• ERIKA& ANNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A legutóbbi találkán amit Annával töltöttem akkor ajánlotta fel az Erikával a hármas felállást.
    Erikával Viberen egyeztettem.
  • Megközelítés:

    Járgány a mélygarázsban a dupla plázában.
    Tizperz séta.
    Van villamos megálló a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás régebbi társas ház első emeletén található lift van, én lépcsőztem. Több szobás lakás, hangulatos pedáns tisztaság.A furdő zuhanykabinos.
  • Lány külseje:

    Erika egy nagyon szép, jó alakú hölgy, csábító mosollyal.Hosszú lábak,kerek fenék, és azok a mellek nagyon nagyon szépek és formásak.
    Anna sportosabb, brutál fenék,atom cickók.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsról nem tudok írni,mert nem nagyon volt.
    Két órás tömény nyalás falás, fülledt erotika.
    Hasra vágtam magam a hölgyek Anna a bal Erika a jobb oldalamon helyezkedett el.Erika kezdésnek a tarkomat a fülemet harapdálva,csókolgatva nyalogatva kezdte a műsort,a kezeivel finoman simogatta a hátam.
    Anna a fenekem célozta meg, hogy jobban hozzá férjen lábaim között helyezkedett el,a vádlimmal kezdte a nyalakodást harapdálással fűszerezve fel a fenékig.A lányok tökéletes összhangban dolgoztak össze,jobban megtervezni sem lehetett volna.
  • Levezetés:

    Erika a tükörnek bepucsitva olyan látványt nyújtott hogy már attól is a csúcson voltam,ezt megspékelve falta a fülem a nyakam a tarkomat és vállam.Anna egyre durvábban benne a hátsomban,nyalta csókolgatta gátlástalanul.Erika lassan nyalva csókolgatva haladt lefelé a hátamon , Anna ugyan azzal a tempóban felfelé,a tarkómig most ő kezdte falni odafent mindenem.Erika befészkelte magát a lábaim közé szét húzta a farpofáim és a lehető legfinomabban benyalt.Komolyan mondom az agyam nem bírta felfogni a történéseket,a lányok szép lassan elkezdtek felfalni.
    Ugyanúgy mint az előbb helyet cseréltek Erika fent Anna tövig a seggemben.Megforditottak Anna szopni kezdte a farkam, magamhoz húztam Erikát megcsókoltam,istenem az a csók, igazi nyelves, hosszú szenvedélyes.Elkezdte szopni harapdálni a mellbimbóm elérve a melleit én is szopni kezdtem az övét,a kezem bent a bugyiban finoman simogattam a punciját.közösen lehúztuk a bugyiját,Szépen megkértem hogy kinyalhassam...oda hajolt finoman megcsókolt, Azért mert ilyen szépen kérted meg kapod.A hátamon fekve bebujtam a lábai közé belemarkoltam a popsijába és nyalni kezdtem a keresztbe feküdtem a matracon Anna tolta fel a lábaim hogy jobban hozzá férjen a zacsihoz és az ánuszhoz.A talpaim a falon,Erika alatt fekve a hátamon,nyalom azt a gyönyörű puncit Ő szopja a farkam, Anna tövig nyelvel az ánuszban.Az érzés leírhatatlan, valami nagyon durván bevoltunk indulva egymásra.A lányok szoptak nyaltak faltak.Kértem egy kis pihenőt. Akkor feküdjek hasra, kérték hogy megmasszírozhassanak,fordulás közben Annával egymás mellé kerültünk,neki estem vadul csókolni a cickóit is faltam...nagy nehezen hasra feküdtem.Anna az arcom előtt begugolva gyúrni kezdte a vállaim,Erika a lábaim közt a lábaim és fenekem masszirozta.Az arcom előtt Anna puncija, nem bírtam ki hogy ne nyaljam. Hátrébb húzódtam őt lejjebb húztam és elkezdtem nyalni.
    Erika gátlástalanul elkezdte nyalni a seggem.Na ennyit a masszázsról!;)
    Anna megkért térdeljek elé, újra a szájában.Erika a hátsómban, az összes vér az alsó testrészeimben.
    Lekellett feküdnöm.Anna a lábaim közt falta mindenem,Erika szopta a kőkemény farkam.Csókolgatni kezdte a hasam,a nyelvét bedugta a köldökömbe, csókolta harapdálta a mellbimbóim, Anna a tövében megmarkolva szopja a farkam, Erika nagyon vadul elkezd csókolni,harapta a szám,a nyelveink falták egymást.
    A lányok érezték hogy lassan végem, Anna egyre intenzívebben szopott,az ujja betámasztva az ánuszba nagyon izgató érzést nyújtva.Erikával nagyon durván benne voltunk egymás szájában..Az a nő nagyon tud csókolni.
    Egyre vadabbul bele nyögtem a szájába.
    Leírhatatlan összhangban vittek a csúcsra...szinte már önkívületi állapotba kerültem, markoltam Erika gyönyörű mellét szoptam a száját....
    Szinte majd elájultam mikor teleküldtem Anna száját.
    Kb.Tiz perc kép szakadás után magamhoz térve ,a két istennő a két oldalamon simogattuk egymást.
    Anna elkísért zuhanyozni.. felöltöztem az ajtó előtt csókokkal búcsúzta,távoztam tőlük.
  • Elszámolás:

    A csajok szinte felfaltak,a lábujjaktól a fejtetőmig többet nyújtani szinte lehetetlen amit kaptam tőlük.
  • Összkép:

    Egy ilyen találka örök és felejthetetlen élmény.
    Nem az utolsó ilyen randink volt.
    Maximálisan elégedett vagyok!!!
Happy Massage