, és újjazást követően, szemből kezdtem neki, de egy pár perc múlva javasoltam, hogy forduljunk, mert a szűkebb barlangban szeretném, ha végeznék. Így is történt, némi nyalakodást, és újjazást, majd néhány erőteljes lökést követően elsőre így lett végem.
    Pihenésképpen egy üdítő elfogyasztása után ezúttal is a masszázst részesítettem előnyben, majd Rubi a korábbiakban megénekelt technikával ismét harcra kész állapotba hozott, én pedig a gumihúzást, és némi nyalakodást követően ismét szemből szálltam harcba, majd erőm végefelé, a gumitól végleges búcsút véve, Rubi arca felé térdeltem, és a mosolygós orcára lőttem a második adagot, természetesen ügyelve rá, hogy egy pár csepp.a szájába is jusson.
    Így miután alaposan kifárasztottam, és kiélvezkedtem magam, némi pihenő után lezuhanyoztam, felöltöztem, és időm végén fájó búcsút vettünk egymástól a legközelebbi viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    Nem kérte, de vetkőzés közben kitettem az asztalra a még mindig átlag alatti ajándékot. Rubi nem vett róla tudomást.
  • Összkép:

    Rubinál mindent lehet, de semmi sem kötelező. Ezzel azt hiszem a lényeget leírtam, alig várom, hogy újra vele lehessek.
Happy Massage