• Berni

  • Beküldte:
  • Berni reagálása

    Édes Tony! Köszönöm a szép beszámolót:) Szerencse a kitartásodnak és az én kíváncsiságomnak összejött a RANDI:) Számomra is nagy élmény volt és meg kell nyugtassalak baromi jó pasi vagy!:) De mit sem ért volna a sármos külső, ha mellé nem társul a tapintatosság és humor:) Örülök, hogy találkoztunk! Csókok:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon , privát üzenetben . Nem azt mondom hogy a legegyszerűbb elérni a hölgyet , de mint utólag kiderült megérte őt kivárni .És azért nem lehetetlen csak mivel ő kezeli a telefont így....
  • Megközelítés:

    Budán egy jól megközelíthető cím , egyértelmű , fizetős parkoló 10-20méter séta és a kapuban is vagy !
  • Helyszín:

    Egy kis kuckó , masszázs szentélynek is mondhatnám , tiszta tip-top kategória , zuhanyzó , 2 szoba közül is lehet választani hol történhet a masszázs-kényeztetés.Ruháknak van hely bőven ahová le lehet tenni.
  • Lány külseje:

    Beky egy korát meghazudtoló hölgy - nő a NŐ a szó legjobb értelmében értve. Az biztos hogy korához képest baromi jól néz ki , vagy én nézek ki szarul a koromhoz képest de egy biztos én nem igazán akarom elhinni a ki írt kort mert , nem ezt érzi az ember mikor megpillantja a kisasszonyt ! Szőke fél hosszú ( az új képeinek megfelelő hajkorona ! ) , gyönyörű arc , csodásan szép szemek , a mosoly és a fogsor is hibátlan , nagyon szép formás cicik birtokosa . Selymes illatos bőr , formás fenék , hosszú combok....csodás összhatás , a képek nem hazudnak . ÉS vidám , kedves , érdeklődő nem tolakodó partner Beky !
  • Erotikus masszázs:

    Padon történt ő ajánlotta és persze olajat használt lehet van krém is de az olajat jobban kedvelem én is ! Szakszerű mozdulatok , tanult fogások jellemezték a masszázsrészt , hol lágyan hol keményebben épp a testem és izomzatom állapotától függően csinálta Beky .Kitartóan oldotta görcseimet , csomóimat rendületlenül míg meg nem adták magukat , volt dolga az biztos de meg van hozzá az ereje félni nem kell attól hogy nem tud megbirkózni a feladattal ! Majd mikor érezte hogy rendben vagyok a szakszerű érintések átváltottak finom simogató,vágykeltő mozdulatsorrá :-) !
    Majd jelezte hogy ha kedvem volna hozzá akár meg is fordulhatnék.....
  • Levezetés:

    Szűk keretek között mozog a történet , de úriember ezt nem firtatja örül annak amit kaphat mert azt szívből kapja .

    Fordulás után finom érintések jellemzik az egész történetet , te csak fekszel és relax üzemmódban élvezed hogy a gyönyörű NŐ Beky kezével és a fortélyokkal amikkel az élet és tapasztalat felvértezte közelít nem sietve egy csodás orgazmus irányába .Persze közben azért figyelem a kisasszonyt és ő is végig koncentráltan átélve az örömnyújtást mosolyogva figyeli tested apró reakcióit mi - hogyan - miként hat rád , változatos és nagyon jó technikát alkalmaz ezt nem is bírván sajnos órákig egyszer csak kitörtem mint a vulkán ő levezetett végig míg teljesen el nem csillapodtak a rángások , még utána is simogatta hasam gondosan letörölgetett. Magamhoz tértem és sajnos tudtam hogy ez itt most vége , irány a fürdő és a szokásos......
    Az ajtóban kaptam két puszit , pár kedves szót és egy ölelést a viszontlátás reményében búcsúztunk .
  • Elszámolás:

    A telefonon beszéltek a helyszínen sem változtak , én előre letettem míg ő vizet töltött nekem .
    Maximálisan megérte , szerintem ez átlag de az élményért semmiség számomra .
  • Összkép:

    Gyönyörű , értelmes hölgyről beszélünk aki jártas a masszázs világában , a férfinép a tenyerében azt tesz veled amit akar és tudja is ő ezt :-) ! Csodás élmény , jó masszázs , érzéki levezetés , kedves-figyelmes partner . HA egy ilyen órát kívántál magadnak Beky jó választás lesz számodra , csalódás nem érhet .
Happy Massage