• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jóval előre VTR-en egyeztettem le az időpontot amit több üzenetváltás követett a részletekről amikre mindig időben és kielégítően válaszolt. Az időpont előtt egy nappal felhívtam, hogy telefonon is megerősítsük a találkát, elsőre felvette.
  • Megközelítés:

    Ilyen "könnyű címet" :) nagyon egyszerű odatalálni, 10 percel előbb érkeztem úgyhogy körülnéztem, rengeteg parkolóhely volt szabadon ami meglepő mert elég fontos útszakaszon van a cím, fizetős de nem a drágábbik fajtából. Aki kocsival menne a ház előtt tuti meg tud állni.
  • Helyszín:

    A szoba amibe bementünk elég kicsi de igazából megfelel, mert úgyse kell nagy tér, látszik hogy életvitel szerűen él/élnek ott. Senkivel nem találkoztam biztos vagyok benne hogy nem volt ott más a lakásban.
  • Lány külseje:

    pici törékeny lány, a ruhára volt extra kívánságom amit nagyon aranyosan teljesített. Azzal hirdet hogy pici a cicije, én ezzel nem értek egyet. Szerintem a cici mérete nem pici nem is nagy normális méret az alkatához képest, és be kell valljam ilyen cicivel még nem találkoztam. Gyönyörűen áll szinte felfelé annak ellenére hogy széles a kiterjedése, és nagyon nagyon kemény és feszes, mintha szilikon lenne annyira kemény. Hatalmas élmény volt vele játszani. Az arcával bajba voltam, hiszen teljesen az esetem. Teljesen átlagos a teste és az arca is, az utcán nem biztos hogy kitűnne a tömegből de ennek ellenére szép, tipikusan az esetem.
  • Action:

    Még az üzenetekben megegyeztünk, hogy full barátnő feelinget szeretnék, a ruhát is direkt úgy kértem mintha tényleg otthon lenne és én is megérkezek :).
    Nagyon aranyosan fogadott, gyors elmentem fürdeni. A fürdő is teljesen rendben van.
    Vissza érkezésem után érdekesen éreztem magam, ugyanis én általában nem vagyok oda a BF-ért, de úgy éreztem itt lehet menni fog, ezért csókkal kezdtem. Az első 1 másodperces szerencsétlenkedés után megtaláltuk a közös csókolózási ritmust és nagyon jó volt. Kicsit lefagytam és talán egy percig (vagy tovább?) csókolóztunk ott állva az ágy mellett.
    Timiről el kell mondani hogy szeret beszélni, és értelmes inteligens beszélgetést is lehet vele folytatni, de amint elkezdődik "valami" egy olyan szeánsszá változik amiben nincsenek szavak. Innentől minimális vezényszavakat leszámítva szavak nélkül kommunikáltunk ami nagyon jól klappolt.
    A hosszú csókolózás után letérdelt és egyből elkezdett franciázni. Játékos a Timike először csak puszi rá nyelvvel játszott vele szexin felnézett rám (ja full szexi és full bejött, szemüveg fennmaradt a francia közben váuuuu) és akkor egyszer csak, hupp eltűntem egy lendülettel a szájában. Igaz nincs nagy méretem de bizony vannak olyan hirdetők akik erre mondják a mélytorkos franciát amit ő leművelt, nagyon mélyre vette meglepődtem hiszen úgy hirdet hogy nincs nála. Nagyon finoman játékosan és izgatóan franciázik, variálja kézzel is kéz nélkül is.
    Majd én akartam örömet okozni neki, gyönyörű és nagyon apró puncija van ami nagyon szépen le van borotválva. Egy kicsit hosszan tartott, de végül megtaláltam hogy jó neki és nagyon szexi hangokat és mozgásokat kiadva elélvezett. Nagyon örültem, akkor... Később rájöttem ez hiba volt :) ugyanis a védőfelszerelést beszerzése után nem élvezte az aktust. Jobb lett volna ezt a kényeztetést kihagyni vagy a végére hagyni.
    Az aktus is barátnős volt, nagyon ügyes a mozgása, és pontosan érezte hogy mi a jó és meddig mehet el, érezte hogy hol vannak a határaim. Hozzá kell tennem azért gonosz ám a Timi. Amikor mozog és érzi hogy közeledek a határom picit lassít és amikor már megnyugodtam mit csinál? na mit? azzal a szűk pici vuááá úgy rászorít hogy ember legyen a talpán aki kibírja. Sok pózt kipróbáltunk de a legjobb akkor is ha ő van felül.
    Szerettem volna arcra befejezni amiben teljesen partner volt, csak azt kérte hogy szemüvegbe csináljuk hogy védje a szemét. HAH. Nyilván örültem ennek hiszen így még szexibb lesz. Megtörtént. Nagyon szép látvány volt és még utána is bevette a szájába és játszott. Takarítás, beszélgetés, zuhany, és balra el
  • Elszámolás:

    Az elején kitettem a szekrényre jól láthatóan amikor megérkeztem, utána nem esett szó róla, nem is lehetett hiszen a "barátnőmhöz" ugrottam fel :)
  • Összkép:

    Nagyon csinos. Nagyon az esetem. Nagyon kedves. Nagyon csinos. Gyönyörű mellekkel és fenékkel. Kezdeményező. Mosolygós. Érted van. Pont ilyenre vágyik az ember fia. Csak ajánlani tudom olyanoknak akik jó hozzáállással keresnek BF-et
Happy Massage