• Jàzmiiin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon majd vtr-en egyeztettünk. Nem volt szuper könnyű de nehéznek se mondanám. Megérte a fáradtságot.
  • Megközelítés:

    Gps odavitt, egy sarokra tálaltam parkolót (fizetős). Bkv se lehet nagy kunszt, de erről nem tudok írni.
  • Helyszín:

    Szép tiszta lakás, lent a kapu után az ajtót ami a lifthez vezet érdemes gyorsan elkapni, mert különben mégegyszer kell a kapucsengőt nyomni. A fürdőben hatalmas választék van a zuhanyzáshoz, a törölköző friss puha, és van 2 nagyon cuki kutyus is, akik nagyon udvariasak és csendben vannak, de lehet barátkozni is velük.
  • Lány külseje:

    Egy abszolút teljesen pozitív csalódás volt. Persze nem vártam ronda lányt, de ennyire szépet álmomban se képzeltem volna. Gyönyörű magas formás lányka fogadott, magassarkúban és valami piros áttetsző szexi dresszben. Teljesen lenyűgözött, és nem csak a testének a látványa, hanem a gyönyörűséges arca, a szép hosszú hajával, bársonyos hangjával. Nagyon ritkán látni ilyen természetes szépséget, számomra ő a nagybetűs NŐ, az etalon. Nincs több szavam rá, igézően kedves szépség. Levett a lábamról.
  • Action:

    Zuhany után állva simogatásokkal és csókokkal kezdtünk. Nagyon élveztem a testét, selymes bőre van, pont kézre esö természetes mellei, nagyon jó popsi. Nem is tudom milyen hosszan tartott az előjáték, de az isteni franciája után amivel majdnem idejekorán kivégzett, megkértem hogy lovagoljon rajtam, ami szintén nagyon készségesen teljesített. Felülve és rámterülve is hatalmas elmenyt nyújtott, aztan megkértem hogy forditva is lovagoljon, hogy a popsiját markolászhassam. Valami isteni szikra azt mondta próbáljuk meg miszibe is. Soha életemben nem élveztem ezt a pózt ennyire mint vele, volt, hogy magához húzott, volt hogy én gyönyörködtem a látványba, kihagyhatatlan élmény, teljesen barátnős érzés volt, és számomra úgy tűnt ő is élvezi az együttlétet. Aztán még kutyusba is megpróbáltuk ami szintén jó volt, meg oldalt fekve is. Itt jött ki csak a kisebb magasság különbség mert ha benne voltam nem értem el a nyakáig hogy ott csókoljam, de nekem ez is pozitív élmény lett. A második kör szinte ugyanaz volt, a kimaradhatatlan miszivel, és a végen a szájával végzett ki. Természetesen szivroham közeli állapotot okozva. :-)
  • Elszámolás:

    Érkezéskor leraktam a kis asztalra, szó se esett róla, ha jól tudom az átlag felett van, de az élmény átlag feletti, tehát megérte.
  • Összkép:

    Volt egy 15 perces fiaskó az elején, de 101%os elégedettséggel távoztam. Azt hiszem ez a tökéletes találka amire vágytam. A képeken is szép Jázmin de a látvány a valóságban csak fokozódik. Csak azért nem ajánlanám másnak, mert akkor nekem nehezebb lenne eljutni hozzá :-) amúgy erőssen ajánlott és kihagyhatatlan. Életre szóló élmény számomra, de még megismétlem.
Happy Massage