• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés könnyen ment, telefonon. Elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Mint korábbi besziben írtam szerintem kissé kiesik. Kocsival rendben van, parkolás megoldható.
  • Helyszín:

    Mint korábban írtam, zöldövezeti társasházi lakás. Csendes környék, kis szoba, nagy ágy. Rendezett körülmények és tisztaság fogad. Szobainas a ruháknak. Amy egyedül "rendel", nem kell alkalmazkodni.
  • Lány külseje:

    Erről is részletesen írtam korábban. A képeknek megfelelő külső mínusz öt kiló. Arca barátnős és nem szívdöglesztős. A képen is szereplő hússzínű vagy piros(?) bigyóban fogadott és szájrpuszival.
  • Action:

    No igen. A lényegi rész. Ahogy az előző besziben, úgy itt is öncenzúrára kényszerülök az együttlét jellege és a szolgáltató védelme érdekében.

    Két órát töltöttem Amyvel. Az együttlét első részében a fürdő és a kád töltötte be a központi szerepet. Szájöblítésem, kézmosásom és hasonlók közepette Amy kéréséemre mögém térdelt, vetkőztetett, majd puszilgatni és nyalogatni kezdett hátulról. A kellemes érzések okán hogy, hogy nem kissé elhúzódott tisztálkodásom.
    Ezután a lovak közé csaptunk. A jövetelem egyik apropója egy korábbi filmélményem reprodukálása volt. A filmben a hölgy tejet ivott majd az úriember irgalmas szamaritánusként kényszerfranciázással segített megszabadulni tőle. Mi is így tettünk. Két-három pohár tej elfogyasztása után a kádban jótékonykodtam. A helyzet erotikája miatt mire végeztünk a megkönnyebbítéssel, magam is "végstádiumba" kerültem, Amy torkának rángatása végképp betette a kaput így a dolgok elkerülhetetlenségének tudatával szabadultam meg heréim izgalomtól fortyogó tartalmától, beterítettem Amy arcának nem tejes-nyálas részeit.

    A történések tisztálkodás és hasonlók után a szobában folytatódtak. Eredetileg a bárszék bevetését terveztem, mint a fúrópróbák helyszíne, de a kádbeli "fiaskó" rögtönzésre kényszerített. Ezért az ottlétem második része inkább a büntetés fegyelmezés kategórájába tartozó dolgokkal telt. Előkerült bilincs, szájpecek, volt egy kis pofozgatás és ujjazás, a későbbiekben pedig a térdemre fektettem, tenyérrel valamint paskolókkal némi fenekelést is elkövettünk. Egy kis gyömbér gyökér is előkerül végén, de ez nem annyira nyerte meg Amy tetszését (ő inkább szibmisszív természetű, mint mazochista). Mindettől függetlenül a végeredmény egy igazán esztétikus látvány nyújtó piros popó lett.

    Maradt még idő így gondoltam kipróbálom a Kivin módszert (amivel nemrégiben találkoztam) az oralizálás területén. Közepes sikert értem el, gondolom a tahiti lányok jobban nyalnak. A végére még belefért egy alapos leápolás. Általában egylövetű vagyok de tudtam hogy ha nem próbálok meg még egyszer tüzelni, utólag megbánom. A szándékot tett követte, Amy szerint még nem született olyan farok amit ne tudna felszájalni. És lőn... együttlétünk végén újabb adag landolt Amy arcán. E locsolkodással le is járt az időnk, így szedelőzködés és jobbra el.
  • Elszámolás:

    Amy előre kéri és a bővebb infónak megfelelően. Nincsenek meglepetések.
  • Összkép:

    Mivel nem ez volt az első talákozásunk jóval oldottabnak éreztem őt. Közvetlensége már-már a "fegyelmezést" nehezítette meg. A hozzáállása kapcsán az előző beszimben leírtakat tudom csak ismételni. Keresi a vendége kedvét.
Happy Massage