• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Köszönöm szépen a jáájdeédivaaagy :))) Végre megtudtam, hogy mit gondolsz rólam igazán és meg kell mondjam tetszem magamnak a szemeddel nézve :) A marháskodás része az életnek akár a jó szex! Örülök, hogy kívül belül ismerhetlek! Ölelés! D.

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés teljesen simán ment mint mindig, talán két vagy három üzenetet váltottunk és már meg is kaptam az időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV is autó is teljesen egyszerű, már ismertem a helyszínt, nem okozhat gondot. Mindig van parkolóhely, bár fizetős.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panellakás, de a célnak teljesen megfelel. A fürdőszoba is rendben van, a zuhanyzó is tök oké. De tényleg, nem lakást akartam venni :)
  • Lány külseje:

    Ez a lány mindig gyönyörű. Régebben mindig szekáltam, hogy túl sovány - mert tényleg az volt - de mostanában nagyon rendben van. Már annyian leírták, igazából nem tudok újdonságot írni, csodálatos szemek, szép száj, gyönyörű mellek, falatnyi fenék, csodálatos punci és égig érő hosszú lábak. Nehéz benne hibát találni. Miben fogadott? Fekete melltartó és bugyi volt rajta, a bugyit utólag meg is néztem, igazából annyi anyag van benne mint egy hajgumiban.

    Belsőről nem tudom hol kell írni szóval itt írok: ő egy nagyon intelligens, nagyon érzékeny (ja persze érzéki is) és sokat tapasztalt, edzett nő. Hihetetlen sokoldalú, óriási karakter szerintem.
  • Action:

    Ismerjük már egymást és ez jó. Ő is azt szeretné hogy nekem jó legyen és én is azt szeretném hogy neki jó legyen.
    Azt is nagyon csípem benne, hogy benne van akármilyen marháskodásban. Felcsöngettem a kapucsengőn, már a liftben állt a farkam a gondolatára, hogy mindjárt elkapja. Ahogy bejutottam a lakásba egyből lesmárolt és már el is kapta.Na nekem se kellett több, csókoltam ahol értem, punciját is, majdnem élvezésig. Nagy nehezen elszakadtam zuhanyozni. Nem figyeltem meg, hogy milyen szépen van rakva a csempe, sorry, nem ezen járt az agyam. Vissza az ágyba, rövid nedvesítés után be a punciba. Hevesen dugtam, meg is jegyezte hogy te egy állat vagy - azt hiszem ezt dícséretnek veszem. El is röppent, wow.
    Ekkor kicsit visszavettünk majd pihi után folytattuk ugyanúgy. Aztán hátulról. Aztán beleült - mondtam neki vigyázzon mert ez a kivégzős póz számomra, ahogy azok a cicik himbálóznak, körülötted a punci, hát nem lehet sokáig bírni. Lassítottunk majd vissza misszibe. Itt még egyszer elment aztán én is követtem hörögve. Kifacsart rendesen.
    Ezután azt hiszem felöltöztem, valahogy megtaláltam a kocsimat és haza is vezettem. Valamikor ekkor jöttek vissza az agyi funkcióim kb.
  • Elszámolás:

    Utólag, letettem a kis puffra asszem. Mivel már nem először találkozunk igazából erről nincs egy szó se köztünk közben.
  • Összkép:

    Az ajándék mértéke az átlag felett van, de az élmény meg három emelettel feljebb valahol.
    Törzsvendég vagyok, szerintem nem kell magyarázni.
Happy Massage