• Sári

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, gyorsan és egyszerűen, mert már többször jártam nála.
  • Megközelítés:

    A Hungária körútról nyílik az utca és bár fizetős a parkolás, de mindig van hely. Tömegközlekedéssel még nem próbáltam.
  • Helyszín:

    A helyszín egy kis méretű földszinti lakás. Egy mini konyha egy légtérben az egyetlen, de szép szobával, és a fürdő külön. Nem értek ehhez (sem), de azt hiszem, ezt hívják talán garzonnak. A bejutás többlépcsős, de ha nekem sikerült, akkor mindenki másnak is fog. A lakás kellemesen néz ki, jól felszerelt és a célnak tökéletesen megfelel. A fürdőszobában kádban lehet zuhanyozni, van szájvíz és jó pár tusfürdő.
  • Lány külseje:

    A képek Sárit ábrázolják. Sári vékony testalkatú, természetesen nagyobb mellű lány, akin minden eredeti. Az arca ki van takarva, ezért próbálom leírni: átlagnál keskenyebb arcforma, sötétbarna haja középen elválasztva, tiszta homlok, egyenes szemöldök, szép gyengéd őzike szemek, vékony, de széles ajkak. Az egész lánynak amolyan cserfesen de mégis visszafogottan, szomszédlányosan, hamvasan szexi kisugárzása van. Egy korai Julia Roberts jut róla eszembe, egyenes vagy hullámos hajjal.
  • Action:

    Az elején állva csókolóztunk és simogattam a testét, meg vicceskedtünk egy kicsit. Sári nagyon kedves lány, szerintem aki normálisan viselkedik vele, az színtiszta barátnő feelinget kaphat tőle. A csókolózás közben nem fogja vissza magát. Nem arról van szó, hogy a fejedet is bekapja vagy a torkodig ledugja a nyelvét, csak rendesen, odaadóan, normálisan csókol. Én alapvetőleg szeretem irányítani az eseményeket, ezért nem tudom, mennyire kezdeményező, de azt tippelem, hogy inkább reagál a vendégre, mint előre tudja, hogy mit akar csinálni. Azért a későbbi beszélgetésből kiderült, hogy tud ő határozott lenni, vagyis ha valaki nagyon béna/lusta/lámpalázas, akkor biztos, hogy önállósítja magát.

    Kis idő után rájöttem, hogy fekve kényelmesebb, ezért lefeküdtünk és folytattuk a csókolózást. Nemsokára egyre lejjebb merészkedtem és a mellbimbóit nyalogattam meg szívogattam, miközben kézzel a másik cickót szorongattam. Mivel nem jelezte, hogy kellemetlen lenne neki a dolog, ezért ezzel is eltöltöttem egy kis időt. Utána egyre merészebb lettem és dél felé vettem az irányt. Elhelyezkedtem és először a combjait kezdtem puszilgatni-nyalogatni, közben egyre inkább a cél felé közelítettem. Nyalogattam a punciját is egy darabig, amit kisebb sóhajokkal és remegésekkel nyugtázott, majd egy idő után kedvesen úgy tett, mintha elment volna.

    Ezek után hanyattvágtam magam, és Sári kezdett csudijól franciázni. Ahogy minden Sárival kapcsolatban, ez is olyan kis normális, kedves, jó hangulatú, finom. Nem vadul szopik de nem is bénázik vagy undorkodik vagy csak túlesne rajta. Ügyesen és többféleképpen csinálja, váltogatja a mélységet-gyorsaságot-szöget és kérés nélkül ráment a zacsimra is és általában véve nagyon tetszett, amit csinált. Másodikra felbénáztam a gumit (megkért, hogy én csináljam, mert nagyok a körmei) úgy, hogy még egy kis szopit is kellett kérnem a kívánt keménység érdekében, különben fel se jött volna. Miután ezzel megvoltunk, Sári beleült és nagyon ügyesen elkezdett mozogni rajta. Hanyatt feküdtem, foktam Sári szuper fenekét, közben ahogy mozgott, a nagy melleit csodáltam és időnként nyalogattam-szívogattam. Előrehajolva és felülve is lovagolt, meg többször lehúztam, hogy megcsókoljam. Elfáradt, vagy megunta, de egyszerre jutottunk a pózcsere ötletére. Hanyatt feküdt és sima misszionáriusban beraktam és úgy csináltuk egy jó darabig megint. Meg-megálltam, néha lassítottam, nem voltam nagy formában (kb. egy hónappal ezelőtt sokkal alaposabban megdugtam), de nem akartam gyorsan elmenni. Csináltam gyorsabban, lassabban, ráfeküdve és feltérdelve is, a lába volt csak simán és a nyakában, szóval ebből a poziból kihoztuk a maximumot. Közben nagyon sokszor csókoltam és folyamatosan gyönyörködtem az arcában. Kezdtem érezni, hogy már nem lehet sok időm, de az óra sajnos a hátam mögött volt, nem tudtam ellenőrizni magam. Egy idő után úgy éreztem, hogy nem akarok visszaélni a vendégszeretetével és még mindig missziben elengedtem magam. Sári valószínűleg már eléggé unta, szerintem megkönnyebbült, hogy végre vége, de ebből semmit nem éreztetett velem. Az időérzékem viszont nem csalt meg: miután valahogy összeszedtem annyira magam, hogy ránézzek az órára, láttam, hogy pont lejárt az időm. Mivel nem akartam problémát okozni, ezért gyorsan elrohantam mosakodni.

    Az action után is nagyon normális, barátnős volt, dumálgattunk az élet nagy dolgairól és kellemes beszélgetőpartner volt. Az a benyomásom, hogy nem sokáig lesz elérhető az oldalon, ezért ha valakinek tetszik, akkor tanácsos nem sokat várni.
  • Elszámolás:

    Az elején nem adtam, pedig akkor még az eszemben volt, a végén meg mindketten elfelejtettük, a folyosóról kellett visszajönnöm...
  • Összkép:

    Összességében én nagyon meg vagyok elégedve Sárival. Eredeti képekkel hirdet, megcsinálja, amit vállal (bár én csak normál dolgokat kértem tőle) és általában véve egy nagyon kedves teremtés. A barátnő feelinges vonalat képviselő lányok egyik csúcspéldánya szerintem a kinézetet, a technikát és a hangulatot illetően is.
Happy Massage