• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Laller !:)
    Igazán hálásan köszönöm , a meglepiket!

  • Egyeztetés:

    Liza hirdetésére itt bukkantam rá, miközben a masszázs oldalon nézelődtem.Bőséges kínálattal rendelkező portfóliója erőteljesen felhívta rá a figyelmemet,adatlapja tanulmányozása után gyorsan bekerült a kedvencek listájába. Mivel ezidáig nem vettem igénybe ilyen jellegű szolgáltatást ,úgy éreztem,hogy Liza át fog segíteni a kezdeti „bénázásomon ” :)
    Mikor egy alkalommal a rendszer jelezte,hogy kiszemeltem új fotókat töltött fel,gyors gratulációt írtam a csevijébe. Meglepő gyorsasággal érkezett a kedves válasz,majd privát üzenetben folytattuk a csevejt. Minden alkalommal gyorsan,rugalmasan válaszolt,majd telefonon beszélgettünk néhány alkalommal. Könnyen elérhető,már itt sejtettem,hogy Liza egy nagyon jó választás volt.
    Ma reggel próbaképpen rákérdeztem a táncrendje foglaltságára,és miután kedvező választ kaptam kérdésemre,gyorsan izzítottam is a vtr-t,és számoltam a randiig hátralévő perceket :).
  • Megközelítés:

    Nyugati pályaudvar környékén találjuk Liza búvóhelyét, gps a vtr-,n kapott pontos címre könnyen elnavigál,figyelem, parkolás fizetős,és ennek megfelelően nehézkes is.
    Jómagam tömegközlekedéssel érkeztem a randi színhelyére, busz,metró néhány perc sétát igényel.
  • Helyszín:

    Lizácska búvóhelye egy tipikus,patinás belvárosi körfolyosós bérház x szintjén található ,kollégák korábbi írásaiból jól ismerhető gyerekbicaj szomszédságában.
    Maga a tetthely egy szépen,tisztán rendbentartott tipikus polgári lakás. Látszik hogy életvitelszerűen használja lelkes gazdája lakótársával,egy tüneményes cicával együtt.
    Fürdőszoba szépen felújított,nagy fürdőkád,tusoló,bőséges tusfürdő készlet,szájvíz pohárkák,száraz kilépő,friss,ropogós kitűnő nedvszívó törcsi,egyszóval minden adott a tisztasági protokoll sikeres lebonyolitásához.
    Babaszobában tatami,kellemes hangulatvilágítás,falon tükrök az események vizuális nyomonkövetéséhez,ragyogó tisztaság,és természetesen maga Liza várja a betérő kalandort.
  • Lány külseje:

    Érkezéskor telefonon kapott instrukciókat követve pillanatok alatt Lizácska ajtajában találtam magam.
    Mikor odaléptem a bejárathoz,az ajtó már résnyire nyitva volt,és mikor beléptem,néhány pillanatig csak kapkodtam a levegő után,ami nem a lépcsőzésnek,hanem vendéglátóm megpillantásának letaglózó erejű hatása volt.
    Ajtó mögött megbújva egy törékenynek látszó,gazella alkatú ANGYALKA fogadott,elbűvölő mosollyal szépséges arcán,csodálatos ,dús szőkésbarna hajzuhataggal, kis szürke ,amolyan mindent megmutató köpenyben,melyből hívogatóan kandikáltak ki hegyes mellbimbói.
    Szépséges,karcsú alakja,formás, tenyérbeillő tinisen hegyesedő cickói,fekete zsinórtangája láttán azt hittem,hogy a Paradicsomba kerültem.
    Liza hirdetésében rengeteg szebbnél-szebb arcos fotóban gyönyörködhetünk,azonbana valóság jócskán felülmúlja a várakozásokat !
  • Erotikus masszázs:

