• Wanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam felhívni a tervezett randi délelőttjén. Elsőre nem vette fel, sms-t küldtem, majd megcsörgetett, ezután tudtunk egyeztetni. Simán, gyorsan ment.
    Bár másfél órát szerettem volna (ismerve magamat, és vágyva a keretes szerkezetre), ez első alkalommal - abszolút érthető és elfogadható módon - nem lehetséges. Így maradtunk az egy órában.
  • Megközelítés:

    Minden eszközzel könnyen megközelíthető, központi helyszín. A közeli bevásárlóközpontban könnyen lehet parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    A lakás jó benyomást kelt, kellemes atmoszféra jellemzi. A szoba bár kicsi, de a célnak megfelelő, minden szükséges kellékkel fel van szerelve. A fürdőszoba barátságos, kényelmes, tiszta. Törölköző van bőven, ahogyan tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Kedves, szép arc, kellemes külső. A kisugárzása (ami talán a legfontosabb) is pont az, amit vártam. Nagyon kellemes társaság, ami az első pillanattól kezdve "átjön". Teljes lénye vonzó, és ezt már a kezdetektől érezni lehet.
  • Erotikus masszázs:

    A lábaknál kezdi, amiket akkurátusan elhelyez a saját combjain. Nagyon kellemes, gyengéd simogató masszázst ad, amit a leírásban is kihangsúlyoz. Végig nagyon jó érzés, az embernek nagyon oda kell figyelnie, hogy - a keretek miatt - ne adja át magát teljesen az érzésnek, én ezen a ponton szívesen elbóbiskoltam volna, nagyon kellemes volt mindvégig.
    Ezután a derék fölötti tájak következtek, amihez már testsúlyát is beleadta, ez már inkább volt masszázs, mint simogatás.
  • Levezetés:

    Kb félidőben következett be a fordulat, és kezdődött el a kényeztetés. Első ilyen hazai élményem lévén, részemről kicsit döcögősen indult, de ez inkább volt betudható fáradtságomnak és a munkanap teendőinek, mintsem Wanda hozzáállásának, tudásának. Érezve a türelmet és a csodálatos hozzáállást, a holtponton átlendülve egyre egyértelműbb lett a visszajelzés (nem mintha előtte ne lett volna nagyon kellemes minden érintés), és mindezt tetézte gyönyörű testének simogatása, melyet igyekeztem a legkevésbé tolakodó módon kivitelezni.
    Igyekeztem minél tovább élvezni azt az állapotot, melyet idővel ilyen technika és hozzáállás eredményeképp elér az ember. Sajnos, a csattanó kissé felemássá sikeredett, de ez a körülmények tudatában várható volt (kialvatlanság, első alkalom), kell idő ahhoz, hogy két ember egymáshoz hangolódjon. Ennek ellenére abszolút pozitív, csodálatos élményt nyújtott ez az alkalom nekem, örömmel töltöttem volna még el több időt e csodálatos lány társaságában.
  • Elszámolás:

    Pontosan annyi, amennyiről a telefonban szó volt, utólag.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, értelmes, kellemes hölgyet ismertem meg Wanda személyében. Régóta szemeztem már Wanda hirdetésével, kb megfogadtam, hogy első utam hozzá fog vezetni. Nem bántam meg.
    Talán az elején jó lett volna több beszélgetés, amit a végén valamennyire pótoltunk. Ennek ellenére részemről a második pillanattól nagyon jó érzések jöttek elő a társaságában, ami számomra nagyon fontos. Nagyszerű kisugárzása van, öröm minden vele töltött pillanat. Köszönöm a mai alkalmat. :)
Happy Massage