• Szilvi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is voltam vele, a hölgy hasonlóan régi motoros. Telefonon jelentkeztem be hozzá, kb. két órával a randi időpontja előtt.
  • Megközelítés:

    Mivel már többször voltam ott, ezúttal is könnyen odataláltam, időben megérkeztem. Parkolóhely napközben van elég, ami díjmentes. Nem messze van trolimegálló, többféle trolijárattal.
  • Helyszín:

    A legutóbbi látogatásomhoz képest sok újat nem tudok írni. A hölgy diszkréten rendel, így semmi zavaró tényező nem játszik, a fürdőben pár tüsfürdő, egy szájvíz elégséges, a törölköző továbbra sem a legnagyobb, a szobában egy franciaágy, egy szék és egy asztal rádióval adja a berendezést
  • Lány külseje:

    Magas vékony, de nem sportos negyven körüli hölgy, kis cicikkel, hosszú lábakkal, átlagos arccal. Tulajdonképpen semmi extra, én most őt kívántam. Mivel kijött a lépcsőházba, szoknyában, és egy pólóban volt.
  • Action:

    Jó szokásom szerint ezúttal is fél órára neveztem be, de mivel Szilvi ismer, mint a rossz pénzt, ezt nem is kérdezte, magától értetődő volt. Miután kiszálltam a liftből, Szilvi kijött elém, és kinyitotta a kaput, majd bevezetett a lakásba, ahol üdvözöltük egymást, és ahol hellyel, és innivalóval kínált. Megittam egy fél pohár vizet, beszélgettünk egy keveset a közelmúlt eseményeiről, majd nekiálltam vetkőzni, és lezuhanyoztam. Amikor végeztem, Szilvi követte a példámat, én közben elhelyezkedtem a franciaágyon. Vendéglátóm hamarosan végzett, és a zuhanytól még meleg testtel csatlakozott hozzám, majd egy rövid bevezető után nekilátta kényeztetni a már ágaskodó szerszámomat. Közepes technikával bólogatott rajtam, de mivel én közben a meleg, ápolt bőrét simogattam az egyik kezemmel (a másikkal a fejét fogtam), összességében nagyon is elnyerte a tetszésem. Ennek ellenére rövidesen kértem, hogy cseréljünk helyet, és én is játszottam egy keveset Szilvi kis melleivel, illatos puncijával, ápolt lábaival, majd újra megkértem a száját, de csak azért, hogy 100 %-osan kemény legyek, aztán jöhetett aminek jönnie kell. Szilvi felhúzta rám a gumit, és kérdezte, hogy hogy szeretném kezdeni. Én ezúttal is szemből kezdtem neki, de Szilvi egyre hangosabb sikkantásai közepette vigyáznom kellett, nehogy túl hamar elmenjek, ezért csak lassan toltam, majd egy rövid, mindössze pár perces kutyus után megkértem, hogy szájjal fejezze be, amit elkezdett. Lehúzta a gumit, leguggolt elém, és én néhány bólintás után egy szép mennyiséget lőttem a szájába. Miután lenyugodtam, Szilvi a névrokonába tüntette el az utódokat, én pedig mint aki jól végezte dolgát (és tényleg) elmentem zuhanyozni, majd egy pár perces beszélgetés után távoztam.
  • Elszámolás:

    Ezúttal is ráért utólag, így is tettem, és búcsúzás előtt az asztalra tettem az ajándékot.
  • Összkép:

    Eddig akárhányszor voltam nála mindig elégedett voltam, így történt ez most is.
Happy Massage