• Michelle

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    " Exclusive hírdető, kizárólag nálunk található meg a hírdetése! "- kezdődött a legutóbbi masszázs beszàmolóm. Előre is elnézést kérek a sok hasonlóság, egyezés miatt, de ez a randevú is az előző randevúm helyszínén valósult meg, csak most egy másik és más nevű HÖLGY volt a vendéglátom.
    Az említett HÖLGY Laura, aki jó szívvel ajánlotta a barátnőjét Michellet figyelmembe.
    Az egyeztetés gyorsan megtörtént, küldtem is a megbeszélt időpontra a VTR-t, melyet vissza is igazolt néhány pillanattal később. Teljesen egyszerűen, gyorsan és hatékonyan történt az egyeztetés. ( Azonnal a hely sajátosságának megfelelően a 1,5 órás programot jelöltem meg a kívànt időtartamnak. Itt már minden finomságban kölcsönösen is része lehet az érkezőnek. )
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. ( Sajnos másolni nem tudok, így sok-sok egyezés ellenére is újból írom.) A Szél Kàlmàn tértől két megállónyira a 4-6- is villamossal, majd néhány perc séta. A parkolás fizetős, a bejutàs a kapott kód ismeretében egyszerű.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás, melyben Michaellen kívül senkivel sem talàlkoztam. A már megjelent előző masszázsbeszámolómmal teljes mértékben megegyezik a helyszín, így idézem is.
    " Rend, tisztaság, amerre jártam és amit láttam. A fürdőszoba minden igényt kielégítő felszereltségű, fűrdőkádas, száraz kádkilépővel, a tusfűrdő választék bőséges, a szájvíz és a kis színes műanyag pohárral csak azt várja, hogy használatba legyen véve. A babaszoba praktikusan a célnak megfelelően van berendezve, ( tatamira, masszázspad, pipereasztal a segédanyagok részére, szobainas, óriási ágybetét, melynek végén teljes szélességében led világítással tükör. Ma én is moziztam. " ) Itt kaptam meg a két darab friss illatú hatalmas fűrdőlepedőimet, a két zuhanyozásomhoz külön, külön.
  • Lány külseje:

    Fotói róla készültek, de keveset árulnak el szépségéből, mellyel az érkező a randevú alkalmával szembesül. Hosszú feketére festett haj, csillogó kék szempár, finom tapintású bőr, arányosan vékony testalkat, formás keblei és izmos hosszú lábai borotvált puncijával vágykeltő összképpel fogadja a masszázsra vágyókat.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem a már előzőleg meglátogatott lakásba zökkenőmentes és diszkrét volt. Az ajtó akkor nyilt, amikor odaérkeztem, nem kellett egyetlen pillanatot sem előtte strázsálnom. Belépve az előszobába ért az első kellemes meglepetés. Csók nincs, de kéznyújtásos üdvözlésekor megállapította: " nagyon finom illatod van!" Az éjszakai munka utàn, a reggeli órában bizony jól esett ezen észrevétele, hiszen a randevúnkra indulásom előtt zuhanyoztam le a
    munkahelyem. Megszabadultam a cipőimtől, majd bekísért a babaszobába. Hellyel kínált, átbeszéltük jövetelem célját, vetkőzésem közben fel is mérte az állapotom, megbeszéltük a személyre szabott terápiát, majd irány egy gyors zuhanyozás. Visszaérkezésem után hasra fektetett, majd olajjal bekente a hátamat, lábaimat, egész testemet kezdte aprólékosan, de nagyon határozottan masszírozni. Valóban keményen átmasszírozta a testem minden pontját, megtalálva a sok-sok oldásra váró csomót. Több féle masszàzsba részesített svéd, - m.- tól egészen a kényeztető erotikus masszázsig a lingamon át. Nagyon lelkesen és szàmomra profi módon masszírozott, miközben kellemes hangjával egyik ámulatból a másikba ejtett a szép magyar beszéddel, melynek kincsével rendelkezik. Nem begyakorolt és betanult mondókát adott elő, hanem egymással beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Elérkezettnek látta az időt az erotikus rész kezdeményezéséhez. Apró lehelet finomsàgú puszikkal, ujbegyes érintésekkel vitt az erotika vilàgába, nagyon érzéki kényeztetésben részesítve. A katarzis elmaradàsáért sikeresen együttműködött, következett mindkettőnk számára a kölcsönösség jegyében a 69. Ez a remek póz lassacskán meg is hozta a hozzáfűzött reményeket. A HÖLGY sajàt bevallàsa szerint is hàrom alkalommal sikerült a rendelkezésünkre álló időpont alatt a csúcsra jutnia, melynek valós átélését nem csupán a nyelvemen, hanem szorító, àtölelő combjain, ziháló levegővételén, valamint szinte görcsösen összefonódó ujjainkon is megtapasztalhattam. Sokáig nem is hagyott kielégületlenül, maradtunk a pózban, csupán szorgalmas, a golyóimra is kiterjedő bőnyálas nyelvjátékát kiegészítette érzéki simogatàsokkal. Már- már őrületbe kergetett a kéj, végig szájba lehetőség nem lévén finom kezecskéi között, elégedetten végeztem. Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott és utamra engedett a második fürdésemre. A fürdőszobából visszatérve a maradék néhány percet beszélgetéssel, egymás simogatásával, puszilgatásával töltöttük. Nagyon finom modorú, kellemes beszélgető társ, aki maximálisan igyekszik az egyeztetett időpontban a vendég valamennyi reakciójára azonnali " válasszal " szolgàlni.
  • Elszámolás:

    Utólag történt. Mértéke a telefonos egyeztetéstől egyetlen hajszálnyival sem tért el. Minden szál virág nagyon megérte, helyi átlag. ...
    Nem számolta, a személyes ajàndékával és annak maradandó csomagolásával volt elfoglalva. " Megtartom " - mondta, midőn a csomagolást épen sikerült levennie az ajándékáról, mely most is személyre szabott, egyedi megjelenésű.
  • Összkép:

    Ismételten egy " vendégeskedés " a masszázs világában. Nagyon jó, élményekben gazdag időt tölthettem egy rendkívül rokonszenves, ügyes, a dolgàt és az emberi testet nagyon jól ismerő HÖLGY társaságában, aki beszélgető partnernek is kiváló. Az írás közben is a fülembe hallom kedves szavait, testemen érzem gyógyító ujjait. ...
    Természetesen jó szívvel ajánlom minden masszázsra vágyónak az adatlap átolvasása és telefonos egyeztetés után.
Happy Massage