• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jázmin még nem olyan régen kezdte el bűbájos tevékenységét itt az oldalon, de azóta, mióta hirdetése elérhető adatlapját és a csodálatos fotóit vagy már százszor biztosan megnéztem és nem tagadom minden alkalommal rendkívül tetszett, amit láttam, fokozatosan egyre nagyobb késztetést is kezdtem érezni arra, hogy ezzel a csodálatos leányzóval szorosabbra kellene fűznöm a kapcsolatot. Így hát telefont ragadtam, hívtam a számát, de sajnos csak egy kolleginát értem el, aki azonban nagyon kedves hangon tájékoztatott Jázmin programjairól, lényeges tudnivalókról és lehetőségem is volt nála a hívásom másnapjára, péntek délre egy időpontot kérnem Jázminhoz.
    Azonban Jázmin hangjára is nagyon kíváncsi voltam, így a randink napján, pénteken reggel újra telefonáltam és elsőre el is értem őt. A Bájos hangját amint meghallottam tudtam, nagyon jó döntést hoztam, hogy meglátogatom és Jázmin is mondta, már nagyon-nagyon vár engem. Ez így reggel indulásként fel is dobta a napomat rendesen és pár óra múlva nagy örömmel és kellemes izgatottsággal indultam Jázminhoz.
  • Megközelítés:

    A második kerületet kell belőni úti célként. Aki tömegközlekedéssel érkezik, legegyszerűbb a 4-6 villamost választania és azzal a Mammut-ig menni, majd onnan kb. egy 3-4 perces kényelmes séta.
    Ahogy láttam a ház mellett picit szűkek az utcák, de a parkolás valahogy biztosan megoldható, azonban fizetni kell érte, de a belvárosban ugye hol van az a hely manapság, ahol nem kell, de talán a Mamut parkolót lehet érdemes választani és onnan az az előbb említett pár perces séta.
  • Helyszín:

    Nem egy mostanság épült ház, de rendezett, tökéletesen minden igényt kielégítő.
    Jázmin segít telefonban kapukóddal a bejutásban, a kapun belépve ugyan a lift nincsen közvetlenül a szem előtt, de egyenesen haladva bal kézről megtalálható. A liftből kilépve úgyszintén balról már nyílik is az egyetlen ajtó, amely mögött a csodaszép Jázmin elérhető.
    A lakásba belépve a szememnek picit szoknia kellett a hirtelen fényváltozást, de már az első pillantásokból levettem, hogy a lakás is tökéletes, minden topp, egy barátságosan felszerelt, kellemes kis lakásba jutottam.
    Jázmin nem egyedül dolgozik, így több szoba is van a lakásban ( a randink végén még a Jázmin „varázs” hatása miatt a tusolásom után meztelenül a fürdőből kilépve és irányt tévesztve majdnem be is mentem egy másikba :), na de erről majd később) A szoba, ahol Jázminnal voltam egy tatamival és masszázspaddal is fel volt szerelve, a pad előtt egy nagy álló tükörrel. A szobában kifejezetten erotikus félhomály uralkodott, halk muzsika kellemes fények - illatok, hangulatos légkör, minden tökéletes volt egy kis erotikus huncutkodásra.
    A fürdő patika tisztaságú, kádas tusolás lehetséges benne, száraz kilépővel. A szokásos higiéniai kellékek pl. tusfürdők, szájvíz, tic-tac, dezodor, minden megvan.
  • Lány külseje:

    Hát igen, ott van az a pici drukk, gondolom mindenkiben, amikor olyan lányt látogatunk meg, aki arc kitakarással hirdet, milyen is lesz majd ő valójában. Jázmin gyönyörű képei azért már sokat sejtetnek, így gondoltam, hogy hozzájuk is csak szép arc párosulhat. Mikor Jázmint megláttam, szépségétől szinte a lélegzetem elakadt, tudom, ez szubjektív dolog, de engem megbabonázott. Meseszép ez a leányzó, egyszerűen tündéri teremtés. Jázmin egy bájos, mosolygós arcú, tündéri lány édes huncut szemekkel, formás alakkal, csodás cicivel és nagyon finom bársonyos puha kellemes illatú és tapintású bronz barna bőrrel.
    Nem egy nádszál leányzó, de én kifejezetten az ilyen lányokat kedvelem, eszméletlenül szexis és nőies mindene, fantasztikus volt tapintani, puszilgatni, csókolgatni mindenét. Masszázs alatt haja egy kis copfba kerül, ez természetesen érthető, hogy miért, de így akkor pedig az édes pici nyaka válik szabaddá, mely annyira imádni való és bársonyosan finom, hogy élvezet volt belecsókolni. Jázminnak természetes, formás-kerek tenyérbe illő cicijei vannak, kényeztetésre a bimbók izgató keménységgel reagálnak.
    Szexi egyrészes fehér színű bodyban fogadott, abban, amiben több fotóján is látható, ez a szexis fehérneműje gyönyörűen kiemelte a csodás barna bőrét a szép íves hátát, derekát, csodás kerek popsiját és a gyönyörű hosszú combjait. Bőre és szinte az egész teste selymes tapintású és fantasztikus illatú volt, finom illatát még a randink után is, nem magamon, de az orromban még sokáig éreztem.
  • Erotikus masszázs:

