• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Először is elnézést a késői reagálásért,de nem igazán voltam az elmúlt egy hónapba .
    Nagyon köszönöm értékelésed és örültem ,hogy végre sikerült összehozni a randit.
    Jól éreztem magam a társaságodba és írásod alapján ezt kölcsönösnek bizonyúlt. Várlak vissza legközelebb is egy" szempillarebegtetős-csókos " kellemes időtöltésre ;-)
    Csókollak Blanche !

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam néhány nappal a tervezett randi előtt. Néhány szó után tudtam, hogy jó helyen leszek. Kedves, mosolygós hang, kacér nevetés. A randi napján reggel kellett csak egy megerősítés.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, GPS simán tudja az utat. Szerencsére találtam a ház előtt egy facér parkolót, ahova még becentiztem magam.
  • Helyszín:

    Nyugodt, csendes kis utca, nem messze egy forgalmas úttól, amiből az utcában semmi sem látszik, hallatszik. A ház kívülről egy magas színvonalon megépített épület, parkkal, növényekkel. Két épület is van egymás mellett, de én persze a másik kapuban próbáltam bemenni. A kapuban kapott instrukciók alapján simán megtaláltam a szintén csodaszép és tiszta lakást. Igen és van túsfürdő és dezodor és minden egyéb, ami egy ilyen gyöngyszemmel történő találkozáskor elvárt tisztálkodáskor és mindenből minőség, nem baba túsfürdő :-)
  • Lány külseje:

    A lány nem a tapusom, de a képei annyira lenyűgöztek, hogy nem engedhettem meg magamnak, hogy ne találkozzünk egyszer. Hát megkerestem és belépésor dobtam egy hátast a látványtól. Az már a képeken is lejött, hogy egy igazán vékony, de nagyon formás lánnyal fogok találkozni, de azt nem is sejtettem, hogy a ruci amiben fogad ennyire ki fog akasztani. Belépésemkor már teljesen biztos voltam benne, hogy jó helyre jöttem és azok a szemek....
  • Action:

    Bemutatkozás, puszi kezdetnek, amitől már fürdés előtt kivoltam. Még ruhában simi és az első csók is elcsattant. Gyors fürdés után már a szobában várt a sexy ruciban, amiben fogadott, és egymásnak is estünk olyan érzéki módon egymást simogatva, puszilgatva, kissé összecsavarodva. Majd amikor már kellően fel voltam ajzva, gyönyörű szájával elkezdett kellemes perceket okozni, majd nyeregbe pattant és ott lett végem. Pihenésként összebújtunk, kacérkodtunk egymással, ahogy az érzéki szeretők szoktak. picit dumáltunk is, de ez az óra nem erről szólt. Kicsit később a csodálatos szájával juttatott el az élvezetek újabb csúcspontjára. Valamikor menet közben én is kényeztettem, ami a jelzések alapján neki sem volt rossz, de hogy mi előtt, után azt nem tudom, mivel nem csak az időérzékemet, hanem az eszemet is elvesztettem egy kicsit. Idő lejártával elmentem fürdeni és diszkréten távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek a helyszínen sem változtak - idézet sokatoktól. Azt nem tudom, hogy átlagos-e, mert nem tudom mi az átlag. Azt, hogy megérte-e az meg nem kérdés.
  • Összkép:

    Nem utoljára voltam nála, annak ellenére, hogy más típusú lányokat szeretek, de a külső másodlagos az érzékiség és a szenvedély mögött.
Happy Massage