• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Underdog
    A “kritikus” kommentelőkkel ellentétben nekem azért teljesen át jött a beszámolód, amit így kicsit megkésve, de köszi szépen , kellemes ünnepeket
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Teljesen problemamentesen tortent minden. Csutortokon felhivtam, pentekre idopontot egyeztettunk, ezt penteken a randi elott megerositettem, sms-ben jott a cim es a megbeszelt idoben a helyszinen voltam.
  • Megközelítés:

    Konnyen megkozelitheto autoval vagy BKV-val is, forgalmas csomopont a kozelben. MOL limoval is elerheto, hiszen zonan belul van. A parkolas azt hiszem fizetos, nekem ez a berelt auto miatt nem volt problema. A bejarat elott volt tobb hely is. Ez nem tudom mennyire gyakori, nekem jol jott.
  • Helyszín:

    A lakas egeszen fantasztikus, mar-mar tul jo is. Tagas, amerikai konyhas nappali, szepen berendezve. A haloszobaban is kenyelmesen lehet mozogni, tagas, hangulatos. Furdo a halobol nyilik, az is tagas, kenyelmes. A szobaban kellemes felhomaly es egy kis zene, nagy franciaagy. Azt hiszem mas nem is kell.
  • Lány külseje:

    Pont ahogy a hirdetesbol is leveheto, egy egeszen fantasztikus testu lanyka fogadott az ajto mogott. Szexi fehernemu, amit a cickok jol megtoltottek. Feszes kis feneken pedig feher csipke. Arc nelkul hirdet, amitol mindig felek kicsit. Szerencsere nem volt ezzel sem nagy problemam. Nem feltetlenul az esetem, de a testevel maximalisan kompenzalt. Raadasul nagyon kedvesen fogadott, mosolyogva, felszabadultan. Gyorsan felmertem a helyzetet es tudtam, hogy jo helyre jottem, innen nem fogok elegedetlenul tavozni :)
  • Action:

    Gyors furdes utan az agyon fekve vart, a popsijat markolaszva. En sem maradtam sokaig rest, elkezdtem felfedezni a testet simogatassal es csokokkal egyarant. Kicsit zavartan mosolygott, amit nem tudtam pontosan ertelmezni. Vagy csikis, vagy nem tetszett neki az elojatek. Melltarto, bugyi nem maradt sokaig, nekem viszont megjott a kedvem egy kis nyalakodashoz. Nem tunt kulonosebben erzekenynek, de nedvesedett rendesen. Idonkent finoman attevedtem a hatso bejarathoz is, hogy rendesen elo legyen keszitve. Hogy ne legyen tul egyoldalu a buli, a feje melle terdepelve a szajaba tettem az addigra kokemeny farkam. Zaya ugy szopott, mintha nem lenne holnap. Mindent beleadva, bo nyallal, tovig nyelte, pedig nem kis falattal talalta szembe magat. Nagyon jo volt, annyira hogy ezt kozosen is ki kellett probalnunk. En faltam a gyonyoru popsijat ahogy tudtam, kozben melyen a torkaban voltam. Erre azert mar Zaya is gumiert nyult. Pillanat alatt felszopta a helyere es mar forditottam is ra lovagloba. El is kezdett vagtazni, ahogy azt tanitani kene, mikozben en elmelyedtem a szilikon volgyben. Azert mielott gyors veget ertem volna, meg akartam nezni hatulrol is. Kutyusban tovig tolva csattogtunk es ezt azert kezdte Zaya is egyre jobban elvezni. Csodalatos latvanyt nyujt a feneke, imadtam markolni, dugni es a popsit izgatni egyszerre. Kozben azert ereztem, hogy a gumi egy kicsit szuk, igazitottam rajta egy kicsit, mikozben Zaya hatra fordult es maszturbalt kicsit. Nehany pillanat mulva kokemenyen tertem vissza az addigra brutal nedves punciba misszi pozban. Egy laza mozdulattal egy kisparna kerult a dereka ala es finoman inditva es egyre kemenyebben tolva attertunk a halado szintre. Igazi kemeny popsis menet volt es en azt gondolom ezt Zaya is durvan elvezte. A teste feszult, a lepedot markolta es ezt mar en sem birtam sokaig, tovig tolva elveztem a gumiba. Rolam omlott a viz, ezt Zaya csak utana vette eszre, a pulzusom az egekben. Hideg vizes zuhany utan kaptam egy olyan masszazst, amiert kulon megerne fizetni. Kozben utana kis beszelgetes. El is ment ezzel az ora. Elore ket menetre keszultem, nagyon szerettem volna azt a gyonyoru popsit hatulrol is megtamadni, de ereztem magamon hogy eselytelen, ezert inkabb nem is kezdemenyeztem. Ez igy volt jo, ahogy volt.
  • Elszámolás:

    En ebben a kerdesben odivatu uriember vagyok es keres nelkul elore leteszem mindig a letenni valot. Megszokott, se nem tul draga, se nem olcso. Pont elfogadhato.
  • Összkép:

    Osszessegeben en nagyon elegedetten tavoztam meg ugy is, hogy arcra nagyon nem az esetem. A csokja is kicsit felenk, visszafogott. A teste es a technikaja viszont fantasztikus (a popsija kivul-belul fenomenalis).
Happy Massage