• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokszor próbáltam már elérni Jessy-t, de vagy sikertelen volt hívásom vagy nem tudtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Most próbáltam napokkal előre egyeztetni üzenet formájában, de mint kiderült a besziken ezt a funkciót nem nagyon használja. Így maradt a telefon, melyen előtte való nap sikerült fixálnunk a pásztorórát.
  • Megközelítés:

    Autóval érkezőknek nem jelenthet problémát. Az épület mögött nagy parkoló, sok üres férőhellyel, melyért még fizetni sem kell. Tömegközlekedők is könnyen odatalálnak, valamelyik villamos közvetlenül a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    Régen épült 10 emeletes panel, annak minden „bájával”. A lakás egy magasabbi szinten található, mely megközelíthető lifttel és lépcsőn is. Lépcsőházban tisztaság és kevés jövés-menés fogadott a délelőtti órán. A kuckó másfél szobás, a nappali Jessy rezidenciája, a kisebbik szoba, pedig az egyik kedvenc Hölgyemé. Pompát itt ne keressen senki, de tisztaság és rend fogad mind a szobában, mind a fürdőben. Szoba sarkában nagy franciaágy valami kiálló résszel, melyre vendéglátóm figyelmeztetett, hogy vigyázzak (nem is volt vele probléma). Ezenkívül néhány bútor, én egy fotelbe pakoltam le cuccaimat. Fürdőben kád, zuhanyfüggönnyel, száraz kádkilépővel. Néhány tusfürdős választék, de a célnak megfelel a nagyméretű törölközővel együtt. Friss lehelet biztosítására szájvíz műanyagpoharakkal. Itt megjegyezném még, hogy akit zavar a jövés-menés lakáson belül, illetve a jól átszűrődő „zajok” és beszédek a folyosóról, illetve a másik szobából, annak nem ez lesz a legmegfelelőbb hely a légyottra.
  • Lány külseje:

    A fotók nem csalnak, nem hazudnak… Persze ne a műtermi képeket vedd alapnak, de rengeteg saját fotó is szerepel albumában, melyek tökéletesen mutatják a valóságot. Mosolygós csoki-nyuszi, valódi unikum az egzotikumra éhező kalandoroknak. Engem a fiatalkori Foxy Brown-ra emlékeztet, de arra nagyon :) . Igéző szemei, csábos ajkai azonnal elvarázsolnak. Cickók felszilikonozottan várják csókjaid és érintésed. Nagyobb tenyérbe pont beleillenek, érezhető a pótlás és a hegek is láthatóak, de én ezt szexinek tartom, így tökéletesen megfelelt. Jessy alacsony, de arányos testű csoki-barna csábító. Popsija is nagyon finom és pont úgy kerekedik ahogy kell neki :) Némi fogyás látható testén, mely abszolút nem zavaró. Szerintem bárkit elcsábítana akár az utcán is :) Szóval akinek bejön a sötét bőr, annak erősen ajánlott.
  • Action:

