• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt pár csengés után felvette a telefont bájos hangon üdvözölt, megbeszéltük ráér és vár háromnegyed óra múlva hívtam is a kódért a kapuból.
  • Megközelítés:

    XI kerület a címet már ismertem korábbról pontosításkor kértem el biztosan az utca címét, autóval mentem eddig mindig volt parkolóhely a háztól max. 200 métere, most is volt, ingyenes. Kapuból hívtam a kódért, belső ajtón kódzár van. Sokemeletes panel felsőbb emelte. Bejutás egyszerű nem találkoztam senkivel, lifttel fel majd kopogás. Tömegközlekedést nem ismerem.
  • Helyszín:

    Sokemeletes panel felsőbb emeleti lakása. Belépve felújított lakás jó érzés volt belépni mikor elindultam lent borús idő volt felértem kisütött a nap és ezt a bájos szépséget láttam napsütésbe. Szóval egy nagy nappali, konyha kufirc ágy , jól szellősen elhelyezve, nagy lcd a falon, ebből nyílik a fürdő és egy másik kis szoba ami elzárt. Macska beérkezéskor rám nézett és végig a széken ült és aludt. Fürdő tiszta friss törcsit kaptam sajnos csak olyan tusfürdők vannak ami nekem nem 100% de megoldottam, Kellemes hangulatos kis lakás szuper kilátással.
  • Lány külseje:

    Régebben találkoztunk de még mindig az a bájos mosolygós szomszéd lány, igaz pár kiló felugrott, nőiesebb lett ami nekem nagyon tetszik, de elmondása szerint fogyni szeretne. Most egy zöld bodyba fogadott persze bugyi nem volt rajta, és beérkezésemkor a cicik is előbújtak, alapvetően ami felment rá pluszba számomra szuper tetszetős lett a cicik nagyon imádni valók lettek. Haja félhosszú, sajnos most nem volt borotvált, de nem zavart.
  • Action:

    Megérkezésem után, puszi pici beszélgetés, törcsi kérése és irány a fürdő, már a fürdés alatt elterveztem mit szeretnék vele csinálni ami 99% össze is jött.
    Szóba belépésemkor az ágyon feküdt cicik kikandikáltak, oda dőltem mellé és lényegre tértünk, elkezdte nyalogatni majd finoman szopni a farkam. Közben elkezdtem simogatni és hamarosan 69 be elkezdtem nyalni, amiből elég hamar fordultunk, mert féltem, hogy már az elején eldurranok. Gumi húzás mert már bejárat elé fordultunk, kéri finoman, előtte és behatolás közbe simogatja magát és kéjesen élvezi a helyzetét. szép lassan ki be járattam a puncit majd kérte már, már követelte az erősebb döngetést, amit igaz nem vittem túlzóba mert popsi miatt jöttem, hamarosan kértem hadd vegyem be a popsit. Síkosító nélkül pici nyál segítségével, élvezetes volt az izmos popsisba behatolni, finoman megjárattam élveztem az arckifejezéseit már, már., ismét kérte a döngetést, itt már beleadtam apait anyait lábait felhúzta és misszi pózba felemelt popsival élvezkedtem benne. Valami fenséges volt imádtam minden percét. Végére elmaradhatatlan popsi nyalást kértem elé térdeltem elkezdte a nyalást, érzetem hamar itt a vége fordultam ö még úgy is mohon nyalt jelezte neki , hogy lassabban durranok felnézet farkamhoz tolta a száját és pár húzás után ráélveztem a nyelvére és pofijára, Utána elment a fürdőbe kis pihenés után én is követtem. Fürdés után már nem volt erőm a következő menethez időt is túlléptük, bár nála ez az idő ha jól érzi magát akkor hosszabodik, Pici beszélgetés, erről arról kicsit megnyomkodta a derekam, de az idő szalad nekem is dolgom volt indulás, elköszönés puszi
  • Elszámolás:

    A huncutkodás után az asztalra tettem, amibe minden benne van.
  • Összkép:

    Számomra egyik nagy kedvenc aki idő múlásával is biztosan azt adja amit szeretnél, nekem megérte. Nyaralás és pihi után remélem újra összegabajodunk. U.I helyesírásom miatt elnézést
Happy Massage