• Zaya

  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia Mr Lesky
    Köszönöm a beszámolót (így kicsit megkésve) . Remélem én is h mihamarabb lesz folytatás :) kellemes ünnepeket :) csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, egyszer próbáltam nem vette fel, majd pár perc múlva visszacsörgetett (nagyon pozítiv), így másodszorra sikerült a beszélgetés.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val, majd gyalog mentem,de mivel szép őszi időnk volt így egy kis séta jól esett. Bármilyen közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, viszont a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban fogadott (ahogy ígérte teljesen egyedül), egy teljesen már-már luxuslakásban. A fürdő nagyon szép kúltúrált, nagy törülközővel és pár tusfürdőkínálattal. A hálószobában a szép nagy ágy van a fókuszban.
  • Lány külseje:

    Mivel a fényképein takarja az arcát, egy kicsit félve gondoltam a találkára, de első pillantás után teljesen megnyugodtam, szép arca van ,tökéletesen illik a gyönyörű testéhez. Bár a tetoválások retusálva vannak a képeken , egyátalán nem rontják az összképet. Összefoglalva a valóság arányaiban teljesen megfelel a képeknek.
  • Action:

    Zuhannyal kezdtem mint mindig, majd szárítkozás után kilépve a fürdőszobából láttam hogy az ágyon már elhelyezkedett egy nagyon szexi kis két részes együttesben. Magához invitált az ágyra és én nem is haboztam. El kezdtem csókolgatni és simogatni amit Ő is szívesen viszonzott, majd nemsokára le került róla a melltartó és kezem és szám ügyébe kerültek azok a szép cickók (szilikonosak ahogy a képeken látszanak ,de pont akkorák amekkorának lennie kell legalábbis szerintem) amelyekkel elidőztem egy kicsit. Lehetet volna tovább is dolgozni a melleken ,de már nem bírtam magammal, így haladtam lefelé és szépen kicsomagoltam a bugyijából, majd megízleltem a finom kis punciját, ami neki is tetszett a látottakból. Azt sajnos nem tudtam eldönteni hogy sikerült-e teljes örömet okoznom a számmal, vagy csak határán volt ,de látszott rajta hogy élvezte a dolgot. Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam. Teljesen felizgatott, majdnem végem volt,de pont időben ajánlotta fel hogy váltsunk kutyusba, így hátulról folytattam. Sajnos elég hamar végem lett ,mert egy kicsit kivoltam már éhezve, ezért sajnálom hogy nem tudtam neki nagyobb örömet szerezni,de majd legközelebb. Utánna kaptam egy teljes masszást ami nagyon jól esett, teljesen professzionális hatást gyakorolt rám. Utánna még egy pár perc pihenés (közös simi) ,majd zuhany, aztán búcsúzkodás.
  • Elszámolás:

    A végén történt és szerintem átlagos volt az ajándék mértéke.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, abuszolúlt barátnőfeeling, végig mosolygós szép lánnyal találkozhattam ,remélem nem utoljára.
Happy Massage