• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Villámrandi, nem volt sok előre egyeztetés. A találkánk előtt kb. háromnegyed órával hívtam Barbit, aki nagy szerencsémre egyből tudott fogadni még így este is. (9 előtt hívtam kicsivel, fél10-kor már az első puszit váltottuk az ajtóban.
  • Megközelítés:

    Marina part, tömegközlekedéssel metrópótlótól is csak pár perc séta. A tömbök sarkán egyértelmű jelzés az utcanevekről, ha így is eltévedsz az már a te bajod :-D
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház, a lépcsőház, lift is modern, kulturált. Hááát, a szomszédokkal össze lehet futni, nekem éppen volt ehhez szerencsém, ciki volt, egy gyors és elegáns fejlehajtással próbáltam minél gyorsabban besurranni, Barbi már épp nyitotta az ajtót. A lakás/szalon a célnak megfelelően hangulatosan kivilágítva, jó illat, otthonos érzés, a mi szobánk is ízlésesen berendezve, tatami a szoba közepén, oldalt és a plafonon is tükör. A fürdő igényes, tusfürdők széles választéka, szájvíz, meg amit akarsz. A zuhanykabin ajtaja pont úgy van kialakítva, hogy aki elsőnek megy, biztos jó hangosan odabaszarintsa a falhoz, ez össze is jött :-DD
  • Lány külseje:

    Volt bennem egy kis félsz az arckitakarás miatt, de belépve az ajtón ez teljesen elmúlt. Bájos, mosolygós, kifejezetten szép arcú a formás, helyenként egészségesen husis hölgy. Olyan mint egy vonzó, friss, kívánatos piros alma amibe alig várod, hogy beleharapj. Mármint az almába beleharapj, ne Barbiba :-P Ejjhh és az a formás popsi hogy kerekedett a vörös egyberuci alatt, hát nehéz elfelejteni! Az első puszi után a bemutatkozás kicsit felemás volt, nem volt az az érzésem, hogy na, most minden porcikájával itt van és rám figyel. Bár lehet, hogy ez betudható annak is, hogy a szomszéd (egy egész család volt jajj :-D) miatt én is meg voltam zavarodva. Mivel én sem vagyok egy égimeszelő, pont örültem, hogy ő sem egy kifejezetten magas lány. Szóval egy a lényeg, az arckitakarás miatt ne félj, ha egy kerek idomokkal megáldott, vonzó, huncut lányt keresel, jó helyen jársz!
  • Erotikus masszázs:

    Mind a masszázsra, mind a kényeztetésre azt tudom mondani, hogy nagyon felszabadult, beszélgetős, nevetős, röhögős jó hangulatban telt :-))
    Talptól induló teljes testes masszázst kaptam, én szeretem az erős masszázst így ezt jeleztem és meg is kaptam. Bár nem gyúrta széjjel minden apró porcikámat, talán nem is ez volt életem legszakszerűbb masszázsa, mégis nagyon jól estek, a puha, olykor meg jó erős kezecskéi, a jókedve miatt felfrissített. Combokat, feneket is jól átgyúrta, még vagy egy órát el tudtam volna viselni csak hát a késői időpont miatt 1 óránál többet nem volt lehetőségem maradni. Sajnos a fehérneműktől ennél a résznél kérésre sem akart megszabadulni, ezt sajnáltam, mert az a test... wuhh. Na és a fenékfétis, egálban voltunk :-D
  • Levezetés:

    A masszázs egyszer csak véget ért és elhangzott a mondat, hogy most van az a rész, amikor megfordulhatsz, ha van kedved. Így utólag talán kicsit hiányzott az érzékiség pár helyen a randiból, épp itt is, ez lehet, hogy Barbi nagyon jókedvű, nevetős természete miatt volt, lehet azért, mert ilyen hatással voltunk egymásra. Na legközelebb valahogy elérjük ezt is, akkor már aztán majdnem minden tökéletes lesz :-) Hirtelen eltűnt a melltartó és már csak azt láttam, ahogy a cicik olajozódnak és a puha, olajos kezei a hasamon, majd a farkamon csúszkál. Hát nem is kellett sok idő, hogy hadrendbe álljak, és ekkor jött a valami félelmetesen kényeztető cicis csúszka. A látvány és az érzés ami párosult hozzá az valami leírhatatlan - mellettem térdelt, én közben még bugyin keresztül kezdetem őt is simogatni. Néhol kézzel besegített, majd jött a kebelszex. Te jóóó éééég!!! :-D fenomenális! Innen is köszönöm Barbi, még most is érzem azokat a melleket! Nem sokkal később már ajkait éreztem a mellbimbómon, majd dél felé véve az irányt egyszer csak az ajkai elnyeltek... Mivel gyorstüzelő vagyok, így kértem, hogy kéz nélkül, csak az ajkaival kényeztessen és ez meg is történt. Mindeközben végig jókedvűen csevegtünk, ettől az egész 100x jobb volt! Sajnos egy-két szájra puszi után világossá vált, hogy a csókra itt most nem lesz lehetőség, ezt nem is erőltettem bár sír a kis lelkem, nekem ez az egyik legfontosabb része.
    No itt fordult a kocka, Barbi alám került és kezdetét vette az ő kényeztetése. Fene se bánta, hogy fél liter olaj volt a számban :-D azok a keblek, a combok, a feszes bőr, nyamm! Nem kellett sok idő, én is délnek indultam és már is finom kelyhénél tartottam. Mint kiderült jól csináltam amit csináltam, biztosan segített az is, hogy a kémia megvolt köztünk, de élmény volt nyalni azt a nagyon finom, puha, nedves puncit. Percek múlva csak azt éreztem, hogy a keze a fejemnél és egyre jobban tolja magát a nyelvemhez, majd a lábait égnek emeli, kissé széttárja, nyögéseket hallok, érzem, hogy a teste megfeszül, majd lassan megnyugszik. Juhhúú:-) Pár perc pihenés, egy kis csevej után újra én vagyok alul, az ajkaiban eltűnök és ekkor már valóban csak pár érintés kellett. Kezei között jutottam a csúcsra.(Visszagondolva, talán ez volt a másik pont, ahol hiányzott az érzékiség, a kicsit finomabb befejezés)
    Ezután nem siettünk, kapkodtunk, jót beszélgettünk, egymás meztelen testét simogattuk még, tökéletes befejezése volt a randinak.
  • Elszámolás:

    Telefonon előre megbeszélteket a randi végén a kisszekrényen hagytam, szó sem esett erről egész végig.
  • Összkép:

    Barbi, köszönöm, hát fenomenálisan királyul éreztem magam veled! Mosolygok ha a randinkra gondolok. Ha tehettem volna kézen foglak és beülünk meginni egy bort, sört, teát, valamit, mert nagyon élveztem a társaságod:-) Asszem ez pont elég összbenyomás;-P
Happy Massage