• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt mint már többször is. Az én kis Istennőmet nem mindég sikerül elérni, de visszacsörög a Drága, hisz tudja, hogy időpont miatt keresem. Most is így történt, és két nappal előre jeleztem látogatási szándékom. Mivel gyökeresen változtak a játékszabályok, értem ez alatt nincs kölcsönösség, csók, és még más dolgok is keretek közé vannak sorolva, ezért kicsit féltem a randitól, de Noncsika azt ígérte higgyem el jól fogom magam érezni, és sokkal többet kaptam mint amire számítottam!
    Természetesen ezeket az új korlátozásokat maximálisan tiszteletben tartottam, és az egészség mindennél fontosabb, meg persze függetlenül attól, hogy ezek hiányában még soha nem voltam egy Lánynál sem, ezért a kíváncsiság is hajtott. Mint utólag kiderült, tök fölösleges volt részemről a para, mert minden csodálatosra sikeredett!
  • Megközelítés:

    Belváros, mint azt már írtam, Oktogontól öt perc séta. Tömeget mindenki ismeri aki használja, én kocsival mozogtam, parkolás nem vészes, de lehet, hogy pont az utcában nincs hely, de a környező utcákban található. Parkolóórát gazdagon kell megtömni, de ez kit érdekel mikor egy csodához igyekszik!
  • Helyszín:

    Egy körfolyosós bérház emeleti kis lakása. Minden tiszta, friss, finom illat, igényesség mind a szobákban, mind a fürdőben. Noncsika még a kedvenc tusfürdőmet is beszerezte, hatalmas kedvesség részéről, nagy köszönet érte! Tehát helyszínnel minden rendben, tipp-topp az egész lakás!
  • Lány külseje:

    Itt nehéz elfogultság nélkül írnom, hiszen nagyon kedvelem Őt! Annyira egy hullámon tudunk égni, hogy ezen magam is csodálkozom. Nagy bizalmat szavaztunk már egymás iránt, és a belső értékeit is ugyan úgy imádom, mint a vizuális látványt. Noncsi számomra csodás, szép Lány! Most pár kilót ledobott, formás minden porcikája. Szép bogár mélybarna szemek, csodás mosolya, nevetése, szabályos fehér fogsor, gömbölyű pofija, teste pedig mint a képeken, de talán még jobb is! Kemény popsi, csodás lábak, izmos vádli, kis lábfejek melyeken mindég pirosak a körmöcskék, formás cicik, zárt isteni punci, de nem ragoznám, nagyon egyben van a Hölgyike!! Szerintem így tökéletes ahogy van, egy fekete miniszoknyaruhában várt, gyönyörű volt!
  • Erotikus masszázs:

    Volt az is, nagyon érti az anatómiát, borzasztóan tud masszírozni. Talpamtól kezdte a fejem búbjáig bezáróan. Erősen gyúr, ami már nagyon rám fért, minden porcikámon alaposan ténykedett, néha felszisszenve élveztem a kellemes fájdalmat, de tudtam, hogy ez napokig jó hatással lesz minden testrészemre. Tehát a talpaimmal kezdett, vádlik, combok, derék, hát, lapocka alá benyúlva, vállaim, nyakam, karjaim, mindent sorba vett, és profin átgyúrt, nagyon jól esett, és napokig éreztem szakszerű masszázsát!
  • Levezetés:

    Nos ez a rész amit lehet soha nem felejtek el! El nem tudtam képzelni magamról, hogy én megelégszem csúszkamasszázzsal, és kézi levezetéssel. Tusi után a tatamira invitált Noncsika, és egy jó adag olajat csorgatott melleire, amit közösen kenegettünk szét csodás testén. Majd fölém hajolva kis puszik nyakra, arcra, mellkasomra, közben csúszkált cicikkel, puncival testemen. Lenti macika már meg volt keményedve, mikor is Noncsi birtokba vette popsi, punci csúszkával azt. Itt már mindketten élveztük a közös mozdulatokat, Vendéglátóm hol előre hátra csúszkál cerkámon, hol hátrafeszítve azt popsival csúszkált előtte, mindezt váltogatva. Támaszkodott rajtam, puszikat váltottunk, én gyúrtam ciciket, popsit markolva mozogtunk, Ő pedig le-fel mozogva istenien ténykedett. Egyre jobban élveztük ezt a felállást, Noncsi popsijánál farkam, mozgott szép puncival cerka tövénél, egyszerre ziháltunk, és mindketten hatalmasat élveztünk. Noncsi remegve rám borulva, én pedig hörögve engedtem útra kölyköket. Jézus mit tettél velem, kérdezem, mosolyogva jelezte, hogy ez már neki is nagyon hiányzott. Öleltük egymást, csak lihegtünk és hallgattuk egymás szívverését, Isteni pillanat volt! Kis romeltakarítás, majd a fent leírt masszázs következett.

    Masszázs végeztével a Kisasszony jelezte, hogy megfordulhatok, majd ismét én voltam a főszereplő. Kezdődött egy a felvezetésben leírt csúszka, majd finom hátranyúlásokkal kezdetét vette a kézi kényeztetés.
    Finoman simogatta macikát, csodás újai a környéket is masszírozták, majd ismét lágyékomra ülve popsi, punci csúszka. Ez eléggé feltüzelt ahhoz, hogy a kölykök mocorogni kezdjenek, és Noncsika rólam leszállva kis kezeit használva juttatott ismét a csúcsra, nagy élvezettel szabadultam meg a srácoktól. Tökéletes befejezése a levezetésnek, kiszáradva kaptam inni, majd takarítás, és irány a fürdő. Elkísért Vendéglátóm, sőt együtt tusoltunk. Persze imádtam ezt is, megmostam csodás testét, puncit, ciciket, popsit, Ő pedig incselkedett, popsit farkamhoz tolva azt mozgatva nevetett, és kacérkodott velem, őrjítő érzés volt de hát ami tilos az tilos. Felöltöztem, teljesen kielégülve, kellemesen fájó izmokkal, ölelve Őt lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, a másfél órás programért az átlagos csokrot helyeztem vázába, megtoldva ajándék hiányában. Előre érdeklődj ez ügyben, nekem maximálisan megérte, mindketten köszöntük.
  • Összkép:

    Noncsi számomra egy csodálatos Lány, mind kinézetre, mind pedig amit a természetéből, szeretetéből ad nekem. Valószínű, hogy ezekhez a közös randikhoz kell a köztünk jelen lévő kémia is, bár ahogy olvasgatom a Róla írt besziket, sokan hasonló véleménnyel vannak a Hölgyről, hisz neki lényéből fakad a kedvesség, odaadás, szeretet, és még sorolhatnám a különleges jelzőket amiket Ő képvisel. Nekem mindég kell valami plusz, hogy valakinek Istennői besorolást tudjak adni, nos ezt a pluszt, Noncsi már az első randinkon kisajátította, és nem véletlen. Lehet nem tudom szavakba önteni, mit érzek át mikor Vele vagyok, csak azt tudom, hogy a jelenlegi randinkon is csodálatos élményeket kaptam, függetlenül attól, hogy nem ezt szoktam meg, de most teljesen átértékelődtek bennem ezen kényeztetési formák amiket Noncsikától kaptam! Nem érzem elfogultnak magam, csak azt tudom, hogy minden percet imádok a Noncsinál töltött időből és, ha szívesen fogad, akkor bizony én visszatérő vendége leszek! Minden Úriembernek jó szívvel ajánlom, akik hasonló élményekre vágynak.
Happy Massage