    Belépésemkor Jázmin kézfogással, nagy puszikkal és szoros öleléssel fogadott. Mindez nagyon kedves, érzéki és meghitt gesztus volt tőle, nagyon őrültem a személyes találkozásunknak, majd cipőlevétel után előttem kecsesen lépkedve én meg alakjában gyönyörködve követtem őt a szobába.
    Jázmin megmutatta, hová pakolhatom ruháimat, amiket el is kezdtem magamról lehámozni, de már itt az elején egy nagyon kellemes diskurzus alakult ki közöttünk. Jázmin közben többször odalépett hozzám végigsimította kezemet, hátamat, amit természetesen én is viszonoztam, úgy éreztem, hogy szimpátia terén köztünk a továbbiakban nem lesz probléma, hát tényleg nem is volt. Miután levetkőztem Jázmin már egy finom szájra puszival küldött el tusolni, majd mutatta a fürdő irányát. A tusi után már a szobaajtóban várt rám, együtt újra beléptünk, bezártuk az ajtót és mögöttünk hagytuk a külvilágot és ott bent már csak mi ketten voltunk.
    Jázmin kérdezte, hogyan kezdjünk, masszázzsal vagy erotikával, én rábíztam magam, ő a masszázst javasolta én pedig helyeselve szófogadóan hassal a masszpadra feküdtem. Lehetett volna kényeztetéssel is kezdeni, de maradtunk a „forgató könyvnél”. Nagyon finom, közepes erősségű kellemes masszázst kaptam, amit kellő mennyiségű finom puha krémmel végzett. Először a lábaimat, sorrendben a sarkamat, bokámat, vádlikat és a combomat masszírozta át. A sarok és a boka masszázsa kifejezetten jól esett, ebből még olyan sokat eddig nem igazán kaptam, így újdonság is volt ez a számomra, majd ezután a vádlik és a combok következtek.
    A fenekemhez és a hátamhoz érve Jázmin megjegyezte, hogy nagyon finom érintésű, puha a bőröm, mondjuk sokat is szaunázok, ez lehet, hogy azért van, majd a fenekemet finoman megpaskolta és mondta, hogy olyan baba popsis fenekem van. Nagyon jól esett ez a kedves bók Jázmintól, ilyet még nem kaptam senkitől, jót nevettünk is rajta, ami nevetés, mondhatom lényegében az egész randinkat is fémjelezte. Nagyon imádtam Jázmint, kifejezetten jó beszélgető partner is volt egyben, kötetlenül tudtunk cseverészni mindenről, nagyokat nevettünk, igazán jól és felszabadultan éreztük mindketten magunkat.
    A masszázst tekintve, mikor Jázmin a hátammal is végzett, kezeinek érintései kezdtek egyre inkább kifinomulni és ettől kezdve már nagyon erotikusan én érzékien kezdett velük tovább simogatni…
  • Levezetés:

