• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Egyből felvette és elmondott minden fontos részletet. Még azt is megkérdezte, hogy milyen fehérneműben várjon.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolás fizetős és elég nehéz a közelben szabad helyet találni. Szerencsémre egy utcával arrébb sikerült megállni.
  • Helyszín:

    Marina parti lakás, nagyon szépen, igényesen berendezve. Nálam plussz pont, hogy van zuhanyfüggöny.
  • Lány külseje:

    Enikő fotói szerintem jól visszaadják a külsejét. Vékony, de nagyon feszes, sportos teste van. A szexi fehérneműben és magassarkúban pedig extra dögös volt.
  • Action:

    Érkezés után itallal kínált. Rövid smalltallk majd irány a zuhany. Egy percre ő is kiugrott a fördőbe ezalatt én az ágyon fekve vártam. Hamarosan ő is megjött és nem sokat teketóriázva hozzámbújt és keményen lesmárolt. Nagyon jól csókol. Nem fogja vissza magát, a nyelvével is mindent belead.
    A csókokat félbeszakítva elindultam lefelé és felfedeztem a testét. Kicsi de nagyon formás melleit csókolgattam. Tovább ismerkedve a testével még lejjebb csúsztam és szájjal kényeztettem. Finoman irányított és úgy éreztem, hogy élvezte a dolgot.
    Ezután helycsere következett és ő kényeztetett. Istenien franciázik. Többféle technikával mindenhol kényeztett. Ezután jött a gumihúzás és már elképzeltem, ahogy a combfixes lábait a nyakamba veszem és úgy szexelünk keményen amikor is olyan történt, ami még sosem. A gumi felhúzása után teljesen lelankadtam. Enikő kedvesen próbált átlendíteni a problémán. Lehúzta a gumit és szájjal mindent beleadva újra felállított. Újabb gumi, és újabb kudarc. Enikő eztuán kézzel dolgozott rajtam és így sikerült elmennem.
    Rohadt kínosan éreztem magam de Enikő nagyon kedves volt, mindent beleadott a sikerért és részéről egy cseppet sem éreztem, hogy bármi negatív dolog történt volna.
    Egy gyors zuhany után elhúztam a csíkot.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerintit utólag tettem a dohányzó asztalra.
  • Összkép:

    Gondolkoztam, hogy írjak-e egyáltalán beszámolót mert számomra ez az együttlét egy óriási kudarc volt. De aztán mégis úgy döntöttem, hogy megírom és igazából Enikő miatt. Rettenetesen profin és pozitívan kezlete a helyzetet. Nagyon köszönöm neki, hogy így állt a dologhoz, nekem ez sokat segített feldolgozni az esetet.
Happy Massage