• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és többszöri probálkozásom siker koronázta, felvette. Már régóta szerettem volna eljutni hozzá mert jók voltak a beszik de időn régen se volt most meg mégkevesebb de végre sikerült. A telefont ő kezeli és mert népszerű nehéz elérni naponta pár szerencsés jut el hozzá. Megtapasztaltam hogy miért vagyok szerencsés, a hírdetést itt az oldalon láttam mikor elhatároztam hogy hívom. Az időponttal kapcsolatban elég rugalmas ha van rá mód és lehetőség.
  • Megközelítés:

    Parkolni a közelben nagyon könnyű sok lehetőség közül lehet választani. A BKK is különböző járatokat üzemeltet arrafelé a megadott cím pontos nem lehet eltéveszteni, GPS a címre navigál. A háznál jönnek a további instrukciók amikkel be és feljutva már a lakás előtt találha magát az ember.A 10 emeletes panel a tömb széle felé található.
  • Helyszín:

    A lakás szép tágas világos több szobával a fürdőben is el lehet férni van hely.A szobában egy szépen előkészített ágy várt rám, tisztaság és rend mindenhol . A fürdőben lehet válogatni a tusfürdők közül. A törölköző nagyon jó tulajdonságokkal van megáldva.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött ált és végre megláttam őt aki nagyon formás leányzó mosolygós arccal. Kaptam két puszit egy kis popsi simi is belefért de már vártam hogy a szobába beérve megcsodáljam formás testét ami élőben jobb mint a fotókon! Az arca is szép és az a huncut mosoly amit tud mutatni hát leveszi az embert a lábáról hamar.
  • Action:

    Visszaérve a fürdőből az ágyon találkoztunk ahol egymást simogatva puszilkodva ismerkedtünk közelebről. Utána hagytam magam kényeztetni egy kicsit amit kézzel végzett, nagyon finom kezei vannak és majdnem végem lett de kértem fordulást hogy én is viszonozzam a finom dolgokat. Végigcsókoltam a testét a nyakától a lába újjáig utána visszatértem a finom illatos puncihoz és elidőztem kicsit amíg éreztem a finom rángásokat . Csere után jött a simogatós éríntés de már nem bírtam tovább védőfelszerelést kértem és szűk punciját megvizsgálva lett végem . Aki szereti ha a szorongatják ott lent amikor finoman csókol ott fent hát ne hadja ki.
  • Elszámolás:

    Ami le van írva azt vállalja ami nincs azt nem kár erőlködni, nagyon aranyos és rendes Dóri és ez így van jól.Ahogy hozzáér az ember fiához az csodaszámba megy kell engedni minden éríntést és puszit vagy csókot amit magától ad mert szívesen adja .:)) Érkezésemkor megbeszéltük mit lehet mit nem , én mit szeretnék stb. azt kaptam amit kértem nem volt hiányérzetem semmilyen téren.
  • Összkép:

    Nagyon kedves leányzót ismertem meg Dóri személyében akihez öröm visszatérni és vissza is fogok ahogy időm engedi mert nagyon jó szolgáltató!Nagyon formás szép arcú hölgy ahogy a képeken is látszik de hát ahogy szokott lenni élőben szebb.
Happy Massage