• bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, pár csörgés után fel is vette. Program ismertetés majd időpont egyeztetés. 1 órával később már nála voltam.
  • Megközelítés:

    Árkád mögötti lakótelepen rendel a kishölgy, az Örsről BKV megközelítés nem tudom, hogy milyen, de az esti óra ellenére is könnyedén lehet parkolóhelyet taláni az autóval érkezőknek.
  • Helyszín:

    Ha egy szóval kellene leírnom akkor azt írnám, hogy luxus. Voltam már pár lánynál, de ilyen igényes lakással még nem találkoztam. Valószínűleg erre a célra lett kialakitva, nagyon rendben van minden része amit láttam.
  • Lány külseje:

    Szerintem élőben cukibb, mint a képeken, arccal hirdet ráadásul, nem hiszem, hogy bárkit is csalódás érne. Megérkezéskor valami kisköntösben nyitott ajtót, már így is szexi volt de hamar lekerült róla.
  • Action:

    Megérkezésemkor megbeszéltük még egyszer a programot, egy óra volt az eredeti felállás, de jeleztem, hogy addig tudok maradni amíg meg nem csörren a telefonom, ez részéről rendben volt. Majd el fürdeni. Miután vissza tértem a fürdőből üdítővel kínált és gyorsan kiszaladt a fürdőbe, hogy rendet tegyen utánam.

    Mire visszaért én már az ágyon feküdtem, félmerev volt már a rudi csak a tudattól, hogy egy ilyen csajszival lesz dolgom. Bella ledobta a köntöst magáról és végre feltérképezhettem a csodás kis testét. Nagyon jól el lehetett játszadozni a cicikkel, de jobban lekötött a szépen fazonra igazitott szőrös puncija. Kaptam egy gyors felszopást, nem volt sok dolga mert itt már úgy álltam mint a cövek, finom kis szájával felaplikálta a gumit és nyeregbe pattant lovagolni. Kértem, hogy forduljon nekem háttal, szerettem volna látni a formás fenekét és puncit ahogy fel le jár a faszomon. Itt már éreztem, hogy közel a vég, úgyhogy megmarkoltam a derekánál és keményen elkezdtem alulrol pakolni. Hamar meg is töltöttem a gumit. Hagyott lenyugodni, megtisztítottuk magunkat, majd befeküdt mellém beszélgetni.

    Sajnos nagyjából amikor belekezdtünk volna a második menetbe akkor csöreent meg a telefon, így távoznom kellett ettöl a csodálatos szeretötől.
  • Elszámolás:

    Előre odaadtam az órás rózsacsokrot, majd amikor kiderült, hogy mennek kell, kb. fél óra után, szó nélkül hozta a különbözetet. Popó alapként szerepel a hölgynél, ezért még biztos visszamegyek hozzá, hogy kipróbáljam azt a szűk popsit is.
  • Összkép:

    Nagyon örültem a randinak, még ha egy kicsit rövidebbrenis sikerült a tervezettnél. Biztos visszanézek még hozzá. Nagyon kedves, közvetlen lányt ismertem meg benne.
Happy Massage