    Megérkezésem után egy fekete, csipkés melltartóban és hozzá illő tangában fogadott, nagy mosollyal az arcán. Gyors bemutatkozás (régebben már találkoztunk régi helyük lépcsőházában, de akkor nem volt túl jó passzban) majd lakás körbemutatása, némi dumcsi és irány a fürdő. Szobába visszatérve már meztelenül várt kedves vendéglátóm. Gyors tisztáztunk, hogy itt a csók az nem csók, hanem csak puszilkodás. Ezt leszámítva más játékszabály nem volt. Jessy indított még egy kis kellemes feka zenét, melyre vevő voltam, majd belecsaptunk egymás testének felfedezésébe.
    Csókoltuk egymás nyakát, vállát, néhány pusszancs is elcsattant miközben simogattuk a másik testét… Én leginkább kerek popsiját markolásztam :) Bőre finom, kellemes tapintású így élvezet a testén elidőzni. Folyatatásban vendéglátóm hanyatt feküdt a francia ágyon, én pedig így folytattam teste feltérképezését. A cickók hegykén állnak így is, élvezet volt csókolni a sötét bimbókat. Haladván lefelé elérkeztem kedvenc csupromhoz, mely már kitárulkozva várta, hogy megízleljem. Először csak finoman, minden négyzetcentiméterét kiélvezve jártam be ajkammal és nyelvemmel, majd egyre hevesebben sikerült ráérezni, hogy Jessyca melyik formáját is szereti az orális kényeztetésnek. Csukott szemmel, cickókat markolászva és simogatva adta át magát ténykedésemnek. Apró hangjai egyre erősödtek és jelezték, hogy jó úton járok gyönyörének fokozásában. Kihívás volt, szó se róla :), de sikerült a végcél, így Jessy kéjes nyögésekkel, arcán nagy mosollyal nyugtázta ténykedésem. Pici pihenő, mely közben én próbáltam még apró csókokat lopni a fincsi csiklóra és a combokra.
    Folytatásban Jessy máris belelendült farkam szopásába. Először helyet cserélve, én hanyatt az ágyban, ő pedig a lábaim közt térdelve próbált kedvemre tenni. Az első pillanattól ment a szivattyú, jobb kezét farkam tövén tartva intenzíven bólogatott. Próbáltam szemkontaktust kezdeményezni, de Jessy nem volt vevő rá, így ez lényegében a találka végéig ki is maradt. A francia az itt igazi szopás, bő nyállal, sokszor megköpdösve a velem egykorút. A zacsival is foglalkozott mind szájjal, mind kézzel kényeztetve. Kértem, hogy jöjjön oldalra és úgy folytassa ténykedését, hogy tudjam közben a formás kis popóját simogatni. Természetesen egyből eleget tett kérésemnek és a csodás idomok ott domborultak előttem, mind kézközelben, mind szem közelben. A szopást természetesen ekkor is intenzíven, megállás nélkül folytatta. Kértem, hogy csak verje egy kicsit… Csodás látvány volt ahogy figyelte illetve a cicikhez érintette farkamat, majd folytatta a szájmunkát. Szóltam, hogy feltérdelve szeretném tovább élvezni, melyben szintén partner volt és szemből, előttem térdelve csűrte tovább mind kézzel, mind szájjal a játszópajtását. Ezt követően hanyatt fekve, oldalról szopott tovább, így kezemmel elértem teste szinte minden porcikáját. Miközben így szopta intenzíven farkamat, én a cickókat markolásztam és a punciját simogattam. Láttam, hogy már fárad szegény (mentségére legyen mondva aznap én sem voltam egy könnyű eset, de ő ezt egy percig sem éreztette velem), így kértem, hogy én az ágy előtt állva, ő pedig az ágyon ülve fejezze be az akciót. Gyors átrendeződtünk majd így cumizott tovább, közben golyóimat masszírozva. Mikor éreztem, hogy hamarosan elsülök, megkértem, hogy ráverhessem csodás kis cickóira élvezeti értékemet. Természetesen ebben is partner volt, így is ért a vég és egy nagy spricc lett az eredménye. Kifújás után nedves törlővel letörölgettük magunkat, majd Jessy részéről irány a fürdő néhány pillanatra.
    Visszatérvén látva az idő rövidségét újabb menetbe nem bonyolódtunk (én éreztem is, hogy most ebben nincs több). Egy masszírozás lett felajánlva részéről, melyet szívesen vettem. Hasra vágtam magam, majd a csodás kis testével rám ült keresztben és valamilyen krémmel bedörzsölve jól megmasszírozta a hátamat. Finom volt, de határozott masszázsa. Közben jól eldumáltunk, sok közös téma előkerült, így nem volt nehéz kommunikálni. A legjobb igazából nem is a masszás volt ebben a részben, hanem az, hogy fincsi kis punciját éreztem, hol a derekamon, hol a fenekemen, mely számomra nagyon izgató volt. Időnk végeztével irány a fürdő, gyors tus részemről majd öltözés és elbúcsúzás.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztük a budapesti átlagnak megfelelő rózsaszálakat. Egy extra van, mellyel most nem éltem (szájba-spricc), de ha úgy alakult volna, akkor a végén hozzácsapjuk. Nem problémázott Jessy ezen sem. Itt megjegyezném, hogy itt az 1 óra az ajtótól-ajtóig érvényes, a kényeztetésre szánt idő az kb. tanóra hosszúságú.
  • Összkép:

    Jessyca egy jó fej, csupa csoki szexbomba. Próbál mindenben a vendég kedvében járni, de érezhető azért, hogy ez csak egy szolgáltatás részéről. Aki barátnő feelingre vágyik az ne feltétlen őt keresse, viszont aki levezetne egy kis feszültséget szex formájában annak nyugodt szívvel ajánlom. A zajos lakás a fentebb leírt dolgok miatt nem a legtökéletesebb, illetve amit még megemlítenék, hogy távozáskor a következő MT már a lépcsőházajtóban toporzékolt telefonját nyomkodva. Részemről nem volt probléma, de ezzel számoljon aki látogatást tervez.
Happy Massage