• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem Fannival :) Szuper barátságos és beszéltünk is telefonon, kellemes, szép hangja van telefonon is átjön , hogy ő egy tündérke :)
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a Lurdytól 5percre . Mivel nem Pesti vagyok így a tömegközlekedést használtam ami kb összesen 25perc volt odaérnem. .
  • Helyszín:

    Új építésű ház x edik emeletén, szép lakás modern és megfelelő fürdőszoba is, bár nem lakberendezni mentem :D.
    A szerelem fészek igen jó volt a célnak megfelelő .
  • Lány külseje:

    A szőke tündékre kiírás 100%ban igaz és a mellei varázslatosak és minden porcikája mesés. Gyönyörű földre szállt angyal a Fanni. egy szuper csinos és kedves nő :)
  • Action:

    Beléptem az ajtón és Fanni fogadott egy fekete köntöskében ami nem sokat takart. Puszi puszi, simogatás már elkezdődött aztán jött egy kis csevej, barátságosan körbevezetett, és érdeklődött mit szeretek.
    Elmondtam mit szeretnék és mondta tegyem le a ruháim szépen a székre és mehetek tusolni, aztán elugrottam tusolni majd mire visszaértem Fanni már meztelenül fogadott.

    Állva estünk egymásnak millió csók és simogatás volt. Mondta melyik csók a kedvence azokat alkalmaztam, aminek igen kellemes sóhajok lettek az eredményei, simogattam gyönyörű kebleit, nagyon izgató volt, majd mondtam neki én szeretném kényeztetni mert számomra fontos hogy a tündér nőket megtiszteljem :) Neki is kezdtem a francia órának és meg is lett az eredménye szép csapatmunka volt és Fanni kellemesen eljutott a csúcsra, szerettem volna még egyszer eljuttatni a mennyországba ahonnan leszállt , de mondta most ő jön és neki látott a mások által is megénekelt csodás franciába. Uraim ez csillagos 6os francia és szex volt amit lezavartunk :)

    Mélytorkos lenttartós és barátnős francia volt nagyon bejött, majd javasolta húzzunk gumit és kutyus pózban kezdtük a kedvenc pózában. Érdeklődtem is hogy szereti, hogy ne legyek túl durva, mondta is szépen érzéssel aztán eleinte lassan diktáltam a tempót aztán Fanninak megjött a hangja és gyorsult a tempó :) Majd kértem váltsunk pózt és pattanjon nyeregbe , hisz a paci a kedvenc pózom. Közben játszottam Fanni csodás melleivel és elkezdődött a vágta, le is hajolt Fanni csókolózni és nyögdécselt kéjesen meg is lett az eredménye hatalmasat élveztem és kellemesen kiélveztem minden másodpercet.
    Azután szusszantunk kicsit, közben masszíroztam a testét a kezemmel meg beszélgettünk a suliról. Kiderült van jó pár közös szakterületünk suliban is . Kellemes zene szólt végig a háttérben.

    Ezután kérdeztem hogy kezdhetjük-e a második menetet hasonló francia leckével :) Igent mondott és szépen kényeztettem gyönyörű pillangóját sikerült is háromszor a mennyországba repítenem hmm nagyon kellemes volt minden másodpercét élveztem az egy órának. Aztán Fanni kerekedett felülre szépen francia leckézett majd megint kutyusba mentünk hisz ez mindkettőnk nagy kedvence :) Nagy tempó volt és Fanni kéjesen nyögött nagyon koncentrálnom kellett hogy ne robbanjak el. Aztán kis paci, francia és megint paci pózban mondtam végezzen ki mert imádom azt a pózt. Kellemesen csókolóztunk . Nálam csillagos 6os volt a randi , szeretem a barátnő feelinges randikat és az egymásra figyelést :)
  • Elszámolás:

    Korrekt. A Pesti átlag rózsaszálakat. Érdeklődtem mikor adjam oda, mondta ráér a végén.
  • Összkép:

    Nagyon szuper barátnő feelinges szerelmeskedés volt :) Tuti visszamegyek Fannihoz még jó párszor :)
Happy Massage