• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága ltclztq:)

    Köszönöm ismét hogy meglátogattál, és azt is hogy beszit írtál:P
    Vannak benne információk, aminek külön örültem hogy megemlítetted.
    (Az átalakításra gondoltam, nem egyébre:))
    Ügyi vagy:D
    Természetesen szeretettel várlak bármikor ha erre jársz, mindig örülök a társaságodnak!!

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon írtam neki, hogy újfent szeretném meglátogatni. A konkrét időpontot egy héttel a randi előtt beszéltük meg telefonon.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem, a busz- és a vasútállomástól is csak pár lépést kell tenni. Aki autóval megy, bőven van parkolási lehetőség a környéken, a közeli pláza parkolójában térítésmentesen is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy nem mostanában épült, de felújított társasház szépen rendben tartott lakása. A fürdőszobában nagy választék tusfürdőből és törölközőből, valamint többféle szájvíz is található. A zuhanyzó kezelése könnyű, nem kell játszani azzal, hogy elérjük a kívánt hőmérsékletet. A légyottnak helyt adó szoba ízlésesen berendezett, a korábban megszokott rúd most hiányzik – átalakítás lesz. Az ágy nagy és kényelmes, mellette az ágy fejénél és oldalt a falon tükrök, a plafonon szintén, így az akció mindenhonnan nyomon követhető. A falon még látható Regináról készült művészi aktfotó is.
  • Lány külseje:

    Magas, szőke, gazellatestű hölgy, akin látszik a sportos múlt és az, hogy folyamatosan karban tartja magát. Alakját sok huszonéves nő megirigyelhetné. Hosszú combú, szolizott bőrű, kék szemű, mosolygós szőke szépségre számíthat, aki meglátogatja. Piros színű melltartó, piros harisnya és ugyanilyen színű elöl kivágott bugyi volt rajta, szokásához híven most is magas sarkú cipőt viselt, ami még inkább kiemelte lábának szépségét.
  • Action:

    Érkezéskor hosszú ölelkezéssel és rengeteg csókkal köszöntöttük egymást a viszontlátás örömét kifejezve. Beszélgettünk, miközben én fürdésre kész állapotba hoztam magam, majd irány a zuhanyzó. a tisztálkodásból visszatérve Regina pezsgővel várt, azt mondta, megérdemlem. Nagyon örültem a kedves gesztusnak, hát még annak, ami utána következett. Mivel a tánchoz korábban használt rúd most nem állt rendelkezésre, Regi azt az egyik bárszékkel helyettesítette, az volt a tánchoz való eszköz, illetve kellék. És micsoda táncot lejtett! Ami persze a legjobb az egészben, hogy nemcsak a szemnek látni, de a kéznek, sőt más testrésznek is meg szabad érinteni ezt a szexi táncoló bombázót. Kölcsönös simogatások és csókok követték egymást, a táncrúd hiánya nem zavarta Regit, az én rudammal viszont annál többet foglalkozott. Megszabadítottam a melltartójától, amit egy laza mozdulattal arrébb akartam dobni, de az a fránya ruhadarab beleakadt a már erősen meredező szerszámomba, Regina nem kis derültségére. Miután jót nevettünk ezen a kis közjátékon, Regi tovább táncolt, és a bugyi is lekerült róla. Irány az ágy, ahol csókolózás közben mondtam neki, hogy nyugodtan vesse le a harisnyát is. „Nem vagyok ideges!” – felelte nevetve. Ittunk még egy kis pezsgőt, aztán folytattuk az ágyon a csókcsatát. Ezt követően Regina ismét francia-leckét adott, de én sem akartam irigyelni tőle semmit, így 69-ben folytattuk a kényeztető játékot. Mivel nagyon jó vele a szex, és már elég régen volt alkalmam vele lenni, a vegyvédelmi eszköz felhelyezése mellett döntöttünk. Regina kedvenc pozíciójában, hátulról csináltuk, közben a falakon levő tükrökben szembesülhettem azzal, milyen jó dolgom is van most nekem. Nagyon kívántam Reginát, és igen jót élveztem, amikor elérkezett a nagy durranás ideje. A randi hátralevő részét az ágyon beszélgetve, simogatva, csókolózva töltöttük, miközben elfogyasztottuk a maradék pezsgőt, és kekszet eszegettünk melléje. Úgy is mondhatnám, hogy nemcsak a randi volt pezsgő, és a szex után keksz is volt. Miután lezuhanyoztam még beszélgettünk, majd távoztam, megköszönve Reginának a csodás élményt.
  • Elszámolás:

    A szobában levő asztalra tettem még érkezéskor egy kis figyelmesség kíséretében, az utóbbinak az én kedves vendéglátóm nagyon örült. A mérték abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Regina egy rendkívül kedves, figyelmes, vonzó hölgy. Kitűnő humorral rendelkezik, aminek most is többször tanújelét adta. Szexi, odaadó, és minden tekintetben odafigyel a vendégre. Nagyon pozitív kisugárzása van, jó a társaságában lenni, az ember önfeledten tudja élvezni a vele való randit a légyott bármelyik szakaszában. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage