• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, amikor itt jelezte, hogy lehet - felvette, elmondta, megállapodtunk. Ha épp nem ér rá, más kezeli a telefonját, de kedvesen, ügyesen.
  • Megközelítés:

    Váci úttól 3 perc séta, bkv és kocsi is könnyű, ingyen parkolás, van hely. Minek ide ennyit írni?
  • Helyszín:

    Nagyon szép, modern, célnak berendezett szalon, szerintem sokan ismerik. Sokan rendelnek benne.

    Egyetlen negatívum - amikor eljöttem, egy kedves várandós anyukával és a babakocsijával vártuk a liftet. Kissé kellemetlen volt, így a lépcsőn mentem le végül.
  • Lány külseje:

    Barbi szép, gömbölyű, nőies lány. Nekem pont a zsánerem. A képekhez képest deréktól lefelé erősebb sokkal, de hangsúlyozom, nagyon vonzó. Fontos, hogy a haja csak a fotókon volt göndör és hullámos, de gyönyörű a haja, csak épp egyenes.
  • Erotikus masszázs:

    Felvezetéssel kezdtük, a masszázsra kevésbé emlékszem.

    Lábtól haladt felfelé, középerősen, szakszerűen nyomkodott meg, de nem erre figyeltem. Jót beszélgettünk. Nagyon cuki, aranyos, értelmes és ami a legfontosabb, szerintem nagyon jól kezeli ezt a munkát. Pont azt mondja és úgy, ahogy ezt szeretnénk hallani. Figyel, érdeklődik, nagyon jó társaság.
  • Levezetés:

    Fürdés után hanyatt feküdtem, olajozni kezdett, simogatni, ledobálta a textilt (melltartó, tanga), én közben gépészkedtem a kezemmel - kérdeztem, hol szabad, azt felelte, hogy ahol akarom, majd szól, ha több vagyok kettőnél. Ez végig így volt - jöttem, mentem nyelvvel, kézzel, mindennel, amit találtam, általában örült neki. Azt mondta, hogy nem szereti, ha valaki durva, vagy erőszakos - nos én iszonyú cuki vagyok, finomak a kezeim, mint egy zongoristának. ;) De nyelvvel is tudnék zongorázni, azt mondta.

    Nos, ahogy keményedett a helyzet, úgy kézbe, szájba vette a lényeget, és értőn, odaadón franciázott. Szembenéz, nyálfolyat, környéket harapdál finoman, körömmel simogat finoman, beveszi koppra, bólogat, annyi a kéz, amennyi jó - nekem tökéletes volt.

    Kértem forduljon meg és én vettem kézbe, szájba, (ujjakat csak nagyon finoman szabad használni), de úgy viselkedtem, mint egy habzsolháp - fejemet a combok közé fúrva, közben azon bosszankodtam, hogy így nem látom az ikreket, ő szólt, hogy menjek közelebb, ő is elérje a cerkát, satöbbi.
    Szóval partner, jó kémia, minden szuper.
    Ezután elém térdelt, és úgy folytatta a franciaórát, kis híján elértünk luxorba, nagyon kellett koncentrálnom, hogy maradjak még helyzetben. Ezután 69-be fordultunk, én a plafonra tekingettem, a tükörbe, és csendben megállapítottam, hogy milyen jól állunk egymásnak.

    Aztán megint kicsit oldalra fordultunk, és ő nézett a tükörbe, és megállapította, hogy milyen jól állunk egymásnak. És ezután nem sokkal a keze/szája/arca köré lőttem, miközben lefetyeltem boldogan.
    Örültem, na. Letörölt ezután, és jött a masszázs.

    Második kanyar nem volt, ő kérdezte, de jól sejtette, hogy én nem erőltetem. Persze a masszázs közben néha kedvet kaptam, bármikor - szólt ilyenkor :) Szóval rajta nem múlik.
  • Elszámolás:

    A budapesti átlag felső része, utólag kérdeztem rá, és tettem le a zenedoboz mellé.
  • Összkép:

    Csodás lány. Minden szempontból. Szóval ha a modellekre gerjedsz, akkor nem ő a te embered, de nekem nagyon. (Ahogy ganxsta mondta: "engem nem érdekelnek a manökenek, nekem lapos ribancok nem kellenek, és elegem van a divatlapokból, csontokkal én nem lakom jól")

    Alacsony, gyönyörű, formás, nőies, jó fej, értelmes lány. Biztosan visszamegyek. Vigyázzatok rá, bár vigyáz magára.
Happy Massage