• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha már 2 hete nincsen Barbi, akkor folyamatosan figyelem a honlapot, mikor kerül elő végre. Gondolom, többen vagyunk így vele, úgyhogy akkor nem próbálkozom másnál, nehogy lemaradjak, mert ő csak pár napig van , aztán megint köddé válik , ill a berek, nádak, erek , mint Hamupipőke a mesében ! Hétfő reggel csüngtem a telón, mint egy betelefonálós műsorban , hogy én legyek az első nála. Végre meghallottam édes hangját, és 1/2 12-re kaptam időpontot!
  • Megközelítés:

    Egyszer szeretnék léghajóval érkezni ,mert a Vérmezőn simán lehetne leszállni.Ezenkívül vonat, metró, villamos, busz, bicikli, gördeszka, és taxi közül lehet válogatni. A parkolás nincsen ingyen, de ki lehet bírni, ez nem a Corvin Sétány !
  • Helyszín:

    Én már csukott szemmel is odatalálok, régi bérház, nem sokan lakhatnak benne, mert teremtett lélekkel sem találkoztam eddig, a lift is mindíg üres. Szép nagy előszoba , tágas hall, Barbi szobája a legklasszabb, és a legnagyobb. A nagy fürdő a szobájából nyílik, de a legjobb, hogy az egyik hosszú fal végig tükör, olyan mint egy óriás vászon, a moziban! Van egy kanapé az előjátékra, a többi a tatamin folyik .
  • Lány külseje:

    Barbinak mindene megvan, ami vonzóvá tesz egy lányt. Hosszú, frissen mosott szőke haj, szív alakú arcocska, világoskék szemek, mosolygós, széles száj, amellyel csábosan bánik, közepes, formás, alma mellek, erős gombocskákkal, formás, apró popsi, karcsú derék, síma zárt puncus, amely csak jókedvében nyílik meg,formás lábak, karcsú termet. Ha beszégetünk, sugárzik okos arcocskája, és szeret hozzám bújni egész testével.
  • Erotikus masszázs:

    Már az ajtóban meglátszott, hogy teljesen ki van pihenve, ki van éhezve egy kis nyali-falira. Boldogan mosolygott, ő a Piroska, én meg hozom az elemózsiás kosárkát, kis Rosé, meg Brownie hozzá, hogy a nyakamba ugorjon. Nem húztuk az időt, kezembe nyomta a törülközőt, pedig 2 órát maradok ma. Megindítom a trükkös boylert, ő addig poharat és tányért szervíroz. Leülünk a kanapéra, a lábait a combomra teszi , koccintunk és megesszük a sütit, tejszínhabot nyomunk hozzá.
    Utána szájvíz, állva csókolózunk, lepattintom a fekete, csipke bodyt, és ledobom magam a tatamira. Barbi a lábam közé telepszik, egyik lábamat a combjára helyezi és elkezdi az olajos kezelést. A lábikrámtól indul, a vádlimat lassan szétszedi, nem egy csontkovács, de felszisszenek néha, amit dícséretnek vesz, és rám nevet a tükörből. A combomba is belemélyesztette az ujjait, amellyel erősen is tud maszírozni. A fenekemt is imádja dögönyözni, de azért be-becsúszik a keze a vágatba,és megtalálja Mirrmurrkát, aki már erősen fészkelődik. Utána ráült a fenekemre és alkarjával végig mozgatta a hátamat, ami igen jól esett. Még a nyakamat is megtekergette, de már becsókolt lihegve a nyakamba és engedélyt adott a fordulásra.
  • Levezetés:

    Elővettük a tejszínhabot, lefektettem a hátára Barbit és szépen körberajzoltam tejszínhabbal a cicijeit, a köldökét, a punciját, a combjait bokáig, aztán szépen megkezdtem lenyalni a testét. Egy darabig csak vihogott, aztán kezébe kapta flakont és befújta Mirrmurrkát vastagon. Ezekután összetapadtunk, mindketten extázisba estünk, nyaltuk , ami kedves nekünk. Én az ánuszára is kentem , és nyelveltem keményen. Kinyaltam Barbi punciját is, a nyelvemet próbáltam bedugni , de a G pontot, csak ujjam segítségével értem el. Barbi a szalonban nem mer sikongatni, a kezét a szájába tömi ha élvez, én is előtte már bedugtam az ujjam a szájába, hogy szopja. Elárulta, hogy ő már 2-szer élvezett, egyszer, aztán másodszor 1 orbitálisat. Pár percet pihegett a hasamon, ami nem jellemző rá. Mosolyogva közölte, most már Mirrmurrka következik. Szertartásosan beült a lábam közé, a combomra jó sok olajat csurgatott, aztán a hímtagomra jócskán. Először szétkente, én is kentem belőle a kezemre , majd a kemény bimbókat csavargattam, amit nagyon szeret. Barbi széles mozdulatokkal mozgott a combomtól az ánuszomig, néha be is nyúlt kissé. A bakalmákat is morzsolgatta, , közben próbálta a hímtagomat minél lejjebb engedni a torkán. de nem erőltettem. Inkább kézzel és szájjal kedveskedett, és az ujjával az ánuszomban. Érezte a nyögéseimből, hogy jó nyomon jár, rátett még egy lapáttal, én mertem üvölteni, kit érdekel ! Kicsit pihegtünk, csókolóztunk, aztán zuhany nélkül távoztam, testemen a csodás emlékkel.
  • Elszámolás:

    A két óra nagyon jutányos Barbinál, én nem bántam meg. Aki bírja marja , Barbi meg akarja, ő is bírja .
  • Összkép:

    Ő vezet régóta nálam, jópárszor voltam, de egyre jobb, ahogy összecsiszolódtunk. Hogy meddig lesz Istennőm, csak rajta múlik !
Happy Massage