• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, elsore felvette. Nagyon kedves volt, a hangja is bajos. Elmondta az elmondanivalot, es egy oraval kesobb mar fogadott is.
  • Megközelítés:

    11 ker., nagy parkolo egy szokasosnal magasabb epulet elott. Ez utobbi szokasosnal magasabb rendelojeben vart Lilike. Mikor odaertem racsorogtem a bejutashoz szukseges informaciok miatt, jol el is szomorodtam, mert elso ket alkalommal nem vette fel. Mielott azonban leleptem volna, tettem megegy probat (megbeszelt ido + 2 perc kb.) amikor mar szerencsere felvette, es benavigalt a torony belsejebe.
    Mikor felertem az emeletre, ismet egy kicsit furan erezhettem magam, mivel nem rogton nyitott ajtot, elobb mentem egy kort az ajtok menten szepen komotosan. Rovid ido utan.nyilt az ajto, mogotte pedig Lilike rejtozott.
  • Helyszín:

    Azt hiszem egyszobas a kejlak, amerikai konyhas, ami ugye itthon azt jelenti, hogy ott dugsz ahol eszel. Nappalikonyhabol nyilik a keskeny, de tisztanak tuno furdo. Zuhanyzoban veretheti le magarol az ut porat a vandor, ami nem a szokasos kis lyukacska, ahol nem lehet meg megfordulni sem.

    Az apro nappali sarkaban egy kanape kinyitva, ezen fekve, csetelgetve varja lovagjat a bubajos boszorka.
  • Lány külseje:

    Lilike lehet, hogy egykoron a kepeken szereplo holgy volt, de mara mar husosabb (nem dagi, csak nem olyan vekony, mint a kepeken, ami nem baj) es vallig ero szoke haja van. Amugy az egesz lany kisugarzasa magaval ragado, gyonyoruseges, megha nem is tokeletes, valamitol megis angyali. Arca szinten gyonyoru.
    Osszessegeben engem nagyon megfogott.
  • Action:

    No, hat akkor a lenyeg: ketszer voltam nala, mivel elsore ugy elvarazsolt, hogy azt sem tudtam merre vagyok arccal. Olyan szinten befeszultem, hogy beszelni is alig tudtam. Ez igaz volt a masodik alkalomra is. Egyszeruen nem tudtam feloldodni.

    Ez betudhato annak, hogy ott voltam egy olyan lany tarsasagaban, aki kulsoleg elvarazsolt, latszolag teljes mertekben az en kivansagaimat leste, megis nagyon mesterkelt, muvi volt az egesz. Habar elso alkalommal nem is annyira.

    Odahivott magahoz, leheveredtem melle, mire elovette a szepseges, tenyerbeillo mellet, es kerte, hogy kenyeztessem. Meg is tettem, nagyon gyengeden csokoltam a telt keblet, elveztem bore puhasagat, tenyerembe temettem arcat. Ebbol o le is vette az iranyvonalat, es eme hangulatban viszonozta a kenyeztetest, miutan ujjammal bejartam a combjat majd az atlagosnal "pornosabb" kelyhet.

    Oldalrol a kisoreg fole hajolt es eszmeletlen gyengedseggel kezdett kenyeztetni. Ilyet talan meg nem is ereztem soha, ajkai a makkomon a lehelet es az erintes kozott volt valahol, ami leirhatatlan erzes. Megkertem, hogy vegye be ami beveheto, mire gond nelkul tuntette el az egesz kisoreget. Ezt is ugy abszolvalta, hogy a gyengedsegi fok mit sem valtozott. Lent is tartotta, de nem vitte tulzasba a dolgot. Probaltam kezzel ereztetni az igenyt, de nem volt sajnos foganatja.

    Ez utan a hatara fekudt a sarokba, es nyafi hangon kerte, hogy adjam oda a szerszamot. Fole is mentem, mire megfogta a cerkat es izgatni kezdte a csupasz makkommal a csiklojat. Fura volt ez a lepes es meglepo, ugyanakkor jo erzes is.

