• SweetWasabi

  • Beküldte:
  • SweetWasabi reagálása

    Kedves,Drága Speedikém!:)))

    Atom-brutál a beszid ismét,csak irulok,és pirulok is,ahogy olvastam!:P
    Naná,hogy benne vagyok a veled való randikban,hiszen egy igazi,laza,jó fej,közvetlen ember vagy számomra,randink minden percét évezem ám!:P
    Tudom,hogy leveszlek a lábadról,de azért vissza szoktam neked rakni a helyére,nehogy ne gyere hozzám többet!:DDD
    Pörgünk,forgunk a találkán,mint a forgó szél,összeszokott párost alkotunk ez nem vitás,imádom a dicséretet,ami reális,és nem alaptalan,ez inspirál,ettől leszek több,profibb,maximalistább.
    Ehhez nagy részben Te is hozzá segítesz a látogatásaiddal,bizony ám!:)
    Szeretlek kifacsarni,mint a "citromot",mert ez adja a pikantériáink sava-borsát...:P
    Közös vacsoráink sem elhanyagolhatóak,megleptél,azzal a bizonyos mákos gubával,júj,de fini volt...P..nah és az én is mézes sült tökeim...)))..picit túl kalibráltuk az adagot...)

    Köszönöm szépen ,hogy időt-energiát nem spórolva újabb remekművel tetted szebbé a napomat,Várlak vissza Szeretettel övezve,bármikor!!!:))))..;)))

    Csókollak,Ölellek

    Wasabi kisasszony :))

  • Egyeztetés:

    Személyes üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, ezúttal nem beszéltünk. Rövidesen jelezte, hogy megfelel a javasolt esti időpont. A randi napján még megerősítettem az érkezésem, miután kedvesen emlékeztetett eme feladatomra. Könnyen ment ahogy eddig mindig.
  • Megközelítés:

    New Pest központi része, panelrengeteg közepén. Tömeggel is rendben van, a medrófelújítás hoz ilyen előnyöket is. A belvárosból hétköznap azért lehet horror a dolog. Autóval pláne, ezt némileg kárpótolja az ingyenes és bőségesen megtalálható parkolóhely a ház körül. A számozás is egyértelmű, könnyen megtalálható a bejárat.
  • Helyszín:

    Panelház felsőbb emeletén egy nagyon kellemesen berendezett kuckó, jórészt a hölgy saját keze munkáját dicséri. A fürdőben nagy sarokkád, ami lényegében kitölti a teret. Mindenhol makulátlan tisztaság, rend, fegyelem, pedantéria :) A tetthelyen nagy franciaágy puha és kényelmes matracczal, kellemes hangulatvilágítás, szobainas. Szuper helyszín, csendes.
  • Lány külseje:

    Atombrutál bombanő, ezt a képek is megfelelően sejtetik, a megérkezéskor igazolást is nyer eme sejtés, majd a masszázst követően (bővebben lejjebb) sokkoló hatást fejt ki. A fekete egyberuhás képek talán a leginkább ismeretterjesztőek. Wasabi keményen edz és hatékonyan valósítja meg az általa implementált megszorítási programot, melynek eredményeként jelentősen karcsúsodik és cickók tájékán határozottabbnak mutatkozik. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz a vége :) „De gustibus non est disputandum” mondja a művelt kirgiz, ezért nem is fejtegetem bővebben. Bájos teremtés, leveszi az embert a lábáról. A szokásos top + farmer short és combfix kombóban, magassarkúban nyitott ajtót. Aki nem fordulna meg utána az utcán, annak van egy rossz hírem :)).
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőbe is kaptam kíséretet, a művelet közben beszélgettünk. Ő addig az ajtóban guggolt a törcsivel a kezében, benyújtotta a szerszámmosó gélt. Ezután kezdetét vette a masszázs, hason fekve indítottunk. A top lekerült róla, a hatalmas ciciket a fekete csipke alig bírta tartani. Újított a melegítő eszközön, a folyamatos fejlődés jegyében. Amint elérte a krém a megfelelő hőfokot, elkezdte felvinni a hátamra, karjaimra. Változatos technikával dolgozta meg a leginkább problémás részeket, lényegében az egész hátamat, tarkómat, nyakamat. Majd következtek a karok különböző fordulatok közepette. Közben csevegés mindenféle tervekről, utazásról, látogatókról. Szakmáztunk is egy kicsit közben, nagyon érdekes volt. Végső felvonásként a lábaim voltak soron, újfent változatos mozdulatokkal sikerült felfrissíteni az izmokat. Időről időre egy kis eszközt is bevet a nagyobb erőhatás érdekében. Nagyon profi kezelést kaptam ezúttal is. Leszállt az ágyról és kérte, hogy forduljak meg ha úgy tartja kedvem.
  • Levezetés:

    Úgy tartotta a kedvem, sőt! A kényeztetés már azzal kezdődik, amikor az ágy mellett állva megszabadul a nadrágtól, a melltartótól, a bugyitól és közben a „végedvanszétszedlek!”-nézéssel szembesíti a delikvenst, egy szót sem szólva. Majd a fejem fölé állt, gyümölcsös szirupot csurgatott rám és simogatni kezdett. Ott is. Közben moziztam és kezdtem felfedezni a domborulatait. Ezután a lábam közé került és egy nagyon izgató csúszkát kaptam, cicik bevetésével. Diszkréten megkért hogy aktivizáljam magam odalent, fordultunk és örömmel tettem eleget a felhívásnak. Szenzációs látványt nyújtott abból a bizonyos szemszögből, tempósan nekiláttam a puncinak, elismerő szavakat suttogott. Hangos sóhajokkal jelezte, hogy felért a csúcsra, megköszönte. Újabb fordulás. Először a cicikkel, majd a szájával is megszorongatta a műszert, nem sajnálva a nyálat, a védjegyévé vált szembenézős köpködések mellett. Innentől kezdve nem volt messze a vég, a cicik között sikerült robbanni, de jutott cucc a lepedőre is. „Ez nagyot szólt, gyerekek!” felkiáltással nyugtázta a végkifejletet. Mozdulni is alig bírtam, fantasztikus volt.
  • Elszámolás:

    Nem esett szó róla, jól látható helyen hagytam a borítékot. Különleges jutalmazása egy különleges élménynek. Telefonban tájékoztat, nem változik később sem.
  • Összkép:

    Ráadásként elfogyasztottuk az egymásnak szánt étkeket, ezúttal én is megleptem Wasabit egy kis édességgel. Felüdülve, jólakottan távozhattam újfent a hölgytől, ezúton is köszönöm neki a csodás élményt és a törődést. Nem való mindenkinek, mert csípős és egyedi és határozott. A kényeztetésben és a szakszerűségben nem ismer kilengést és megalkuvást.
Happy Massage