• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem meg, ha nem tudtam elérni, megpróbáltam később. Korrektül jelzi az oldalon, hogy mikor elérhető. Nagyon kedves és rugalmas, készségesen útba igazít, illetve meghálálja és értékeli a normális, udvarias hangnemet és a humort. Visszajáróként már tudja, hogy ki is vagyok, így a kommunikációnkkal és a könnyed hangnemmel nincs probléma.
  • Megközelítés:

    A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, de rengeteg parkolóhely van a házhoz közel is (fizetősek). Az utca egyirányú, szóval minimális tervezést igényel. De teljesen egyértelmű. :)
  • Helyszín:

    Kicsi, de igényes lakásban fogad. A szobáknak nagyon jó hangulata van, minden makulátlan tiszta, rendezett. Látszik, hogy Rami odafigyel a találkozó apró részleteire is, akárhányszor mentem, mindig olyan hangulat fogadott, mint egy komoly előkészületekkel teli randevúnál. A fürdőben minden rendelkezésre áll, az ágy kényelmes, tágas (bár Vele sikerül alaposan bebarangolni). És még csak a helyszínt illettem pozitívan, pedig nem is az a fő attrakció...
  • Lány külseje:

    Nehéz szavakkal leírni, de igyekezni fogok. Mivel visszajárója lettem, így sikerült már alaposan feltérképezni, de mindig újabb élvezettel vetem magamat testének imádatába. Imádat ez kérem szépen, a szó legszebb értelmében...már az, hogy végigsimíthattam azt a puha bőrt, megérinthettem azokat a formás ciciket, nem is beszélve a fenekéről. Pontosan az a Nő, akit a különféle fotókon nézegetve magam elé képzelek, de csak álmaimban érinthetem meg...és íme, itt van, élőben. Bevallom, elsőre el se mertem hinni, hogy ez velem történik, és olyan szinten felizgultam már a látványól, hogy nagyon nehéz volt egy azonnali felsüléstől megkímélnem magamat. :D És az érzés többedjére is megmaradt, ez a test olyan ingereket vált ki belőlem sokadjára is, hogy beleborzongok. A képek alapján az alkatát el lehet képzelni, de klisé vagy sem, szerintem élőben még szebb. És bár az arca nem látszik, de csalódni nem fog szerintem senki, szép, vidám, mosolygós, csalafinta...
  • Action:

    Ezt a beszámolót már régóta el kellett volna készítenem (illetve másik párat), úgy lenne teljes a történet. Már a legelső alkalommal is szuperül működött köztünk az összhang, és egy olyan randevúban volt részem, ami után úgy döntöttem, Hozzá megyek vissza. Nem hittem volna, de azóta még jobban emeltük a tétet. Megérkezés után puszit váltunk, és laza csevegéssel beszéljük meg, mi történt a másikkal legutóbbi randink óta. Mondjuk nehéz laza csevegésről beszélni, mert minimális ruhában szokott várni, így a gondolataim hamar fókuszálódnak...jaaaj, az a test... :) Fürdés után most összebújós kedvem volt, így az ágyon folytattuk a beszélgetést, simogatásokkal. Rami zseniális hallgatóság és társalgópartner, de nem felétkezik meg az ottlétem okáról, lassú mozdulatokkal tüzel fel még jobban, majd magára húz... Nagyon tetszett, hogy teljes a kölcsönösség, nem egyszerűen kifekszik, hanem törekszik a jóra: tanít, mutat, segít, hogy mi a jó Neki, én pedig - remélem - nyitott és igyekvő vagyok, így komoly haladást véltem felfedezni mind kézzel, mind szájjal a gyönyör kiváltásában... :) Számomra ez is nagyon megnyerő, és hihetetlen, olyan természetességgel fordulunk egymásra, annyi pozitív inger, érzés jön át belőle, hogy minden más megszűnik, és csak arra koncentrálok, hogy annyi örömet adjak Neki, mint Ő nekem. Amikor franciára kerül a sor, akkor az valami csodálatos, nem finnyás, jól megszorongat és közben olyan tekintettel néz rám, mint egy vadmacska...itt ért véget szégyenszemre a legelső kalandom....pfff... :D De azóta megedződtem (sokat segített), és a legkülönfélébb pózokat kipróbáltuk. Nagyon szeretem, ha Ő van felül, és megtaláljuk a közös ritmust, illetve ami még egy élmény az a hátulról. Ez az a látvány, amit imádok látni, miközben vad vágtámban "kimúlok"...általában utána percekig minden offline, rózsaszín felhők, pónik, ilyesmik. Összegezve: nagyon jó szexpartner, figyelmes, kezdeményező, de ugyanakkor egy szemtelen vadmacska, aki nagyon meghálálja a kényeztetést és a végletekig (tovább-tovább...) húz. Tényleg figyel a partnerre, ösztönösen használja az adottságait, és csak úgy árad belőle a pozitív életkedv, ami áthatja az egész akciót. :)
  • Elszámolás:

    Még a legelején megbeszéltük, a jelenlegi átlag körüli. Teljesen korrektnek érzem, mindig előre leteszem, sosem kerül szóba.
  • Összkép:

    Tovább nem szeretném fényezni (pedig bőven lehetne, de talán már így is kissé elszálltam), nagyon örülök, hogy elmentem hozzá, és annak is, hogy "ott ragadtam". Mesélhetnék még a tökéletes alakjáról, de azt tükrözik a képek, vagy leírhatnám, hogy mind aktus előtt, mind utána egy tünemény... Nagyon szépen köszönöm Hölgyem az élményeket! :)
Happy Massage