• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettem Nikivel és másnap elfogadta az időpontot.
  • Megközelítés:

    Vonattal közelítettem meg Niki kuckóját és a már jól ismert cím megtalálása se okozott gondot. Volán és busz is jár arra valamint a villamospálya is épülget.
  • Helyszín:

    Jól ismert kis kétszobás lakás, amiben már jártam nemegyszer és nem változott semmi. A fürdő az; ami az egyetlen negatívumot tartalmazza a lakás elemei közül.
  • Lány külseje:

    Niki egy szőke ciklon. Arcra szomszédlányos és méretes cicikkel és popsival van megáldva és nőies alkata az ami kiegészíti és ellenállhatatlanná teszi őt. Fekete miniruhában és tangában fogadott.
  • Action:

    Megérkezésemkor csevegtünk egy kicsit majd elvonultam fürdeni. Visszatértem és frissítővel kínált amit elfogadtam. Egy újabb rövid csevej közben elfogyasztottam a frissítőt és az ágyra telepedtek Niki mellé. Csókolózni kezdtünk és előszedtem a melleit a ruhából. Csókolta és nyalogatram a melleit és később vettem le róla a textilt. Hanyatt löktem az ágyon és a tangától is megszabadítottam. Újból a melleit vettem kezelésbe és fokozatosan haladtam lejjebb a puncijáig. Itt először csak a nyelvemmel majd egy illetve két ujjal is segítettem az élvezet felé. A hajrában ismét csak a nyelvének használtam és így érte őt a vég. Mellé feküdtem hanyatt, ettől ő új erőre kapott és elkezdett franciázni és néha az ikrekhez hozzáérintette a velem egykorút. Hamar gumit húztunk és lovaglással kezdtünk. Itt is szopogattam a ciciket, majd egy ügyes fordulással én kerültem felülre. Helyzetet váltottunk és a lábait a nyakamba vettem. A talpán volt a kezem és így járkáltam benne, majd egy újabb váltással áttértünk a nyuszi-pózra. Azért hívom nyuszi-póznak; mert ez Bunny kedvence és ők ketten nagyon jó barátnők. Meg is jegyezte, hogy ő is kedveli ezt a pozíciót. Ezután tovább fordítottam hason fekvésbe és így folytattam. Ez rövid ideig tartott és újabb váltással ő négykézlábra helyezkedett és én a popsiját paskoltam miközben tovább toltam őt hátulról. Miután ezt befejeztük én hanyatt terültem az ágyon és ő újabb francia leckét mutatott be. Később az ágy mellé álltam és Niki tovább bólogatott a velem egykorún ami méghozzá a végkifejletet. Egy ideig még a szájában tartotta az utódokat csak később kerültek kéztörlőbe. Egy kicsit pihegtem, majd egy újabb frissítő elfogyasztása után egy még frissítőbb zuhanyt vettem igénybe. Még csevegtünk egy sort és búcsúcsókokat váltottunk és végül tipli.
  • Elszámolás:

    Az elején a mellei közé csúsztattam és mikor megnézte a csokor mértékét ; akkor rögtön tudta, hogy az extráját is szeretném igénybe venni.
  • Összkép:

    Nagyon jó élményt kaptam Nikitől és már most is visszamennék hozzá. Remélem még sok ilyen kellemes élményben lesz részem vele. Igaz nem ez volt a legjobb együttlétünk, de tőle sose kaptam R vagy LJ típusú élményt.
Happy Massage