• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kisori!

    Na most kezdek kicsit bepöccenni...
    Pár órával korábban megírtam már egy reagálást. Humoros volt, sztorizgattam. Próbáltam viszonylag emészthető formába csomagolni a kritikámat. Aki ismer az tudja, hogy kritikai észrevétel mindig van, pont most ne lenne? Aztán mielőtt kitettem volna az oldalra meggondoltam magam, ugyanis megint elkezdtem elolvasni a beszámolódat és ismételten ugyanaz az érzés kerített hatalmába. Nem tudtam végigolvasni elejétől a végéig, mert túl szaftosnak, túlságosan kitárulkozónak és zavarbaejtőnek éreztem.
    Félretoltam, kitöröltem az addig leírtakat és elkezdtem egy újat. Dühből és csípőből tüzelve. Na ez a változat igazán csípős volt, olyan igazi “alizos”. Kaptál ott hideget-meleget. Persze ott is kihangsúlyoztam, hogy te csak jót akartál, és csak a hév ami magával ragadott, ehhez semmi kétség nem fér. A reagálás végére már kicsit azért olvadt a jég, egész barátságos hangvételűre sikerült kihoznom.
    Erre mi történt? Ez a második változat pedig eltűnt a nagy semmiben, köddé vált. Mi volt az első reakcióm: Kisori pukkadj meg, nem kapsz reagálást! Mérgesen ledobtam a tabletem és kirohantam a szobából. Kerestem egy túrórudit (na jó, kettőt), megettem, vettem egy nagy levegőt...és most megint itt vagyok. Kezdem előről. Vagyis valahonnan folytatom, mert már az érzelmek olyan széles skáláját bejártam, hogy már magam sem tudom épp hol vagyok. Tudom, hogy beszámolót nem egyszerű írni, de reagálást sem kismiska.
    Mind a háromnál egészen más zene szólt a fülemben. Az első spontán választás volt, a másodiknál jól felhergeltem magam (Prodigy szólt), most azt jobbnak találtam lecserélni egy unásig hallgatott nagy kedvencemre.
    Most nevetek magamban. Tudod miért? A beszámolókban lehet különböző szempontok alapján pontozni: kinézet, hozzállás, kezdeményező készség, barátnő feeling, stb... Általában egész szépen teljesítek ezekben a csillagozásokban, kivéve egyet, ott soha nem kaptam még öt csillagot. Most lehet találgatni vajon melyik ez a szempont. Nem, nem a kedvesség. Szerencsére ilyen lehetőség nincs. Bizony ám, a pornós feeling. Azon nevettem magamban, hogy a beszámolód alapján szerintem mindenki egyhangúlag megszavazná nekem az öt csillagot. Pedig hidd el nem vágytam ilyen dicsőségre.
    Úgy látszik másképp képzeljük el a nagyérdemű korrekt tájékoztatását. Aki téged ismer az tudja, hogy a minden részletre kiterjedő alaposság a te védjegyed, most mégis úgy érzem kissé átestél a ló túlsó oldalára. Tudom, hogy a találkozás hatása alatt voltál mikor megírtad a beszámolódat. Csupa szépet és jót akartál rólam írni, viszont a kellő egyensúly megtartása, hogy a másik fél (jelen esetben most én) is komfortosan érezze magát, szerintem ennek a szempontnak is érvényesülni kellene. Ez az első és szerintem utolsó írás rólam amit nem tudtam végigolvasni, és szerintem nem is fogom soha. Kicsit úgy érzem magam mikor valaki beül egy horror filmre de útközben rájön, hogy ez sokkal félelmetesebb mozi mint amire számított. Oda sem mer nézni, arca elé teszi a kezét és az ujjai között kukucskál a vászonra. Na én is kissé hunyorogva olvastam egyes részeket, és van amiket sehogy.
    Most biztosan van olyan aki nem érti mit kényeskedem itt, örüljek a jó PR-nak és kész. Viszont tudom nálad nyitott fülekre talál a mondandóm. Emlékszel mit írtam évekkel ezelőtt az első rólam írt beszámolódra reakcióként: a kevesebb néha több. Pedig az matiné volt a mostanihoz képest.
    Úgy látszik némi kifinomultság mégis szorult belém, úgy érzem, hogy a marketingnél vannak fontosabb dolgok. Ezek a találkozók egyediek és intimek. Most viszont úgy érzem mintha nem ketten lettünk volna a szobámban hanem te páholy jegyeket osztogattál volna sorban mindenkinek. Ott ülnek az urak sorban az én kis kanapémon és figyelnek minket. És ez számomra zavarbaejtő. Nem is kicsit...nagyon.
    Az első reagálást valahogy így kezdtem: egy újabb fejezet, egy újabb találka, egy újabb beszámoló és egy újabb reagálás. A másodikból inkább nem idéznék. És most itt a harmadik. Kifogott rajtam több tekintetben is az írásod.
    Hogy is fogalmaztál? Hogy izgatott rettegéssel szoktad várni, hogy vajon mit fogok írni. Hát most ezt kaptad. És tudom, hogy iszod majd minden sorát. Megszenvedtem most ezzel. Érdekes lett volna látni, hogy a különböző írásaimnak milyen visszhangja lett volna, de ezt már sosem tudjuk meg.
    Most láttam, hogy valaki átlagos minősítést adott az írásodra. Ez most komoly? Ez a beszámoló semmilyen tekintetben nem átlagos. Pedig én örülnék a legjobban ha kicsit szürkébbre és átlagosabbra sikerült volna. Vannak itt aztán elvárások uraim. Vajon mi hiányzik még innen: a szenvedély, az izgalom, a részletesség?
    Épp elköszönni készültem volna, de emellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Én még mások reagálására is reagálok. Egy sztori jutott eszembe erről. Ígérem rövid leszek!
    Egy kedves ismerősöm mondta rólam, hogy én annyira nem tudom befogni a számat ha valami nem tetszik, hogy egyszer az lesz a vesztem. Tanácsa szerint óvakodjak attól, hogy valaha is túszul ejtsenek például egy bankban. Mert valószínű ott sem szófogadó túszként viselkednék és meghúznám magam mint ahogy mások, hanem némi jogokat követelnék magunknak a túszejtőktől: rendeljenek nekünk pizzát, hogy ne éhezzünk, a terhes nőket és a gyerekeket engedjék el és egyébként is bánjanak emberségesen velünk. Engem tuti fél órán belül kinyírnának, hogy végre legyen egy kis csönd. Én nem szabadulnék élve meg a legjámborabb túszejtő kezei közül sem.

