• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rendszeres visszajárója vagyok Ramónának.Tárcsáztam. A második csengetés elején Ramóna már felkapta a telefont és a készüléken keresztül szinte a nyakamba ugrott, olyan boldogan köszöntött. Sejthetitek, hogy milyen jólesett ez nekem. Mindent tudtam. Csak az időpontot egyeztettük kb. 15 mp alatt, aztán indult a csevej.
  • Megközelítés:

    A megközelítés általában egyszerű, de most az útépítők gondoskodtak a szórakoztatásomról. Túrás, terelés meg minden, mi szem és száj ingere. Csillagoknál az általában szokásosat jelölöm, mert ez egy ideiglenes állapot.
  • Helyszín:

    Két hónap alatt, semmi sem változott. Új építésű emeletes társasház sokadik emelet. A lift sokat segít. A lakásba lépve egy tágas nappaliban találod magad. Korrekt berendezés, van minden ami kel. Fürdőszoba WC egyben. Rend, tisztaság, teljesen jó felszereltség. A szerelem kibontakozására egy kisebb szoba áll rendelkezésre, jó nagy franciaággyal és tükrökkel. Ruháknak fotelek, stb. stb.
  • Lány külseje:

    Nézd meg a képeket és azok a képek csak árnyékai a valóságnak. Aztán a valóságban amikor látom, (pedig már sokszor láttam), ilyenek csúsznak ki a számon, hogy "piszok jól nézel ki", meg "hogy a francban lehet valaki ilyen dögös?" és már szégyenlem magam, mert ezek teljesen spontán megnyilvánulások, melyeket Rami valószínű, vasvillával forgat a padláson.
  • Action:

    Együtt érkeztünk. Belépve a lakásba hatalmas csókolózásba kezdtünk, majd letettem a borítékot az asztalra. Na nem azért, mert Rami ezt elvárja tőlem, hanem azért mert kíváncsi voltam a hatásra. Gyűjti a borítékaimat, mert mindig kitalálok rájuk valami érdekességet. Aztán további csókok és már a nappaliban elkezdtük ledobálni magunkról a göncöt. Hamar végeztünk és állva összeölelkeztünk, de mondta, hogy izzadt. Aztán megjegyezte, hogy finom a parfümöm. Csakhogy én már elszálltam, mert a nyakát csókolgatva, szagolgattam, a bőrének illatát. Kész voltam tőle, mint a lecke. Mondtam is neki őrület, hogy milyen illata van. Konditeremből jövök, mondtam, hogy izzadt vagyok, mennyünk zuhanyozni - mondta. Beláttam, hogy ez őt feszélyezi, bármilyen hatással is volt rám.

    A fürdőszobába érve megkérdeztem, hogy melyik tusfürdőt szereti a legjobban. Rámutatott. Folyamatos beszélgetés közben alaposan átcsutakoltam magam. Aztán ő jött. Mondta, hogy menjek be a szobába és relaxáljak. Úgy is lett, habár hamar megérkezett. Felültem és ö szorosan elém állt. Hát persze, hogy cickó simi, cickó nyali és puszi stb. Indítványoztam a vízszintes helyzetet. Hopp, már úgy is voltunk. Megjegyzem, még a fürdőszobában kértem, hogy a haját kösse lófarokba. Ez így egyszerűen csodás. Látható a képein is.

    Folytatódott a csókolózás, simogatás, miközben térdeit felhúzva kitárta gyönyörű ... szóval azt. Na gyorsan leértem és elkezdtem az egyik kedvenc manőverem nyelvvel, miközben két kézzel a fenek alá nyúltam és megemeltem azt. Csodálatos az a punci. Megjegyeztem, ha lehetne hazavinném. Hát azt csak velem együtt lehet, volt válasz. Na mondtam, nagyon megfájdulna tőle mindkettőnk háta de hirtelen, úgyhogy dobtuk az ötletet. Tovább szorgoskodtam és nagy lett a csend. Felnéztem és Rami csukott szemmel mélyeket sóhajtott. Sajnos most nem tudtam így csúcsra vinni.Na akkor váltsunk. Hogyan? -kérdezte.

    Hanyatt dobtam magam és a "mozizás" miatt párnákat raktam a fejem alá. És elkezdődött Rami márkavédelem alatt álló franciája. Szemben volt velem és én átadtam magam az érzésnek. Aztán szóltam, hogy nem akarok lustálkodni. Már fordult is felém azzal a csodálatos popsival. És megint szembetaláltam magam a forró fagyival, úgyhogy volt elfoglaltságom. Kértem egy apró pihit, nehogy "baleset" történjen az egylövetűvel, majd kértem, hogy helyezkedjen oldalról. Egy csettintés és már úgy is volt. Mint a vihar úgy váltogatja a pózokat. Na innen már minden a kezem ügyébe került. Tenyérrel rámartam a popsira és az ujjaim a nedves kelyhet érintve landoltak. Hát nem telt el sok idő és gumiért sóhajtottam.

    Kérdezte hogyan?
    Én az ágy széléhez álltam, ő meg már rakta is fel szájjal a gumit és helyezkedett felém popsival. Ha azt hiszitek, hogy láttatok már szépet, akkor nagyon tévedtek. Na ami Raminak van az a szép! Összehoztuk a csatlakozást. Megmarkoltam a derekát. (Hú milyen érzés.) Aztán toltam és toltam. Közben a kezem előre csúszott és cicit, majd vissza a popsit markolva kértem, hogy dobja hátra a haját. Megmarkoltam azt a gyönyörű fekete zuhatagot, ő meg biztatott, hogy húzd, mert szeretem. Én meg csak toltam, ő meg vigyorogva nézte az egészet a tükörben....
    Itt a vége, fuss el véle. Aki nem tudja elképzelni, hogy mi történt nemsokára, az keressen egy mesecsatornát, mert itt rossz helyen jár.

    Rami marasztalt még, de mennem kellett. Meg kell oldanom valahogy, hogy tovább legyek, mert egy nyamvadt órácska itt nagyon kevés. Rami legalább is nálam, nem foglalkozik az idővel. Érzékeny búcsú és támolygás kifelé.
  • Elszámolás:

    Elszámolás? Teljesen korrekt. Itt csak érték van és érték, meg még érték is.
  • Összkép:

    Hazafelé nemigazán figyeltem a kilométer órát. Toltam a pedált is rendesen. Közben végig csak a randink járt az eszemben.És ez így volt hazaérve és még a nap hátralevő részében is. Este öntöttem magamnak egy Bourbont és leültem a kandalló elé a kanapéra. Élveztem a viszki illatát és a tüzet merengve bámulva időnként szürcsöltem egy-egy cseppet, és Ramira gondoltam. Ez méltó befejezése volt egy csodálatos napnak. Boszikám köszönök mindent!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-10-26 17:27:19
Happy Massage