• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző este vettem fel telefonon a kapcsolatot. Pár csörgés után felvette. Másnapra beszéltem meg vele időpontot. Jelezte, hogy másnap az érkezésem előtt kb. két órával erősítsem meg, hogy tényleg megyek. Ez megtörtént másnap. Üzenetben visszajelzett, hogy "vette az adást".
  • Megközelítés:

    A lakás Budai részen. Könnyen megközelíthető hely. Az utcában felújítás, csatornázás (?) volt éppen. Parkolóhely volt. Később elmondta, hogy a tömgegközlekedés is közel van. A lakás egy lakópark.
  • Helyszín:

    Beengedésnél telefonon beszéltem vele. Mondta az utat. Szép udvar, szép lakás, szép lány. ;-) A fürdő felszerelt volt, volt kb. 20 féle tusfürdő, valamint szájvíz is. Tisztaság és kellemes légkör volt.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép lány. Egy szép vörös ruhában fogadott. Vörös haj, nagyon szép fehér puha bőr. Magassarkúban fogadott, de később lekerült róla, így már alacsonyabb volt. Szerintem nagyon szép lány, a teste is szép. Az ágyon voltunk, amikor ledobta a ruháját. Alatta semmi. Nagyon erotikus volt és persze felkeltette az érdeklődésem. Nekem fiatalabbnak tűnt a képeknél, ezt talán meg is jegyeztem neki.
  • Erotikus masszázs:

    Pár percig csak feküdtünk az ágyon. Levette a ruháját. Ez nagyon erotikus volt, főleg, hogy nem volt alatta semmi. Nagyon szép fehér bőre volt, szép formás cicik, szép formás popsi. Finom érintése volt, nagyon barátságos, bújós, simagotós lány. Intelligens, lehet vele beszélni is. Nekem abszolút zsánerem. Először egy órányira jelentkeztem be, de ez változott. Erről megkérdeztem az óra vége felé, hogy baj-e. Kedvesen tájékoztatott, hogy maradhatok.
  • Levezetés:

    Kezdeményező volt. Először csak simogatással kezdtünk. Bevallom nagyon zavarban voltam, illetve a héten nem aludtam túl jól. Nem volt a barátom 100%-os "állapotban". Franciában ügyes, kutyusban kértem, nagyon finom a bőre és kellemes tapintású, formájú feneke volt. Kölcsönös francia, illetve megkérdeztem, hogy ő hogy viszonyul a franciához. Szép és finom puncija van. Ápolt, huncut, nagyon kedves lány. Csókot is kaptam, nyelvét is használta, de nagyon finom volt. Az én nyelves kényeztetésem, úgy láttam, hogy tetszett neki és meghozta a hatását.
    Kaptam egy tök jó hát- és lábmasszázst is tőle. Nagyon ügyes abban is.
  • Elszámolás:

    Utólag történt. A szekrényre raktam. Az én véleményem szerint teljesen megérte.
  • Összkép:

    Abszolút elégedett vagyok. Egy nagyon kedves, barátságos, ápolt, intelligens és szép lányt ismerhettem meg. Beszélgetős, jó kedvű, a szemei nagyon kedvesen mosolyogtak rám. Bújós, simogatós lány. Csak azt sajnálom, hogy nem máshol, másmilyen körülmények között találkoztam vele. Biztosan meghívtam volna valahová.

    Abszolút ajánlom, de csak igényeseknek és barátságosoknak, illetve azoknak akik képesek nőként kezelni. Ha ez sikerül, akkor garantált az együtt eltöltött idő.
Happy Massage