    Most már tényleg nincs más hátra mint elköszönni. Itt a vége...vagyis dehogyis.
    Folyt.köv. Ebben biztos vagyok.

    Aliz (rövid “i”-vel)

  • Egyeztetés:

    Másfél héttel ezelőtt elkezdtünk csevegni, majd a szavakat tett és vtr követte. Aztán jött egy buta komment egy csevegőben és Alíz "megharagudott" rám, halasztást javasolt. Bizakodtam, hogy mivel nem zárta le az egyeztetést, talán csak egy kicsit büntetni akar hogy kétségbe ejtsen ...majd vállalva az esetleges elutasítást mégis elindultam hozzá.
    Hogy megérte-e a kockázatot...azt lejjebb olvashatjátok :)
  • Megközelítés:

    Az Istenek hegyének tetején lévő nagyon szép fekvésű házhoz kell menni. A busz szinte a kapuban tesz le, bár én általában autóval közelítek. Most is volt hely a ház előtt, de én egy kicsivel lejjebb álltam meg...nehogy Alíz véletlenül kipillantson és elvesszen a meglepetés.
  • Helyszín:

    A megszokott pazar kuckó, hangulatos mécsesekkel és valami kékes színű megvilágítással. A fürdőben rend és tisztaság, sokféle tusfürdő, puha törcsi.
    A tatami Alíz nélkül mit sem érne, de vele a Mennyország helyszíne. Ma nem volt érkezésem a tatami mellett végigfutó tükörben csodálni a látványt, annyira intenzív volt ami velem-velünk történt.
  • Lány külseje:

    Nem tudok elfogulatlan lenni vele: számomra sok tekintetben Ő a tökéletes nő. Gyönyörű, érzéki, intelligens, kiszámíthatatlan és ettől izgalmas.
    Mostanság "nagy bátran" már az arcát is megmutatja, így aki eddig hitetlenkedett írásainkat olvasva, az most láthatja hogy mitől is vagyok/vagyunk úgy oda.
    A testével sokadik randink ellenére nem tudok betelni, habzsolom gyönyörét, imádom szenvedélyességét. Ma azzal is meglepett, hogy szépséges telt cickóinak olyan módon hódolhattam ahogy eddig még sosem.
    Popsija számomra etalon; ahogy hason fekve vár rám popsiját domborítva, szinte megvadulok - és ezzel Ő is pontosan tisztában van: tudja hogy mik a gyengéim és alaposan ki is "használja" azokat.
    Ahogy olajos testével vonaglik rajtam, abba a vágyakozástól kishíján "beledöglök", szomjas szemekkel iszom a cicik pazar táncát és ahogy a puncusával siklik a kisorin...áááááá
  • Erotikus masszázs:

