• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már voltam nála egy rövid programon, így tudtam hogy gördülékeny ügymenettel fogok találkozni. Vidáman-jókedvűen megbeszéltük hogy feszített programom miatt csak egy feszültségoldó franciára ugrok fel hozzá egy néhány óra múlva.
  • Megközelítés:

    Szerintem kiváló, közel a Lurdy házhoz, így a parkolás is megoldott ingyenesen, de kis szerencsével a házak között is kifogható parkoló. A tömegközlekedés is nagyon jó, onnan tudom hogy én is azzal érkeztem.... :-)
  • Helyszín:

    Kb. egy évtizede épült lakóparki lakás, épülő házak a közelben, kis baszoba (épphogy elfér a franciaágy és egy kis fotel, meg egy kis szekrény, de nem tánckoreográfiát mentem tanulni :-) Fürdőszoba kifogástalan, az ilyen helyen megszokott fürdőkádas-zuhanyfüggönyös tusolás. Szájvíz, egyebek szintén okés. Egy másik lánnyal együtt rendel, de nagyon ügyelnek a diszkrécióra.
  • Lány külseje:

    Tudom, baromra nagy közhely, de csinos kis szomszédlány (mondom én, akinek szomszédként az alkoholista Marika néni jutott...). Nem egy nádszálvékony teremtés, de ezt nem is állítja magáról. Egy újabb közhelyes fordulattal élve: pont ott gömbölyödik, ahol kell. Pl. mellben igen erős a kisasszony, hálistennek :-) Ehhez egy nagyon kedves-helyes és mosolygós arc. Egy kis kritika: kár azokért a tetkókért a lábon, de ez már inkább kukacoskodás a részemről :-)
  • Action:

    Ajtót nyitott és rögtön két bocsánatkéréssel kezdtem, ugyanis amikor megérkeztem a ház elé, rögtön felhívtam hogy itt vagyok, és mehetek-e, de ő még kérte azt az öt percet amivel előbb megjöttem. Elmondtam hogy azért hívtam rögtön mert merült a telóm és kisebbfajta pánik lett rajtam úrrá mert féltem hogy pár perc múlva már nem tudom elérni.
    A másik szabadkozásom amiatt volt hogy ismét csak SOS franciára jöttem, de mondta hogy egyáltalán nem gond, bár ritkán kérnek ennyire minimált a pasik :-)
    Eközben megszabadultam a ruháktól, gyors fürdés és kezdtük a mókát melyhez Fanni is meztelenre vetkőzött. Egy rövid csókolózással - én hanyatt fekve - indítottunk bemelegítésként, majd leköltözött délre mint a gólyák hamarosan és távolabbról a közelebbi felé közelített. Intenzív zacsi, majd rúdnyalás és közel mélytorkosan folytatta pont olyan intenzitással ahogy szeretem. Változatosan, bő nyállal, valahol félúton a pornós és a barátnős szopás között.
    Amikor már éreztem a végemet az ágy mellé álltam, ő leült az ágy szélére és remekül eltalálva az egyre gyorsuló ütemet, hamarosan a szájába injektáltam a teljes tárat. Törlés, rövid beszélgetés, majd rövid alvázmosás után tipli.
  • Elszámolás:

    A végén, teljesen rendben volt, bővebb infóban leírtaknak megfelelően, átlagos.
  • Összkép:

    A foglalkozás elérte a célját, agy csinos, jókedvű és franciában ügyes lánnyal töltöttem egy kellemes negyedórát (amit több idő volt leírni mint átélni...). Ennyit tudok mondani, kérem kapcsolja ki.... :-)
Happy Massage