    Miután puszival,öleléssel üdvözölt,átadtam a Neki hozott apró ajándékaimat,innicalóval kínált,és mivel még ez az első alkalom,hogy masszázst veszek igénybe,kedvesen elmondta a lehetőségeket,és megegyeztünk egy kellemesen laza ,ismerkedős időtöltésben.
    Miután megmutatta a fürdőt,gyorsan elrobogtam letudni a higiéniai protokollt,majd igyekeztem vissza a játszószobába,bájos vendéglátómhoz.
    Lizához érve ismét kellemes meglepetés ért,mert már fogadószettjétól megválva,csupán egy csodás mosolyba öltözve várt rám a tatami szélén térdelve,a kellékeket rendezgetve.
    Megkért,hogy helyezzem magam kényelembe,majd kezdetét vette az újrahasznosításom :).
    Kellemes olajos masszázst kaptam,elkezdve a lábaimnál,majd fokozatosan haladva egyre feljebb,minden részt alaposan,nagy szakszerűséggel átnyomkodva,időnként kellemes benyúlásokkal fűszerezve,amit a félig öntudaton lévő kispajtim egyre hevesebben fogadott. Mivel jeleztem Neki,hogy sajnos a hátam a munkám miatt erősen be van feszülve,ezen a tájékon kaptam egy olyan odaadó kezelést,hogy szinte újjászülettem !
    Említettem is,hogy ezt akár reggelig is el tudnám viselni,de Ő csak mosolyogva közölte,hogy a lényeg még hátra van,és forduljak meg,ha jót akarok ...Egy ilyen kedves kéréssel nem lehet ellenkezni.
  • Levezetés:

    Fordulás után mellém térdelve elkezdte feszes kebleit olajjal bekenni,aminek már a puszta látványától egekbe szökött a lelkesedésem,majd egész testével rám simulva elkezdett rajtam csúszkálni,én meg már attól féltem,hogy idő előtt mehetek tusolni ...
    Azonban kedves partnerem ezt másképp látta,ezért kicsit finomítva,folytatta kellemes tevékenységét,szinte csak borotvált kelyhecskéjével simogatva eddigre már igencsak harckészültségben levő asszisztensemet.
    Úgy éreztem,szinte megállt az idő,egyszerűen fantasztikus élményben volt részeem,mikor Lizus elkezdte finoman kézi vezérléssel kényeztetni kispajtimat,majd mosolyogva mondta,hogy szeretne gumit húzni,mert még hátra van a java.
    Vilámgyorsan felszerszámozta társamat majd eleinte lágy,majd egyre hevesebb franciába kezdett,bőséges nyállal megspékelve,és a csatolt részeket is figyelmesen kényeztetve,közben a szemkontaktust folyamatosan fenntartva.
    Ennyire szenzációs gumis franciában nem is tudom,mikor volt részem,és Liza igazi tinis vehemenciájával folyamatosan a csúcs közelében tartott,de egy idő után nem bírtam tovább és csak útjukra engedtem a srácokat,melyet kedvesem mosolyogva nyugtázott.
    Kedvesen levette rólam a leamortizált vv-t,megtörölgette játékszerét,majd elkísért tusolni,mondván hogy lemosná a hátamat,és bepattant mellém a kádba, ahol is kezdetét vette egy kellemes barátnős közös zuhanyzással egybekötött szeánsz levezetés.
    Öltözködés után még nagyon kedvesen innivalóval kínált,leültünk a bárpulthoz,és még egy kicsit kellemesen elcsevegtünk,, majd mivel már időmet így is jócskán túlléptem érzékeny búcsút követően egy új élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Liza mindent maximális lelkesedéssel elvégzett,amiket adatlapján vállal ,mindezt nagyon csekély ,pesti átlag alatti csokorért cserébe,melyet a szeánsz végén helyeztünk vázába.
    Extra szolgáltatást nem vettem igénybe,hacsak maga Liza nem tekinthető extrának :).
  • Összkép:

    Lizában egy végtelenül kellemes,nagyszerű partnert volt szerencsém megismerni,nagyon jól éreztem magam, ügyes masszázs technikája nyomán újjászületve keltem fel a tatamiról,már átgondolva a következő találkozás lehetőségét.
    Ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretne felfrissülni egy kitűnő masszőrlány társaságában,aki természetes még kiváló beszélgető partner is.
    Kedves Liza !
    Boldog vagyok,hogy végre megismerhettelek,kezeid között szinte újjászülettem,egyszóval új rajongódra találtál személyemben.
    KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
Happy Massage