    … majd újfent a fenekemhez érve finoman benyúlt a combjaim közé, amiket ekkor egyre jobban megnyitottam és gyengéd érintésekkel simogatásokkal Jázmin elkezdte a zacsimat simogatni, kényeztetni. Csípőmet automatikusan megemeltem és akkor már gyengéden a hímtagomat is kezecskéi közé vette. Nagyon izgató és élvezetes volt minden mozdulata, hatására erősen bizsergett is már az ágyékom és mocorogni is kezdett a farkincám, közben Jázmin erotikus hanghatásokkal fokozta az izgalmamat, majd halkan megkérdezte, lenne-e kedvem a tatamin való folytatásra. Hát az előzőek után erre már nagyon vártam, leszálltam a padról, ezalatt Jázmin gyorsan le is vette a bodyt és így már mindketten teljesen meztelenül egymással szemben állva összeölelkeztünk.
    Kölcsönösen simogattuk egymást, puszilgatni kezdtük először egymás arcát, nyakát én közben szívtam magamba a kellemes illatát, majd egy pár szájra puszit követően, gyengéden, igazi barátnősen elkezdtünk csókolózni.
    Ezek már nagyon finom érzéki, nyelves csókok voltak, Jázmin csókja és a nyelvünk gyengéd érintkezése rendkívül izgató volt, itt már nagyon éreztem, hogy átmentem a szimpátia „vizsgán”, mert Jázminnál ez lényeges szempont a kényeztetést figyelembe véve.
    Édes csókjával már nagyon felizgatott, közben az egyik kezével lenyúlva az ágaskodó farkincámat is elkezdte kényeztetni. Hosszú-hosszú percekig voltunk így összeölelkezve, összeforrva, nagyon egymásra cuppantunk, élveztem is ennek minden másodpercét, majd ezt követően lassan a tatamira heveredtünk. Nagyon elkápráztatott Jázmin szépsége, közvetlensége, kellően fel is izgatott már a továbbiakra. Figyelmesen egy párnát helyezett a fejem alá, majd lassan rádőlt a mellkasomra, újra simogattuk egymást és finom nyelves csókokat váltottunk. Ezek után azonban nagyon nehéz volt elválni az édes szájától, de Jázmin egy picit feljebb csúszott és a cicijeit a számba helyezte. Hát nem tagadom, ez is nagy örömömre szolgált, felváltva szopogattam őket, élvezetes volt a kemény bimbókat kényeztetni, Jázmin szinte tolta a számba cickóit én pedig közben a jobb kezemmel combjai közé nyúlva gyengéden a punciját simogattam, kényeztettem, amit halk és kéjes sóhajokkal fogadott.
    Majd Jázmin lassan az ágyékom irányába csúszott a jobb oldalamra fordult egy isteni finom natúr franciába kezdett. Én persze a finom puncija kényeztetésével nem hagytam fel, de annak kellemes érintése annyira felizgatott, hogy mondtam Jázminnak, behatóbban szeretném már érezni őt és rákérdeztem a kölcsönösségre. Nagy örömmel és mosollyal az arcán „hát persze” jött is a válasza és már 69-be is fordultunk. Egy borotvált isteni finom, jó ízű, pillangós punci került a szám és a nyelvem birtokába, élvezettel kényeztettem punciját, ami kellemes nedvesedéssel hálálta meg nyelvem dédelgetését, habzsoltam szürcsöltem édes kelyhét, rendkívül izgató volt és Jázmin közben nálam ott lent a forró puha ajkaival gyengéden, de erős szívóerővel, kéjes nyögdécselések és cuppogások kíséretében szopogatta farkincámat. Látni ugyan sajnos nem láttam ebben a pózban, hogy miként csinálja, de az ajkai által okozott érzést leírni nem lehet. Időnként finom nyálas köpésekkel a pálcámra fokozta a síkosságot én meg ennek hatására és az öröm érzettől egyszerűen már a mennyekben jártam. Hosszasan kényeztettük így kölcsönösen egymást, aminek végén Jázmin ajkai elhozták számomra a gyönyört, ezt időben jeleztem neki, robbanásom előtt az ajkait a kezeire váltotta és határozott mozdulatokkal segítette a napvilágra utódjaimat. Ezután kaptam egy kedvesen kivitelezett alapos tisztítást, majd Jázmin szorosan mellém helyezkedett én meg az előzőek hatására szinte még kábultan feküdtem a tatamin. A hátralévő időben levezetés képen szorosan egymás mellett összeölelkezve feküdtünk, halkan beszélgettünk, eközben érzéki simogatások és gyengéd csókolózások zajlottak köztünk, de ennek végén tényleg be kellett lássam, hogy az időm sajnos lejárt és ideje lesz tusolni mennem. Erőt vettem magamon és kibotorkáltam a fürdőbe, de még a fürdőben is a Jázmin „varázs” hatása a normál gondolkodásomat olyannyira blokkolta, hogy mikor a tusolással végeztem irányt tévesztve egy másik szobát vettem célba, még szerencse, hogy Jázmin édes mosollyal az arcán még időben mondta, hogy ne arra menjek és útba igazított :)
  • Elszámolás:

    A végén. 1 órát voltam Jázminnál, ami a fantasztikusan eltöltött randinkat tekintve villámgyorsan eltelt. A virágcsokor mérete a kapott felejthetetlen élményhez viszonyítva csekély méretű, amit megtoldva a kis szekrényre helyeztem, majd átadtam Jázminnak a magammal hozott kis ajándékomat, amivel óriási mosolyt csaltam a tündéri arcára és kedvességemet egy nagy cuppanós csókkal hálálta meg.
  • Összkép:

    Jázminnal a csalódás szerintem kizárt. Én maradandó és felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb, a mi randink úgy érzem tökéletesre sikeredett, de mindenképp itt lényeges megemlíteni, fontos szempont a szimpátia megléte. Úgy érzem, nálunk ez tökéletesen megvolt, minden fantasztikusan működött köztünk.
    Mindezek után konstatáltam magamban, rendkívül jó döntés volt, hogy Jázmint meglátogattam és csak magamat hibáztathatom amiatt, hogy erre csak most kerítettem sort és nem jóval-jóval korábban.
    Drága Jázmin örültem Neked, nagyon jól éreztem magam társaságodban, köszönök Neked mindent és a következő találkozásunkig, mert, ahogy mondtam Neked, a mostaninál hosszabb időre biztosan sokszor jelentkezni fogok még Nálad, sok-sok csók mindenedre!!! G.
Happy Massage