• Kamilla

  • Beküldte:
  • Kamilla reagálása

    Nagyon szépen köszönöm és várlak vissza drágám.

  • Egyeztetés:

    A minőségi szolgáltatás már az egyeztetésnél kezdődik. Apróság, de észrevettem, hogy Kamilla hangja a telefonban kristály tisztán hallható. Rengetegszer belefutok eldugult mikrofonú, alig érthető hangokba a telefon másik oldalán. További csodálatos dolog, hogy Kamillát el tudom érni kiszámíthatóan, tudunk időpontot egyeztetni, nincsenek felesleges körök, nagyon jó a rendszere. Fél kilencre beszéltünk meg egy 60 perces randit.
  • Megközelítés:

    Lehel tértől öt perc, Oktogontól öt perc, pöcök precízen mutat. Parkolás nehéz lehet autóval közlekedőknek.
  • Helyszín:

    A helyszin mindig patyolat tiszta, biztonságban érzem magam a renddel bélelt, izlésesen berendezett új építésű lakásban. Folyosóról ha sétálok, első jobbos az action szoba, második jobbos a fürdőszoba. Ha arra gondolok, hogy még egy aranyos kutyus is lakik a lakásban, plusz pont dukál a tisztaság szintjéért. Az ágy már tökéletes, ruháknak fotel szolgál, van belmagasság, van oxigén a lihegős jelenetekhez, a fürdőszoba fullos, minden kellék a megfelelő minőségben rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Kamilla fotói tökéletesen tükrözik a valóságot. Nekem azért is emelkednek ki képei a tömegből, mert élethű mosolyával féktelen boldogságot sugároz. Tetoválásait fejből le tudnám rajzolni, annyira beégtek az agyamba az extázisok során. Apró termetével igazi nagy medvének érzem magam mellette. Izmos kemény hasa sportos multjából fakad, nem a törékeny jelző jut eszembe, ha magam elé képzelem. Mellei tenyérbe illőek, jól reagáló, hatalmas bimbokkal, popsija élőben gömbölyű, szerintem jobb mint a képeken. Haja szuper dús, erős, egészséges, olyan rendőrnős. Arcában kis huncutságot is látok, vidámság, vagyányság, fiatalság, és tényleg sokat mosolyog az emberre.
  • Action:

    Nekem már az egyeztetésnél kezdődik az action, amikor izgató hangjával a nevemen szólit, amint felveszi a telefont.
    A talit egy közös fürdéssel kezdtük. Kamilla nagyon közvetlen, kedves és szolgálatkész. Simogatom a zuhany alatt szappanos kreol bőrét, és az élet nagy dolgairól diskurálunk. A szobában kérésemre újra felöltözik, (hogy én vetkőztethessem le :-): melltartó és egy szexi egybe ruha, de semmi bugyi. Itt jön a kedvenc részem az ölelkezés, csókolózás, ami nagyon bennsőséges, barátnős. Miután romantikusan levetkőztetem, magam elé ültetem és síkosítós kezemmel simogatni kezdem forró punciját. Folyamatosan segít nekem a megfelelő ritmus, erősség, és irány megtalálásában, de néha huncutkodik és eltereli a figyelmem azzal, hogy hátranyúl és a farkammal játszik. Persze mivel az én istenem csak annyi vért adott, hogy egyszerre vagy a farkam, vagy az agyam üzemel, nem jutottam messzire a punci simogatásommal.

    Úgyhogy beugrottam a lába közé orális kényeztetésre. Imádom az apró bíztatásokat, amikor a kezét legszentebb szentségébe temetett fejemre teszi és finoman irányítja nyelvcsapásaimat. Közben ujjaink néha összefornak, ahogy lassú léptekkel haladunk a beteljesülés vadregélyes útján. Egyszer csak érzem, ahogy halmazállapot-változás következik be és extra nedvesség csurran a szám előtt, visszafogodt, kéjes sóhajok kíséretében. Alig hiszek a szememnek, mert még eddig egy alkalommal sem sikerült nyalással eljuttatni a csúcsra Kamillát, pedig becsületesen próbálkoztam minden találkozásunkkor. :-)

    Melegítsünk az aktusra? - kérdezte és lecsúszott a péniszemig, majd lassan, átéléssel, barátnősen szopni kezdett. Ekkorra már kő keménnyé merevedett farkam ritmusosan járt ki-be pici szájából, miközben szabad kezemmel melleit simogattam. Mondanom sem kell, nem sokáig hagytam, mert a korábbi események pöccintésre durranós állapotba emeltek. Ezért gyorsan gumit kértem, mely mérnőki precizitással és ellenőrzéssel került felhelyezésre. Lovaglással nyitottunk. (És ezzel zártunk is… ez a beszámolóm nem a maratoni dugás címszó alatt lesz megtalálható.) Imádom ahogy Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom, minden egyes lökése feloldozás a hétköznapok nyűgjei alól.

    Úgy érzem nem laca-facázok tovább, ráfordulok a célegyenesre és gyorsítok a tempon. Pehely könnyű testét felemelem, és az ágy ruganyosságát kihasználva pattogok partnerem medencéje alatt. Pillanatokon belül irányíthatatlanná váló izgatottsági szintem falakat rengető orgazmusba torkollik. Kamilla hagyott lenyugodni, majd megdícsérte a szervezetem által produkált sperma mennyiséget :-)
  • Elszámolás:

    Megérkezésemkor a szekrény tetejére tettem az édesség dózissal együtt. Onnan a hűtőbe került. Mármint az édesség. A bővebb infóban mindent tartalmaz. A fentiekből diagnosztizálható nálam a Kamilla-Addikció, úgyhogy nem tudok objektíven nyilatkozni a megérte-nemérte kérdésben.
  • Összkép:

    Aki szereti a barátnős, kényeztetős, elnyújtott szexet: melegen ajánlom (hmm.. ez félreérthető). Aki szereti a stabil rendelkezésre állást, elérhetőséget, mert hektikus a naptára: ajánlom. Aki szereti a rendet tisztaságot, biztonságot, kényelmet: ajánlom. Aki kedveli a fiatal feszes, sportos formákat, lazasággal, vagánysággal, sok mosolygással fűszerezve: ajánlom. Összességében elmondhatom, hogy nagyon jól érzem magam minden alkalommal, és nem csak, hogy nem hullámzik az együttlét minősége, hanem még emelkedik is a szinvonal. Hogy az objektivitás szellője legalább érintse beszámolómat, sokat töprengtem, milyen negatívumot tudok felhozni, s a következőkre jutottam: zavarhat esetleg valakit a rádió. Az esetek 99%-ba tök jó zenét játszanak, de van úgy, hogy kreatív hangulatban érzi magát a műsorvezető, és oda nem illő témáról kezdenek beszélgetni, ami kizökkentheti az embert. Én csak röhögök ezen egyet, de lehet MT, aki negatívumként éli meg. Illetve nincs egy jó vasdarab a belső udvarban, amihez odaköthetném a bringámat, hogy ne legyen útba a lakóknak :-)
Happy Massage