• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal a tervezett randi előtt írtam neki az oldalon, ekkor megbeszéltük, hogy másnap telefonon is egyeztetünk. 90 perces randira invitáltam volna Lizát, de erre elsőre nincs lehetőség. Rugalmas volt a randikezdést illetően, mivel picivel a fogadóideje utánra kértem a találkozót. VTR-en, SMS-ben, üzenetben és telefon is beszéltünk, mindenhol elérhető.
  • Megközelítés:

    Belváros egyik főútja melletti mellékutcában található Liza székhelye, a péntek délutáni csúcsban valószínűleg TK a legjobb választás, erre több opció is van. Az épület egy nagyobb társasház, a bejutás diszkréten megoldható.
  • Helyszín:

    Rövid lépcsőzés után nagyobb méretű polgári lakásban találtam magam: nagy belmagasság és egy rakat szoba, melyek közül a fürdővel és az abból nyíló masszázsszobával volt alkalmam közelebbről megismerkedni. A fürdő tágas, függöny nélküli fürdőkáddal van felszerelve, így óvatoskodhattam egy sort, hogy ne legyen minden csupa víz. A tusfürdőválaszték bőséges és bár csókra nincs lehetőség, szájvizet is biztosít a hölgy. A masszázsszobába Liza egy külön művészbejárón lép be - így egészen a program kezdetéig gyakorlatilag csak az üdvözléskor találkoztunk - , ezzel egy, a távolságtartás és a sejtelmesség között félúton lévő felütést adva a randinak.
  • Lány külseje:

    Az ajtónyitást követően ott állt előttem Liza, egy kis fekete melltartó-tanga kombinációban. Mezítláb is tekintélyes magasságú lány, amit optikailag csak tuningol a vékony, Victoria's Secret modellek által is irigyelhető alkata. Egyenletes csokibarna a bőre, ami a masszás alatt olajjal borítva brutális látványt éget a szerencsés látogató retinájába. Liza arca nagyon szép, ritka szexin tud az ember szemébe nézni és nem fél a hosszabb szemkontaktustól a program intimebb részei alatt sem. A fürdőből visszatérve már meztelenül várt a tatamin, így lehullott a lepel az apró, hegyes bimbójú, csodaszép cicikről és a tükörsimára borotvált punciról. Muszáj megemlítenem, hogy Liza hosszú, kecses combjai és vádlija szuper szexi lábfejekben végződnek, vékony, hosszú ujjakkal. Szerencsémre a puha talpait is bevetette rajtam.
  • Erotikus masszázs:

    A program, ahogy korábban írtam, kissé távolságtartóan kezdődött, de ezt már telefonban is mondta, hogy ő bizony nem fog a nyakamba borulni az első pillanatban. A fürdőből visszatérve már hasaltam is a tatamira, hogy Liza kezdhesse a szeánszot. Olajjal, a lábamtól indulva kezdte a masszázst, amit törékeny külsejétől nem várt erőteljességgel végzett. Nem mondanám életem masszázsának, de néhány ponton tökéletesen eltalálta, hogy mire van szükségem, így a beállt nyakamat és a lapockáim környékét hibátlanul rendbe rakta. A masszázst Liza meztelenül végezte, így a falra szerelt tükörben olyan látvány tárult elém, amit nem felejtek egyhamar, ugyanakkor a program első fele nem bővelkedik a vizualitáson kívül egyéb erotikus stimulációban. Miután végigmasszírozta a lábamat, hátamat és nyakamat, a melleit a hátamhoz érintette és kezdetét vesztee a csúszkamasszázs, amit rövidesen a fordulásra való felszólítás követett.
  • Levezetés:

    A fordulást követően szemből folytatta áldásos, olajos csúszkás tevékenységét, miközben olyan szemkontaktust tartott velem, ami magától kivégzett volna egy idő után. Néha közelebb hajolt az arcomhoz, ekkor érezhettem a haja illatát, máskor pedig a melleivel a velem egykorúnál körözött. A csúszkálás végeztével kézbe vette az irányítást és továbbra is gyilkos tekintettel nekilátott a kényeztetésemnek. Liza kecses keze, hosszú ujjai és finom technikája, valamint a külseje szerintem bárkinek komoly kihívást jelentenek, nem voltam ezzel másképpen én sem, de lehetőségeimhez mérten álltam a sarat. A kényeztetéssel párhuzamosan simogattam én is, ahol értem, így a cicik, popsi, has, vállak kaptak a simogatásból, de ennél többre nemigen van lehetőség. A már előre odakészített gumi felhúzása előtt kértem, hogy a lábait is vesse be kicsit rajtam, amit hezitálás nélkül meg is tett. Liza a lábbal való kényeztetésben is rutinos, bár elmondása szerint ritkán gyakorolja. Először talpaival, majd lábujjaival folytatta a kényeztetésemet. A lábas intermezzo után felkerült a gumi és nekilátott a francia tudása bemutatásának. Na itt valami egészen elképesztő, köpködős, nyálcsorgatós franciában volt részem és bár ódzkodtam a gumis franciától, a technikája hamar eloszlatta a fenntartásaimat, egészen annyira, hogy perceken belül csúcsközelbe is kerültem, amit a tükör felé fordított popsi látványa is segített. Ekkor kértem, hogy ismét vegyen a lábai közé, ott pedig két lábbal és egy kézzel a csúcsra juttatott. Törölgetést követően közös tusolást javasolt, ahol lemosta a hátamról az olajat, de erről a részről egyéb erotikus történésről sajnos nem tudok beszámolni.
  • Elszámolás:

    Előre tettem le az egyik polcra, nem került szóba.
  • Összkép:

    Liza olyan külsővel rendelkező lány, amilyennel az ember életében nem gyakran találkozik, így mindenképpen érdemes felkeresni, én biztosan fogom még. Hozzáállásában keveredik a veleszületett, ösztönös szexualitás és a fiatal lányokra jellemző távolságtartás, így ha ezzel el lehet venni valakinek a kedvét, annak nem biztos, hogy Liza az ideális partner, aki viszont túl tudja tenni magát rajta, az garantáltan jól érzi majd magát ennek a gyönyörűségnek a társaságában.
Happy Massage