• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnőjével egyeztettem előtte 2 nappal. Mivel szeretek korán kelni, és én akartam lenni az első, aki aznap szétnyalja, ezért korai időpontra kértem a randit.
  • Megközelítés:

    GPS navigációval vigyázni, valamért a Google más helyre, az Örs vezér tere közelébe visz. Az igazi cím inkább a stadionok közelében van. Könnyű parkolni, csak fizetős. Van metró, busz, világos, troli is a közelben, tehát tömeggel is jól meg lehet közelíteni a helyszint.
  • Helyszín:

    Régi bérház sokadik emelete, de a lift modern és a lépcsőház is tiszta. Lakás több helyiségből áll, én mindig csak a fürdőt és az egyik szobát látogatom. Minden tiszta, rendben van. A fürdőben direkt miattatok megszámoltam, 13-féle tusfurdo van, kád és zuhanyfüggöny.
  • Lány külseje:

    Egy angyal. Kedves, szép arcú, hibátlan testű nő. Egyből levesz a lábamról. Olyan kidolgozott teste van, hogy az izmait én is irigylem. Popsi világbajnok, nem győztem levenni róla a szemem, hihetetlen, elfer egy tenyérben és izmos és gömbölyű. Hasa lapos izmos, imádom. Cici kicsinek tűnhet sok kolléga számára, de ez engem nem zavar, kerek, formás és jól izgatható. Egész lénye pozitív, kedves, és szexi. Ő az első nő, akihez harmadszorra is visszamentem.
  • Erotikus masszázs:

    Az ismeretségre is tekintettel, nem a masszázzsal kezdtünk, hanem egyebekkel, ld következő fejezet. A masszázs már a padon történt, választásom szerint olajjal. Kiváló, szakszerű, remek. Hát, váll, nyak résszel kezdett, ahol teljesen kiszedte a beállt részeket, fájt is mint állat, de így hatásos. Gerinc, fenék, láb is átdolgozásra került. Zsófi szakképzett masszőr, tudja, mit miért csinál, és másnap tényleg érezni a jótékony hatást. Pedig nem engedtem neki, hogy teljes erővel csinálja (ezt nehezményezte is :)).
  • Levezetés:

    Emlékezett rám és kedvenc perverziómra, ezért fürdés után egyből a matracra küldött,és hasra fektetett. Hamvas izmos testének látványától már félkemény állapotban voltam, amikor elkezdte a popsi kényeztetést.
    Mintha az élete múlna rajta, úgy csinálta. Farpofáimat körbenyalta, közelített az ánuszhoz, és fényesre nyalta, nyelve mélyen befúródott a seggembe. Imádom ezt és Zsófi is imádja. Hol szemből, hol a tükörben figyeltem, milyen odaadással nyalt-falt.
    Majd végignyalta a farkam, szopogatta a golyóim, és Egyre növekvő intenzitással szopogatta a farkam. Látszik rajta, hogy teljesen odavan ezért, és legalább annyira élvezi, mint én, ha nem jobban. Kéz nélkül fúrja le magát a farkamba, tökéletesen
    Majd kis igazítás után az orra a hasamon koppan.. Ahh ! Valódi mélytorok! Ritka kincs! Fenomenális érzés!nagyon hevesen képesek teljesen eltűntetni a farkam. Zsófi többször is megteszi.
    Nem akarom, hogy vége legyen, de kb negyed óra után egy hirtelen ötlettől vezérelve aktust imitálva rámfekszik és végicsúszik rajtam. Ez betette a kis kertkaput.
    Ezután elég az, hogy a szájába veszi a farkam, és belerobbanok. Minden cseppet kiszív, és el is tüntet. Tökéletes.
    Masszázs után ugyanezt a programot kapom, de most én is puncit kérek, így szívesen átfordul 69-be. Óvatosan nyalogatom, majd egyre gyorsabban körözök a csikló felett. Édes kis sima punci, egyre nevesebb, egyre inkább kiemelkedik a kis korona, hmmm.... Próbáltam ujjal is izgatni, de olyan szűk, hogy csak az első ujjpercem fér be! Rendkívül izgató!
    Majd elrepül de még hogy! Azok a hangok! Istenem!
    Állítólag nagyon ritkán szokott ilyen gyorsan elmenni. Hát egy élmény volt, szólj, ha segíthetek még! :)
  • Elszámolás:

    Az extra maga Zsófi. És a kényeztetése. És az, hogy egy olyan csajt kapsz, aki a fősulis tornacsapatban a legjobb testű nő volt. Hű, lehet hogy elfogult vagyok?
  • Összkép:

    Te jó ég, minden fillért megért. Nem fogadott el borravalót, ilyet még nem is láttam, pedig a korai időpont miatt taxival kellett jönnie. Bármikor visszamennék. Ha csak én kényeztethetném, akkor is :)
Happy Massage