    Kertem a vegyvedelmit es behatoltam.

    Az osszkep annyira csodalatos volt, hogy igy is lett vegem.
    Sajnos ahogy kiurult a koponyam es helyet kapott az agyam, ramjott a szokasos basszusmitkeresekitt erzes ami az en agybajom, es annak ellenere leleptem, hogy Lilike megprobalt marasztalni, mondvan meg van am sok idonk. Sajnos ekkorra mar a durranas hatasara letisztult az elmem es onkontroll nelkul szegyeltem el magam a nem mindennapi latogatasom miatt. Leizzadtam fel pillanat alatt, mintha a zuhany alol leptem volna ki, es muszaj voltam tiplizni.

    Masodik alkalommal hasonloan tortentek a dolgok, annyi kulonbseggel, hogy egy rakat tervvel erkeztem sokkal magabiztosabbnak kepzelve magam. Ennek koszonhetoen sokkal inkabb megprobaltam a kedvem szerint alakitani a dolgokat, ami meglepo modon szinte egyaltalan nem sikerult.

    Ezuttal a melytorok sem sikerult, es arra is nagyon nehez volt ravenni, hogy kutyapozban csodalhassam meg. Szerencsere azert ez sikerult, meg behatolni es kicsit elvezkedni is, de nagyon egyoldalu volt ez igy.

    Rakerdeztem a faustra is, amire azt mondta megprobalhatjuk, de odalent sajnos semmi nem utalt arra, hogy erdemes lenne probalkozni, igy ket ujjam bevetesenel megalltam.

    Mivel a kutyus csoppet nehezkes volt, eleve nem fuztem a dologhoz nagy remenyt, de mikor egy pillanatra a hatso bejarat fele vettem az iranyt, hatarozott jelet veltem felfedezni annak, hogy oreg nagyon rossz helyen jarsz, igy nem is firtattam a dolgot, pedig ez lett volna a fo attrakcio.

    Ha jol emlekszek ezuttal is missziben lett vegem, ami utan elmentem lemosni az ocskost, majd visszaterve kertem egy kis pihi utan, hogy kenyeztessen. Sajnos a legkor miatt nem sikerult lentre vert pumpalni, pedig nagyon akartam. Ekkorra mar ereztem a minnyalejarazidonk impulzusokat is, de nem lett hatarozottabb az ajka szoritasa, mozgasa, akarmennyire probaltam jelezni, hogy az lenne a "kiut".

    Be is fejezte es mellem fekudt, ekkor mar egyertelmuen ereztetve, hogy ennyi volt a szeansz. Kertem meg, hogy egy kicsit probaljon ra kezzel, de sajnos a szitu miatt ugy osszetoporodtem, hogy ez melosabb muvelet lett volna.

    Feloltoztem, elbucsuztam es ezuttal ugy tavoztam, hogy vendeglatomon ereztem varta mar ezt a pillanatot.
  • Elszámolás:

    A csokrot utolag kerte ami egyseges es elvileg minden benne foglaltatik. Elso alkalommal masfel orara erkeztem ami alig haromnegyed lett a fent leirtak miatt, akkor korrekten visszakaptam aranyosan (elso alkalommal elore leraktam a csokrot az asztalra)

    Masodik alkalommal kitoltottuk az orankat, igy az egyseg volt a mervado.
  • Összkép:

    Osszessegeben csalodott vagyok, mivel lilike a beszamolok alapjan szamomra egy legenda, de az olvasottakhoz kepest a bevallalossagot egyaltalan nem tapasztaltam, elkepzelni sem tudom. Pedig mennyire vagytam..
    A telefon nyomkodasat masok is irtak, sokakat ez zavarhat, engem csak egy nagyon kis mertekben.
Happy Massage