• Vivienn

  • Beküldte:
  • Vivienn reagálása

    Imádlak ! :) :**

  • Egyeztetés:

    Mint eddig bármikor most is rendkívül egyszerűen ment, oldalon ráírtam Vivire válaszolt hamar megbeszéltük másnap sms-ben illetve azért itt is megerősítettem hogy akkor Mennék amire ismét hamar válaszolt is.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem parkolás nem épp a legegyszerűbb a környéken de azért nem lehetetlen de érdemes rászámolni plusz időt tőmegközlekedéssel viszont rendkívül kőnyű megközelíteni busszal villamossal trolival plusz kis séta bármelyiket is választja az ember de szerintem egyiktől se több 5-10 percnél
  • Helyszín:

    A helyszínt az utolsó alkalomhoz képest nem változott kellemes kis lakás tágas továbbra is a fürdő nagyon tetszik ahol továbbra is minden megtalálható ami szükségeltetik, némi változás hogy utolsó alkalomhoz képest egy szobával arrébb került a tetthely és ebből kifolyólag ágy helyet kanapé van , de ez nem befolyásol semmit én úgy hiszem.
  • Lány külseje:

    Elmondása szerint az elmúlt időben felszedet pár plusz kilót, ha ő mondja biztos úgy van én nem igazán vettem észre, de a lényeg hogy ez mit se von le érdemeiből és abból, hogy kiválóan érezheti magát bárki Vivivel. A szép arca hosszú szőke haja mit sem változott de most egy fekete nem túl sokat takaró lenge áttetsző...köntösben? ingben ? valamiben fogadott ki tudja mi a pontos megnevezése. :)
  • Action:

    Amint felérte a szintre még oda se értem az ajtóhoz de nyílt is ahol kedves vendég látom fogadott a már említett fekete valamiben fogadott. Beljebb invitált frissítővel kínált majd kis beszélgetésre leheveredtünk a kanapéra jó pár perc el is telhetett így, remekül elbeszélgetünk az elmúlt időben történt változásokról ki mit csinált bő fél évben míg nem találkoztunk.
    Vivi ocsúdót fel, hogy ezt nap estig folytathatnánk de valószínűleg jövetelem célja más volna mint a beszélgetés így felkínált egy friss törölközőt hogy annak társaságában meglátogassam zuhanyzót aminek gyorsan eleget is tettem és lemostam magamról az út porát hogy hamar visszaérjek Vivi közelébe.
    Visszatértem után volt minden amit csak kívánhat az férfi ember csókok özöne, csodás francia tőle nekem majd fordítva a felálláson tőlem neki továbbra is hibátlan a technika szuper érzés volt majd jöttek a kicsit mozgalmasabb etapok gumit húzva lovaglás misszionárius vagy fordítva már ki tudja az érzés mind kettőnél rendkívüli és ez a lényeg, majd kutyusba fordultunk. mindvégig simogattam csókoltam ahol értem. Már kutyus kezdetétől kissé kacérkodtam a popsijával a legutóbbi alkalommal eme testrésze is nagyon kellemes hatással volt rám így most se szerettem volna kihagyni szóval egész hamar azon kaptam magam hogy már egy másik ajtón kopottatok amin némi ügyeskedést és finomkodást kővetően be is engedte, ismételten egy feledhetetlen élményben részesített aminek záró akkordjaként popsijában teletettem meg a védő felszerelést.

    Ezt kővetően levegő után kapkodva egymás mellé heveredve élvezve vendéglátósom közelséget és beszélgetünk tovább minden féléről amint sikerült fújni kicsit az akciónk után és így telt az időnk hátralévő része.
    De sajnos eljött a legkevésbé várt pillanat amikor is időm végzettével öltözés után egy könnyes búcsút vettem immáron harmadik alkalommal is.
  • Elszámolás:

    Végén történt a távozás előtt ismét majdnem megfeledkezve róla az előre megbeszéltek szerint illetve révén hogy van bővebb infója így túl nagy meglepetések nem várhatnak senkit e téren. Extrával kiegészül a kuszálásos verzióra.
  • Összkép:

    Ismét egy csodás órácskát töltöttem el Viviennel nagyon remélem hogy még jó sok órácskát fogunk hasonló élményekkel megtölteni mert rendkívül szeretek hozzá látogatni sose csalódtam még és szerintem kizárt hogy ez valaha is megtörténne. Szóval biztasson visszafogok ismét térni persze csak ha Vivi is úgy akarja, végül is azt mondják három a magyar igazság plusz egy a ráadás bár azt hiszem itt még sok ráadás lesz. :)
Happy Massage