    Úgy indult a mai randink, hogy egy kis nézetkülönbség miatt elmarad....Alíz halasztást javasolt. Engem viszont nem olyan fából faragtak, hogy egykönnyen feladjam a vágyaimat, és útnak indultam. Mivel egyikünk sem zárta le a vtr egyeztetést úgy gondoltam, hogy van még egy minimális kis esély. A megadott időpontban felhívtam., hallottam a hangjában a megdöbbenést, de becsületére legyen mondva, úgy éreztem, egy kicsit értékelte kockázatvállalásomat. Kért 5 percet, majd visszahívott az örömteli hírrel: mehetek!!
    Futólépésben tettem meg a kocsim és az ajtaja közötti távot - nehogy meggondolja magát :)
    Szerencsére ez nem történt meg, és miután kinyílt az ajtó, ott állt mögötte Alíz egy gyönyörű fekete csipkés bodyban és nagy mosolyban - úgy éreztem , hogy őszintén örül nekem.

    A kötelező körök után már a tatamin feküdt a "szokásos" hívogató "Alíz-pózban": hason fekve, popsiját domborítva várt rám.
    Óvatosan melléje ereszkedtem, majd gyengéden ráfeküdtem.. Lágyan puszilgatni kezdtem nyakát, fülét - és figyeltem reakcióit, hogy tényleg megbocsátott-e nekem? Érzéki és fokozódó sóhajaiból az igenlést véltem kihallani, s így aztán szép lassan lehámoztam róla a bodyt - s fokozatosan csókjaimmal borítottam el a kibukkanó testtájait. Csókoltam szép vállát, belenyaltam hónaljába, majd Alíz egy új pózzal lepett meg: hason fekve félig felém fordulva felkínálta azt az édes puha száját. Finoman, de mégis mohón csókolni kezdtem - oly régen volt már részem ebben a gyönyörben vele.
    Majd teljesen lehántottam róla a rucit, és így meztelen valójukban kerültek elém popsijának csodás félgömbjei....és ekkor elvesztem :)

    Finoman széthúzva őket közéjük telepedtem és kéjesen nyalakodni kezdtem. Alíz hallhatóan értékelte közeledésemet, mert egyre szakadozottabban sóhajtozott, kalimpáló lábaival finoman rugdosta combomat, majd félig felemelkedve a párnáról szépen elrepült.
    Ez az a pillanat, amikor nem szoktam neki "békét hagyni" és meglovagolva ezt a gyönyörhullámot, tovább kényeztetem.
    Ilyenkor már nem csak az ajkammal kényeztetem, hanem az ujjaimat is bevonva cirógatom puncusát majd kisvártatva ánuszát is. Mindkét mennyei hely nagyon befogadó volt, és én nem is haboztam kihasználni a lehetőséget mindkettőnk örömére. Nagyon különleges érzés volt, amikor odabenn megpróbáltam az ujjaimat egymáshoz dörzsölve fokozni a kéjt, és gyönyörének Alíz igen látványosan, általam eddig még nem látott módon adott hangot: hátát valami elképesztő szögben ívben hátrafeszítve, szinte sikongatva lett az enyém. A puncija alá tett tenyeremben csak úgy tocsogott a fenséges nedű - habzsolva faltam fel azonnal.

    Pihenésképpen hátulról hozzásimultam, a kisori befúrta magát a popsik közé és úgy mozogtunk mintha...
    Nagyon szeretem ezt csinálni Alízzal, mert közben figyelhetem popsija remegését, élvezhetem kéjes sóhajait - és a kisori is nagyon jól érzi magát "ott". De úgy éreztem, ez az érzés kölcsönös volt ma is :)
    Miután Alíz "kipihente magát" kissé, a hátára fordítottam, hogy szemből is csodálhassam szépségét, és persze hogy így is kényeztethessem. Rárepültem a hívogató szirmokra, mikózben felnézve gyönyörködtem a cicik finom remegésében, simogattam pociját. Alíz kezét beharapva repült egyre magasabbra, majd jött az általam annyira imádott "Alíz-féle" végkifejlet: elakadó lélegzettel tekergette magát, kezével jó nagyokat csapott a karomra, másik kezével a hajamba túrva fejemet combjai közé szorítva a számba robbant. Nektárja elöntötte számat, kezemet, mindent...és én boldogan lakmároztam édes ajándékát.
  • Levezetés:

    Aztán egy pillanatra kiszaladt, majd mikor visszatért, "váratlanul" felpattantam a tatamiról és a törölközőből kicsavarva, állva hátulról hozzásimultam. Finoman csókolni kezdtem vállát, nyakát, két kezembe fogva a csodaszép melleket. Óvatosan meg-megemeltem őket, ujjaimmal a bimbókat izgattam, majd mikor Alíz kéjesen nyögdécselve, fejét hátravetve ágyékomhoz tolta popsiját, "felbátorodva" lelkesen gyömöszölni kezdtem őket. A kisori valahogy megint a popsik gömbjei közé keveredett, Alíz izgatóan dörgölőzött hozzám... és kishíján újra boldog lett....
    Nem "hagyta" magát tovább kínozni és a tatamira parancsolt. Persze sietve eleget tettem kérésének jól tudván, hogy mi következik: a messze földön híres Alíz-féle csúszkás levezetés ami közöttünk általában az őrületbe torkollik...
    Így volt ez most is, mert minden józanságomat képes vagyok elveszteni amikor ez a gyönyörű nő rámülve beolajozza pazar testét, majd puncijával csúszkálni kezd a magát sorsának megadó kisorin. Közben olajos kezemmel tapogatom-gyömöszölöm érzéki testét ahol csak érem, cicijét-pociját marisgatom, gúvadó szemekkel csodálom gyönyörű testének érzéki táncát majd észreveszem a "jeleket": Alíz annyira átszellemül, hogy kezében a barátommal, testét önkívületben tekergetve elrepíti magát. És közben olyan történt, amit eddig még nem tapasztaltam: gyönyöre teljében forró nektárja elönti a zacsimat, befolyik combjaim közé, szinte perzsel és majdnem én is robbanok!

    De valahogy még "álltam az ostromot" és Alíz újabb táncba kezd rajtam, tekereg, zihál, élvezkedik, kezébe fogja a barátomat és előbb finoman, majd egyre szenvedélyesebben terel minket a beteljesedés felé. Ismét Ő száll el, nektárja újra elönti ágyékomat, s itt aztán én is megadom magam: hatalmasat-remegőset-hörgőset élvezek a kezei között.
    Percekig csak szótlanul csodálkozunk, próbáljuk a légzésünket normalizálni, "feldolgozni" a történéseket.
    Aztán Alíz letörölget és hozzám bújik a szokásos levezető beszélgetésre. Imádom ezeket a perceket is vele, mert bár sokszor kioktat - tőle szívesen veszem tanácsait, igyekszem megfogadni azokat. Szépen lassan csillapodik szívverésünk és kérdésemre elégedetten azt válaszolja, hogy igen, ez volt talán az eddigi legjobb randink. Én is így érzem és "kihasználva" kedvességét még hosszasan beszélgetünk.
    Ahogy Ő fogalmazott: kíváncsi hogy vajon még mi fog következni kettőnk kis "szappanoperájában"... és én is szeretnék erre mihamarabb választ kapni :)
  • Elszámolás:

    Ebben nincs semmi változás, csak a vele eltöltött idő lesz egyre szenvedélyesebb, érzékibb, gyönyörtelibb.
    Ma egész nap csak csokit evett, így az általam vitt lila csokit most nem kezdte el olyan édesen majszolni mint szokta... :)
  • Összkép:

    Általában ritkán szoktam ugyanarról a hölgyről több beszámolót írni - Alíz esetében ezt most azért "kell" megtennem, mert vele minden eddigi randim egyedi volt és különleges - és egyszerűen nem tehettem meg hogy nem osztom meg az érzéseimet Alíz rajongóival.
    A mai találkozónk egy kis nézetkülönbség okán kishíján elmaradt, de szerencsére végül létrejött és mint azt mind a ketten megállapítottuk, talán ez volt ez eddigi legjobb együttlétünk.
    Ha Alízzal mindig ilyen a "kibékülés", akkor máskor is fel fogom idegesíteni valamivel :)
    19-re lapot kértem....és megnyertem a főnyereményt!!!!

    Biztosan le fog tolni reagájában a túlzott részletesség és a sok dícséret kapcsán, de vállalom a kockázatot, mert nem tudom magamban tartani azt amit vele, nála éreztem :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-10-27 19:49:49
Happy Massage